Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Rönök

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Legújabb rönöki férfi társkeresők

Jozsef (53)
Társkereső Rönök
13 napja tag
Szia! Minden hez értő Férfi vagyok!!
Csabi (35)
Társkereső Rönök
121 napja tag
Csabi vagyok, 35 éves, egyedülálló. Társam keresem Vas megye környékén. Őszinte, magabiztos, céltudatos embernek tartom magam.Szeretem a természetet, szeretek utazni, kirándulni. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam.
Zoltán (53)
Társkereső Rönök
4877 napja tag
Mit is mondhatnék magamról? Negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Egy erdő mellett található 2 szobás saját tulajdonban lévő kertes lakásban lakom. Szeretem a természetet, a virágokat, kertészkedem. Szeretem az őszinteséget .Elsősorban egyedülálló, elvált nő jelentkezését várom aki tartós kapcsolatot szeretne, amely célja a házasság és a családalapítás. Egy ideje már előfizető vagyok, de még nem találtam meg a másik felemet.Számomra nem annyira a külső, inkább a belső értékek számítanak. Nem dohányzom, alkohol nálam elsősorban főzés során ( lsd. pörköltbe) fogy.Az adatlapomat teljesen feltöltöttem, ezért kérlek ha esetleg felkeltettem az érdeklődésedet,a szimpátia csak akkor lehet kölcsönös, ha mindketten ugyanazt akarjuk.Az érdeklődésemet elsősorban azok keltik fel, akik szánnak időt az adatlapjuk részletes és egyértelmü kitöltésére. Háziállatot nem tartok, az erdő mellett élek ezért gyakran találkozom állatokkal. Ja igen, nem vallási okból de ördögfigurákat gyűjtők melyek, plüss, fém műanyag, kerámia, fa, aranyozott üveg.- ből vannak.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Ilona (64), Nyíregyháza Sziasztok! Kedves Társkeresők! Elérkezett az idő, hogy Társat/Párt keressek. Jogilag, anyagilag rendezetten élek. Hasonló értékrendű férfi társaságát keresem, elsősorban Nyíregyházáról. Monden másról személyesen beszélgethetünk.
  • István (28), Budapest, III. Intelligens imserkedés :) Ismerkedés vidáman és mosolygósan ,nem mellesleg okosan :)
  • Tibor (46), Győr Sziasztok! Aki hétfő reggel is férfi és péntek délután is Férfi. -hosszútávon -harmonikus -játszmák mentes
  • Krisztina (29), Szolnok Sziasztok! Szabadidőmben szeretek kirándulni, világot látni.
  • Mátè (24), Tápiógyörgye szia,Kedves Idegen. Sziasztok:) Hát,Nem is tudom mit irhatnèk magamról.Első sorban 24 èves vagyok.Humorosnak,Embercentrikusnak èrzem magam,Így bármilyen tèmába szívesen becsatlakozok:)Szeretem a hosszas beszèlgetèseket,ahol jobban Megtudom ismerni a partnerem,egy KV mellett:)

RönökRönök

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk