Társkereső Alsótelekes

Legújabb alsótelekesi férfi társkeresők

Bandi, 45 éves
Társkereső Alsótelekes
2048 napja tag
szia szivesen barátkoznék bárkivel akivel lehet ma

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Marcsika (62), Budapest, IV. Sziasztok! Egyszerű, csaádcentrikus, dolgozó nő vagyok.
  • Vivien (25), Budapest, XI. Az élet lehet kaland is, főleg másodmagaddal. Optimista, kreatív, rugalmas, aktív, figyelmes, őszinte, állatbarát, bolondozós személynek írnám le magam. Szeretek többek között alkotni, felfedezni, sütni-főzni, zenét hallgatni, kirándulni. Olyasvalakivel ismerkednék, akivel el lehet mászkálni, lehet hülyülni, lazulni, vadulni, igazából bármit. :)
  • Viktor (25), Budapest Sziasztok! Sziasztok komoly kapcsolatot keresek Szívesen ismerkedés ojan hölgyekel akik úgy szint komoly kapcsolatot terveznek szeretném meg találni az életem Jobbik felét
  • István (37), Mezőtúr Éljünk! Ne csak létezzünk! Nos Mezőtúron lakom, és programozó vagyok. Ez ugyan nem egy izgalmas szakma, de magvannak a szépségei/kihívásai! Nyugi nem vagyok full kocka! Nagyon szeretem a természetet, a sétákat, filmezni, zenéthallgatni, kertipartyzni, főzni, biciklizni, beülni valahova egy italra/kávéra/lattera, stb. Elváltam, és van 3 gyerekem, akik az anyukával élnek. Nyugodt természetű vagyok! Hűséges és emócionális tipus! Rentgeteg mindet lehetne írni, de szerintem, ismerjük meg egymást beszélgetve! :)
  • Nóri (35), Budapest Sziasztok! Imádok mászni, túrázni. Elég aktív életet élek, nehezen ülök 5 percnél tovább a fenekemen, de a 4 fal közt is elvagyok (sütés, olvasás, filmezés,...). A személyes találkozót preferálom inkább.

Társkeresés Alsótelekes-n

AlsótelekesAlsótelekes

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk