Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Jákfalva

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Róbert (37), Szentes Szeretek akkor nem dolgozni, amikor más igen Nem randizom teliholdkor annak sajnálatos következményei miatt… A kedvenc zeném az, amit hallgatni szoktam Nem minden sorozat rossz, amit nézek Ellent tudok állni az édességnek, mert nem Csak teliholdkor harapok Kedvenc söröm a száraz merlot Sok könyv szokott olvasni, némelyik kétszer is Ha főzök, fontos, hogy jó illata legyen Munkám során káoszt viszek a rendbe, ezért vagyok az év dolgozója Néha nagyobb szükséget érzem a mozgásnak, január elején...
  • Vivien (26), Kenyeri Szeretek bulizni sétálni zenét hallgatni
  • Valér (30), Budapest, XI. Élj a mának úgy, hogy holnap ne bánj meg semmit! Komoly kapcsolat reményében vagyok itt. Beszélgessünk, ismerjük meg egymást
  • Lia (33), Békéscsaba Sziasztok csak lányt keresek.
  • Laci (45), Nyírbátor laci vagyok, 45 éves. Társam keresem Nyírbátor környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

JákfalvaJákfalva

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk