Társkereső Felsőszentmárton

Legújabb felsőszentmártoni férfi társkeresők

Pal, 75 éves
Társkereső Felsőszentmárton
165 napja tag
Szia, Pal vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Dániel Bubi, 32 éves
Társkereső Felsőszentmárton
504 napja tag
Kedves aranyos jószívű odaado humoros ember vagyok
Gyula, 46 éves
Társkereső Felsőszentmárton
742 napja tag
Szia, Gyula vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk. Komoly kapcsolatot akarók

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Ildikó (42), Székesfehérvár Hátha itt és most :) Sziasztok! :) Nem mondanám szürke egyéniségnek magam, szeretek nevetni, pozitív gondolkodású vagyok. Az őszinteség nagy erényem és szeretem ha a Másik féltől is ezt megkapom. Személyes találkozás híve vagyok :) Szóval, ismerkedjünk...:)
  • Éva (49), Dég Egy igazi háziasszony Én egy elvált két gyermekes anyuka vagyok. Szeretek kerékpározni, sétálni,zenét hallgatni,sütni és főzni is.
  • Csaba (33), Szendehely Sziasztok! Csaba vagyok, egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
  • Szilárd (43), Lesencetomaj Szeretni és szeretve lenni! Szia!Nevem Szilárd 42 éves régóta magányos egyedülálló vagyok komoly tartós kapcsolatot keresek.
  • Ákos (43), Budapest, XII. Napfény, szerelem, nyár! :) Sosem használtam ilyen oldalt, ezért érdekel, kíváncsi vagyok. Kedves és értelmes beszélgetőpartnerem keresem, aki felé nyitottan állnék, életét mindenféle izgalommal, kalanddal tölteném meg. :) Írj nyugodtan, válaszolni fogok! :) (Most olvastam, hogy jelölni is lehet, így sejtem, hogy az jelez a másik félnek. Ha gondolod, jelezz, várlak szeretettel!) Frissítés: Nem tudok válaszolni egyelőre, ahogy nézem. Ha valamilyen elérhetőséget kapok, akkor természetesen megteszem. Nem faragatlanság az oka, elnézést kérek!

Társkeresés Felsőszentmárton-n

FelsőszentmártonFelsőszentmárton

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk