Társkereső Püspökmolnári

Legújabb püspökmolnári férfi társkeresők

Balázs, 31 éves
Társkereső Püspökmolnári
84 napja tag
Balázs vagyok. Párt keresek. 31 éves vagyok.
István, 66 éves
Társkereső Püspökmolnári
169 napja tag
Szia, István vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Gyula, 65 éves
Társkereső Püspökmolnári
1787 napja tag
Hatvanas, fiatalos, pozitív gondolkkozásu, rendezett körülmények között élő elvált pasi vagyok. Egyedül élek, de ez így nem mehet tovább. Szeretném megtalálni azt a kedves, fiatalos, vékony testalkatu hölgyet, akivel boldogságban, szeretetben élhetnénk a mi kis életünket. Ugye van ilyen?

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Károly (48), Ausztria Ne vedd tul komolyan az eletet ugy sem eled tul. Hallo. Karoly vagyok becsben elek es dolgozok. 20 ev kapcsolat utan keresem uj paromat a 9 eves fiammal.
  • Gusztáv (45), Sajószentpéter Nincs mottóm. Én egy igazi halak jegyű srác vagyok minden jó és rossz tulajdonsàggal meg áldva. Egy hosszú kapcsolaton vagyok túl. A barátaim egy megbízható segítőkész mélyérzésű embernek tartanak.Szeretek kirándulni utazni kerékpározni ,sportolni ,nevetni zenét hallgatni élni az életet terveket szövögetni.Szeretem az állatokat a növényeket a hegyeket a tengert mindenhol jól érzem magam.Remélem megtalálom az igazit akivel meg tudom osztani az érzéseimet .A nőt aki boldoggá tud tenni ahogy én őt.
  • Maria (75), Kecskemét Sziasztok! Szeretni és szeretve lenni***
  • Szilvi (37), Kunszentmiklós A "régimódi" udvarlást részesítem előnyben Szeretem, ha egy férfi udvarol nekem. Romantikus vagyok, vágyom arra, hogy igazán nőnek érezhessem magam egy férfi társaságában. Megfontolt és komoly életszemlélet jellemez.
  • Zoli (22), Eger Ismerj meg! Szia, Zoli vagyok,, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Társkeresés Püspökmolnári-n

PüspökmolnáriPüspökmolnári

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk