Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Győr

Legújabb győri női társkeresők

Jucus, 22 éves
Társkereső Győr
8 napja tag

Jucus vagyok, bővebb információ a reklám után :D
Kinga - társkereső Győr - 38 éves nő
Kinga, 38 éves
Társkereső Győr
9 napja tag

Kicsit félve regisztrálok ide, mert nem hiszek a netes társkeresésben. Viszont optimista vagyok...hiszem, hogy valahol, egyszer rám talál még a szerelem. Nem vagyok előfizető, ha te sem vagy az, akkor nem tudok válaszolni a leveledre sem.
Márti, 30 éves
Társkereső Győr
10 napja tag

Hosszú távú kapcsolatot keresek. Szabadidőmben szeretek olvasni, szeretem akció filmeket, biciklizni városban sétálgatni. Olyan párt szeretnék akinek hasonló céljai vannak, tartós kapcsolat.
Erika - társkereső Győr - 49 éves nő
Erika, 49 éves
Társkereső Győr
21 napja tag

48 éves elvált nő vagyok. Komoly kapcsolatot keresek.

Legújabb győri férfi társkeresők

Áron - társkereső Győr - 20 éves férfi
Áron, 20 éves
Társkereső Győr
24 órája tag

Áron vagyok, 20 éves. Társam keresem Győr környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ricsi - társkereső Győr - 31 éves férfi
Ricsi, 31 éves
Társkereső Győr
40 órája tag

Csak komoly kapcsolatot keresek, amennyiben szeretnél megismerni, csak kérdezz és válaszolok :)
Janos, 21 éves
Társkereső Győr
42 órája tag

Szia, hát írj és ismer meg :) 21 vagyok, és ismerkedni szeretnék.
Csaba - társkereső Győr - 37 éves férfi
Csaba, 37 éves
Társkereső Győr
43 órája tag

Személyes találkozó híve vagyok Ide mindenki azt ír amit akar valós kép mutat meg mindent!

Éppen online győri társkereső nők

Eszter - társkereső Győr - 40 éves nő
Eszter, 40 éves
Társkereső Győr
8 perce lépett be

Szeretnék komoly kapcsolatot, egy érett, megbízható ember személyében.
Melcsi, 49 éves
Társkereső Győr
24 perce lépett be

Már egy ideje keresem az igazit, eddig sajnos kevés eredménnyel, de nem adom fel! Tudom, hogy előbb-utóbb megtaláljuk egymást. :-)
Anita, 47 éves
Társkereső Győr
2 órája lépett be

Nem vagyok és nem is akarok plaza cica lenni.... Sokat és sokfélét olvasok...bár sokak szerint ez nem visz előbbre...de nekem nagyon fontos. Szívesen és gyakran járok színházba, koncertre. Van remek állásom,gyermekem ..aki már önállóan vezeti életét. Fontos,hogy neked is legyen már gyermeked....mert ha nincs akkor nagy lesz köztünk a szakadék!!! Nem szállás adót keresek és senkinek nem akarok a kulcstartó bojtja lenni! Nem érdekel az autód és a vagyonod!!! A társamat keresem egy életre...talán itt meglelem!
Marika, 62 éves
Társkereső Győr
2 órája lépett be

nyugdijas vagyok de még dolgozom szeretnék egy kedves vidám őszinte társat találni, szeretek kirándulni szeretem a társaságot szivesen kertészkedem

Éppen online győri társkereső férfiak

Péter, 30 éves
Társkereső Győr
2 órája lépett be

Kedves Látogató! 30 év épp elég idő volt arra, hogy kialakuljon az elképzelés, milyen emberrel is szeretném eltölteni az elkövetkezendő éveket. Sok érdekes emberrel hozott össze a sors, valahogy mégsem volt közöttük az igazi az a valaki valamivel több ... Jellemezni magam úgy érzem képes lennék, de ugye ez kicsit furanak tűnhet, ezért címszavakban jelezném ki is volnék s mi a fontos számomra: barátságos hozzáállás, vidám légkör, problémák nem másra átvetítése, sport (futás, bringa, úszás, kajak, röplabda), érettség, felelősségérzet, ragaszkodás - mindemellett önállóság, odaadás, természet, természetesség, túra, füstmentesség :), kölcsönös áldozatkészség, ne akadj ki ha nem mosom el rögtön a rékast evés után. Főzök, mosok, takarítok. Van hobbim, le tudom kötni magam mindig. Horgászom, kertészkedem, sportolok, a barátaimmal lógok. Vízépítészetet tanultam Prágában és Pozsonyban, az anyanyelvem magyar, mert a szüleim, nagyszüleim is eme szép nyelvet beszélik. Egy kis felvidéki faluból származom Győrtől 15 km-re. A félreértések elkerülése érdekében ismét hangsúlyoznám, hogy Felvidékről származom és itt is élek, dolgozom. Mindemellett úgy gondolom, hogy egy 130-150 km-es távolság felnőtt dolgozó emberek számára nem lehet túl nagy gond -persze ha van miért :) Akarom mondani Budapest és a Balaton vonzáskörzete számomra még földrajzilag elérhető :) amennyiben ezt Te problémának látod, biztos nem egymást keressük. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy hosszú távon valamelyikünknek áldozatot kell hozni, s hacsak nem Felvidékről származol valószínű, hogy az áldozatot én hozom majd, vagy találunk valami közös megoldást :) Apalvetően több féle embertípus fel tudja kelteni az érdeklődésem, de pontosítva olyan társat keresek, akit nem a carpe diem jelszó vezérel, mindemellett szeret élni, ki tudja tölteni a mindennapjait, aki nőnek érzi magát (de nem a pucsítóos, mélydekoltos profilképeitől) és úgy gondolom egy igazi nőben az anyává válás egy természetes cél, mégha ambiciózusabb is. A réteges sminket és a macska műkarmokat a festett szemöldökkel, sosem éreztem vonzónak egy nőn. Ha szimpatikusnak találsz kérlek jelezz, hacsak nem én láttam meg előbb a profilod és ezt nem tettem meg :) Persze a férfinak kell kezdeményezni, de ugye ez itt nem egy hagyományos helyzet :) adj egy jelet az első lépést megteszem :) ha úgy kell lennie :) (U.i.: a jó kommunikáció kérdés-válasz-kérdés alapokon nyugszik :) )
Zoltán, 42 éves
Társkereső Győr
36 perce lépett be

Nem baj, ha néha feszült vagy, én megnyugtatlak. Nem baj, ha néha szomorú vagy, én megnevettetlek. Nem baj, ha néha elbizonytalanodsz, velem megbeszélheted. Nem baj, ha néha fáradt vagy, én hagylak pihenni a barátaim Szia! A barátaim szerint megbizható, segitőkész,barátságot és szeretetet kereső társasági ember vagyok. Szeretem a szépet,a jót aminek örül az ember, nem szeretek otthol ülni szabadidőmbe mindig mozgok valamerre. Séta (ha van kivel,szeretem,ugyanugy a kerékpározást is.) Szeretni v.kit nagyon tudok,ha viszonozza felém ugyanazt amit én adok neki. Ugyhogy hasonló beállitotságú párom keresem, gyermek nem probléma, szeretem a gyerekeket! Nekem is van.Röviden ennyi, ha felkeltettem az érdeklődésed nyugottan írj nem harapok :) Sok sikert mindenkinek! Pusy!
Attila, 30 éves
Társkereső Győr
3 órája lépett be

Szia, Attila vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zsolt - társkereső Győr - 43 éves férfi
Zsolt, 43 éves
Társkereső Győr
21 perce lépett be

Keresd meg azt az embert, aki mosolyt csal az arcodra, mert csak egyetlen mosoly kell ahhoz, hogy fantasztikussá tegyen egy rossz napot. Találd meg azt, akitől szíved mosolyogni fog!

Diplomás győri társkereső nők

Viktória, 24 éves
Társkereső Győr
Főiskolai diplomás (szociálpedagógia)

Kedves, őszinte, családcentrikus vagyok. Próbálom mindenben és mindenkiben meglátni a jót. Többre értékelek egy kávézóba beülést, mint egy bulizást. :) Ha szimpatikusnak találsz írj nyugodtan.
Linda, 38 éves
Társkereső Győr
Főiskolát végzett

Hosszútávú kapcsolatot, megbízható, őszinte társat keresek
Zsuzsa - társkereső Győr - 39 éves nő
Zsuzsa, 39 éves
Társkereső Győr
Egyetemet végzett

Egyedülálló hölgy vagyok és keresem a társam, aki a nehéz napokban is mellettem áll, természetesen én ugyanezt megteszem. Lehetőleg felsőfokú végzettségű társat szeretnék. Akivel együtt tudunk kirándulni, és a szabadidőt jól eltölteni.
Alexandra - társkereső Győr - 19 éves nő
Alexandra, 19 éves
Társkereső Győr
Főiskolai diplomás (Idegenforgalom-vendéglátás)

Jelenleg másod éves vagyok Győrben a Nyugat-magyarországi Egyetem Idegenforgalom-vendéglátó szakán. Szeretek utazni és énekelni.

Diplomás győri társkereső férfiak

Zsolt - társkereső Győr - 45 éves férfi
Zsolt, 45 éves
Társkereső Győr
Főiskolát végzett

Sportos, állatszerető, házias, intelligens úriember várja leendő párját további életéhez.
Zsolt - társkereső Győr - 43 éves férfi
Zsolt, 43 éves
Társkereső Győr
Főiskolát végzett

Email címert kérek mert nem vagyok előfizető. Előre is köszönöm.
István, 42 éves
Társkereső Győr
Főiskolát végzett

Szia. Én egy intelligens és energikus fiatal férfi vagyok. Szabad időmet álltalában sportal tőltőm. Szeretem a természetet és az állatokat. Szivesen megismerkednék egy hasonló beálitottságu intelligens és dekorativ hőlgyel, baráti vagy tartós kapcsolat célljábol. Ha irsz válaszolok, ha nem hát akkor sosem tudod meg mit válaszoltam vollna :)
Dezső - társkereső Győr - 55 éves férfi
Dezső, 55 éves
Társkereső Győr
Főiskolát végzett

Szeretnék egy megértő társat.aki szereti a természetet.

Ingyenesen megismerhető győri társkereső férfiak

Balázs, 36 éves
Társkereső Győr
Platina előfizető

Megbízható, jó humorú független férfiként keresem életem párját. Rendezett körülményekkel rendelkezem, és nyitott gondolkodású vagyok.
Attila, 41 éves
Társkereső Győr
Platina előfizető

Shrek keresi Fionát :-) Egy kicsit talán túl komoly vagyok, egy picit zárkózott, de csupa szív. Szeretek utazni, nyelveket tanulni. Imádom az erdő minden színét és illatát.
Laci - társkereső Kópháza - 36 éves férfi
Laci, 36 éves
Társkereső Kópháza
Platina előfizető

Társat keresek úgy 50 évre.
László, 29 éves
Társkereső Kapuvár
Platina előfizető

Egy kedves vidám srác vagyok, aki nyitott mindenre.

Keresztény győri társkereső nők

Éva - társkereső Győr - 67 éves nő
Éva, 67 éves
Társkereső Győr
hívő római katolikus

Pozitiv beallitottsagu, vidam, nem dohanyzo, fiatalos holgy vagyok, aki szinten rendezett eletu, oszinte szeretere, megbecsulesre vagyo igenyes Urat keres. Eletemhez tartozik a termeszetet es a kultura kedvelese egy kis sporttal, olvasassal, es nivoval megfüszerezve. Meg annyit, hogy kedvelem a csendet, beket es nyugalmat. A nyitva hagyott informaciok erdeklodesre varnak.
Adél - társkereső Győr - 45 éves nő
Adél, 45 éves
Társkereső Győr
vallása: római katolikus (alkalmanként)

Családcentrikus, életvidám, házias, igényes nő vagyok. Nem szexkapcsolatot keresek, inkább egyelőre ismerkednék. A cél persze egy jól működő kapcsolat lenne. Ennek szükséges hozzávalói: őszinteség, bizalom. Partneremre vonatkozó elképzeléseim: céltudatos, határozott, érzelmekben gazdag, önmagára igényes, férfias Férfit szeretnék megismerni.
Nikolett, 28 éves
Társkereső Győr
hite: római katolikus

,, Azt akarom, hogy ragadjon el a hév, hogy lebegj a mámortól, fakadj dalra, lejts dervis táncot. Légy eszelősen boldog, vagy legalább légy rá nyitott. (...) A szerelem szenvedély, megszállottság, mely nélkül nem lehet élni. Légy fülig szerelmes, olyat találj, akit őrülten szeretsz, és aki ezt viszonozza. (...) Ha szerelem nélkül mész végig az úton, akkor egyáltalán nem is éltél. \'\'
Tündi, 27 éves
Társkereső Győr
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Egy kissé szeleburdi vagyok néha, de éppen ezért szerethető. Szeretek kimozdulni otthonról a barátaimmal, olvasni, a kutyáimmal sétálni.

Keresztény győri társkereső férfiak

Imi, 29 éves
Társkereső Győr
hívő római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Szeretem az élet apró örömeit:) Jó lenne sok szép közös emlék. ... Olyasvalakinek, akit érdekel a folyamatosan változó világ amiben élünk, és egyedül nehéz mivel társas lények vagyunk és vágyunk egymás szeretetére .....gondoskodására gyengédségére ..... Egy őszinte szerethető aranyos kedves lány társaságára vágyom plusz komoly tartós párkapcsolatot keresek .....
Peti, 38 éves
Társkereső Győr
vallása: görög katolikus

Peti vagyok, 38 éves. Társam keresem Kunsziget környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Gábor, 31 éves
Társkereső Győr
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Tartós kapcsolat és ismerkedés céljából regisztráltam. Szeretetre és családra vágyom. Őszinte, megbízható embernek tartom magamat. Keresem az igazit :) Ezen kívül is szívesen ismerkedem. Ha érdekellek írj nyugodtan :)
Zsolt - társkereső Győr - 50 éves férfi
Zsolt, 50 éves
Társkereső Győr
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Egy kívül belül vonzó Nőt keresek alkalmi, de jobban szeretném szimpátia esetén társamat megtalálni. Ismerj, meg kérdezz, őszintén válaszolok mindenkinek, amit tudni szeretnél rólam. Most csak ismerkedem ezen oldalon.

Fiatalabb, 30 év alatti győri társkereső nők

Dorina, 24 éves
Társkereső Győr

Aranyos, ambíciózus, barátságos nőnek tartom magam. Regényt nem akarok magamról írni, aki szeretne többet megtudni, az bátran írjon.
Amanda - társkereső Győr - 29 éves nő
Amanda, 29 éves
Társkereső Győr

Szeretek ismerkedni barátkozni komoly hosszú távú kapcsolatot keresek legyen őszinte kedves hűséges és becsületes
Barbii, 20 éves
Társkereső Győr

vidám, mosolygós lány vagyok. ha valami èrdekel bátran kérdezz :)
Eszti, 29 éves
Társkereső Győr

Szia, Eszti vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Fiatalabb, 30 év alatti győri társkereső férfiak

Ádám, 25 éves
Társkereső Győr

Szia, Ádám vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Dávid - társkereső Győr - 25 éves férfi
Dávid, 25 éves
Társkereső Győr

Szia, Magamról csak annyit írnék, hogy egy ideje egyedülálló vagyok, és szeretnék egy komolyabb kapcsolatba belevágni. Társkeresés céljából vagyok fent, de szimpla barátkozásra is nyitott vagyok. Puszi :*
László, 22 éves
Társkereső Győr

Extrém sportokat kedvelő és kalandokat soha ki nem hagyó srác vagyok. Sokat utazok, ott lakom, ahol a hátizsákom van. :)
Norbert, 17 éves
Társkereső Győr

Norbert vagyok, 17 éves, lakhelyem Győr. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

30-as győri társkereső nők

Anna, 32 éves
Társkereső Győr

Szia, Anna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Erika, 34 éves
Társkereső Győr

Sziasztok. Szeretnék megismerkedni egy kedves, humoros férfival :)
Éva, 34 éves
Társkereső Győr

Életvidám, nyugodt, türelmes, kalandvágyó nő vagyok. Férjem évek óta külföldön dolgozik, gyakorlatilag külön élünk, én pedig sokat unatkozom. Keresek egy laza, fiatalos gondolkodású magas férfit. A többi információt majd az első randin.
Zsuzsi - társkereső Győr - 38 éves nő
Zsuzsi, 38 éves
Társkereső Győr

Sziasztok intelligens, jó humorral megáldott párom keresem. Magamról is azt gondolom, hasonló ember vagyok, szeretem a jó beszélgetéseket, jó társaságot, a természetet, állatokat stb.

30-as győri társkereső férfiak

Balázs - társkereső Győr - 38 éves férfi
Balázs, 38 éves
Társkereső Győr

"...az a mi bajunk, hogy nem játsszuk végig a játékainkat százszázalékosan. Félünk a száz százaléktól, a teljességtől, mert a száz százaléknak borzasztóan nagy a rizikója. Ha bukás van, akkor a bukás is százszázalékos. Ezért beérjük hatvanszázalékos szerelmekkel, ötvenszázalékos hivatásokkal stb. Mindig hagyunk kiskaput magunknak, ahol el lehet slisszolni, és amit az élettől cserébe kapunk, azok is ilyen közepes, ötven-hatvan százalékos dolgok. És ebben az ember végül is nem érzi jól magát, mert nem érezheti jól magát." (Popper Péter)
Csaba, 34 éves
Társkereső Győr

Fogalmam sincs mit kéne ide írnom, egy átlagos vidám srác vagyok. Ismerj meg és megtudod!
Péter, 31 éves
Társkereső Győr

Szia, Péter vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Tamás, 38 éves
Társkereső Győr

szia.nem szép legény,de gavallér vagyok.írj,és hátha egymásra találunk.

Középkorú győri társkereső nők

Eszti - társkereső Győr - 41 éves nő
Eszti, 41 éves
Társkereső Győr

Keresem társam Győrben.Mebízható,őszinte társat keresek.
Enikő, 41 éves
Társkereső Győr

Keresem társam Győrben. Megbízható, őszinte de vicces legyen:-) A többit privátban.
Linda, 44 éves
Társkereső Győr

Mit is írjak ide? Ismerj meg! Szép napot mindenkinek!
Andrea - társkereső Győr - 49 éves nő
Andrea, 49 éves
Társkereső Győr

szimpátia,találka,mégtöbb talizás,esküvő gyerekek!!!Ja és nagyon sok nevetés, mert azt imádok.

Középkorú győri társkereső férfiak

Gergő, 40 éves
Társkereső Győr

Gergő vagyok, 40 éves. Társam keresem Győr környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Péter, 41 éves
Társkereső Győr

Őszinteség mindenek fel ett! Nyugalom, Vidámság Tisztelet, Szeretet,
Ferenc - társkereső Győr - 46 éves férfi
Ferenc, 46 éves
Társkereső Győr

nem tudok mit is irjak magamrol keresem a párom talán sikerül!!
István, 44 éves
Társkereső Győr

Ki vagyok? Ismerjük meg egymást. Nem szeretném fényezni magamat.

50 év feletti győri társkereső nők

Mariann - társkereső Győr - 51 éves nő
Mariann, 51 éves
Társkereső Győr

Hmmmmm :-) Optimista :-) Egyenlőre ennyi! Ja! Van egy unokám!!!
Ibolya - társkereső Győr - 52 éves nő
Ibolya, 52 éves
Társkereső Győr

Szia, Ibolya vagyok, egy dekoratív duci hölgy, ennek tudatában keress. Egy hosszútávú tartalmas kapcsolatot keresek.
Ilona - társkereső Győr - 56 éves nő
Ilona, 56 éves
Társkereső Győr

Nem szeretnék sok mindent ide írni. Ismerj meg! A személyes találkozás híve vagyok.
Marika - társkereső Győr - 63 éves nő
Marika, 63 éves
Társkereső Győr

Élet vidám, humort kedvelő,őszinte ember vagyok.Család centrikus .Két gyermekem és öt unokám a legfontosabbak számomra.Dolgozgatom, a szabadidőmben pedig szeretek sütni, főzni, olvasni, keresztrejtvényt fejteni.Sokat biciklizem, szeretem a természetet.

50 év feletti győri társkereső férfiak

Antal - társkereső Győr - 63 éves férfi
Antal, 63 éves
Társkereső Győr

Nagyon egyszerűen csak keresem " párom" kivel megváltoznak napjaink, és dolgaink. Tiszta szívvel becsülettel...
Jenő - társkereső Győr - 58 éves férfi
Jenő, 58 éves
Társkereső Győr

"Az élet legnagyobb titka és ajándéka, ha két egyféle ember találkozik."
Attila, 52 éves
Társkereső Győr

Tisztelt egyedül álló hölgyek énnekem egy harminc éves kepcsolatomnak lett vége sajnos a féltékenység vetett véget ennek nem én volttam féltékeny hanem a nejem de sajnos már a végén nevetségessé vált az utolsó évek már nagyon sok veszekedéssel járt ezért is költöztem édes anyám_ hoz ennek már egy éve azóta semmi gondom vele barátok maradtunk amire agyon büszke vvagyok soha nem csaltak meg mert nagyon szerettem nem tudtam volna a szemébe nézni sajnos én ilyén fickó vagyok ha valakinek bejön egy ilyen lelki ismeretes férfi és nem kalandot szertne az keressen *moderálva* és mindent meg tud rólam ne gondolkodjanak sokat mert az élet rövid
Mihaly, 60 éves
Társkereső Győr

Termeszetkedvelő, es a haziallatokat kedvelő karos szenvedelyektol mentes ,parjat keresi kirandulasokhoz ,viz imado,a tobbit szemelyesen .

Elit győri társkereső férfiak

József, 48 éves
Társkereső Győr
Középvezető

8tójásos lecsó fél kiló kenyér plussz egy kendermagos toll nélkül
Csaba - társkereső Győr - 52 éves férfi
Csaba, 52 éves
Társkereső Győr
Felsővezető

Vezető beosztásban dolgozom, a munkahelyi sikereket azonban nem követte a magánélet boldogsága. Ez az, amit keresek, olyan valaki személyében, akivel azonos a hullámhossz,kíváncsiak vagyunk egymás gondolataira beszélgetünk. Együtt vagyunk és nem egymás mellett, legyen az bármilyen formában...
Dávid, 29 éves
Társkereső Győr
Középvezető

Ha most komolyan 50 karakterben kell magamat jellemezni, akkor inkább neki se állok, mert nem fog össze jönni. :) Néha kevesebből se jön össze, néha a többszöröse is kevés lenne, mindig a körülmények és a lehetőségek döntik el. A lényeg, hogy 7 centi híján a pont ideális 185 cm magas, - a színeket bár néha keverem -barna hajú, barna szemű, evezőalergiás olimpiai bajnok többdiplomás kajakos vagyok, aki szabadidejét azzal tölti, hogy beteg nyuszikon segít. Szóval egy intelligens, megbízható, őszinte ideál, nulla humorérzékkel. ;) Vagy nem is tudom. :) Na, de röviden még egy bölcsesség: Ha olyan dolgokat akarsz elérni, amiket még soha sem, akkor olyan dolgokat kell tenned, amiket még soha nem tettél. Kis motivációs zene :) https://www.youtube.com/watch?v=yL3lJfpenAc
Attila, 45 éves
Társkereső Győr
Középvezető

Szeretem az életet, tetszik ez a bolygó. :-) Sport, túrázás, utazás, idegen kultúrák, könyvek, internet, család töltik ki szabadidőm. Szeretem a gyerekeket. Nem vagyok a hosszú levelezés híve, hiszen a személyes találkozás dönt...

Fényképes győri társkereső nők

Magdolna - társkereső Győr - 47 éves nő
Magdolna, 47 éves
Társkereső Győr
1 fotóval

Néhány hete költöztem Győrbe, és minden szempontból szeretnék új életet kezdeni. 2008 óta vagyok özvegy. Azóta volt két rövidebb kapcsolatom, de most már szeretnék valami tartósat. Budapestiek leveleinek is örülnék, ha nem gond, hogy csak hétvégén tudunk találkozni. Magamról: nincsenek nagy igényeim, az egyszerű dolgokat szeretem: olvasás,séta, kirándulás, és legfőképpen jókat beszélgetni. Köszönöm szépen, hogy megnéztetek. ;-)
Adri, 39 éves
Társkereső Győr
5 fotóval

Optimista és bátor vagyok:)Nyitott az újra.Szeretem a humort és a jókedvet.Nem szeretem a sablonos dolgokat.Sok mindent írhatnék magamról vagy az elképzeléseimről... Keresem azt a férfit aki a párom lehet és én az övé...Büszkének lenni rá,együtt tervezni és megvalósítani..Vágyni a közelségére az érintésére,a közös ébredésre..Együtt jókat nevetni,szebbé tenni az életét.Érezni és tudni hogy a szeretete és vonzalma kifogyhatatlan és az enyém!Aki elfogad akkor is ha akaratos makrancos vagyok,aki belém lát és látja a szépségem...Boldognak lenni és boldoggá tenni:)
Edit, 48 éves
Társkereső Győr
4 fotóval

Társam,és barátom keresem,aki káros szenvedélyektől mentes. Szeretem a természetet,növényeket,és az állatokat is.
Vera, 21 éves
Társkereső Győr
4 fotóval

Kedves, vidám lány vagyok. Szabadidőmben szeretek olvasni, moziba járni, táncolni. Ha szimpatikus vagyok és szeretnél megismerni írj csak bátran !

Fényképes győri társkereső férfiak

Ferenc - társkereső Győr - 47 éves férfi
Ferenc, 47 éves
Társkereső Győr
1 fotóval

Őszinte,empatikus,vidám természetű férfi vagyok.Hasonló érzelmű nőt keresek,egy vacsorára,egy hétvégére,több időre,egy életre....
Laci, 57 éves
Társkereső Győr
2 fotóval

Laci vagyok 57 éves, józan életű, kedves, őszinte életvidám és fiatalos természetű. Keresem tartós érzelmi, testi- lelki kapcsolatra, vidám, megértő társam aki egy személyben lenne kedvesem és a szerelmem! Vállalkozóként dolgozom. Hobbim a horgászat. Most ismerkedem a számítógép rejtelmeivel és a társ kereséssel is. Nem szeretnék hosszú bemutatkozást írni, a személyes találkozás híve vagyok.
Szabolcs, 40 éves
Társkereső Győr
4 fotóval

Komoly kapcsolatot keresek! Szeretek utazni, sportolni, olvasni,dolgozni. Gyakorlatias vagyok. Nyitott vagyok az új dolgokra.
János - társkereső Győr - 46 éves férfi
János, 46 éves
Társkereső Győr
7 fotóval

188 cm magas, sportos elvált férfi vagyok. Szeretek futni, vezetni, repülni, kirándulni, jókat enni, nagyokat beszélgetni ha jó a társaság. A többit szóban mondanám el, ha van akit érdekel.

Most online győri párkereső nők

ILONA - társkereső Győr - 64 éves nő
ILONA, 64 éves
Társkereső Győr
2 órája lépett be

Egyedül álló őszinte vörös démon vagyok !Ismerkedni szeretnék 50-60 éves férfival ! Aki jó meg jelenésű ,és fiatalos kinézetű!Kalandorok kíméljenek !!
valeria - társkereső Győr - 60 éves nő
valeria, 60 éves
Társkereső Győr
3 órája lépett be

Szeretek utazni,kirándúlni,finomakat főzni,tavasztól őszig kertészkedem is,mert szeretem a természet közelségét, de szeretem az otthonomban a gyertyafényes vacsora meghitt hangulatát is.Hasonló érdeklődésű Kellemes,fiatalos kűlsejű társat keresek. (kimoderálva) Csak e-mail címre tudok válaszolni!!
Katalin - társkereső Győr - 66 éves nő
Katalin, 66 éves
Társkereső Győr
14 perce lépett be

Fiatalos,pörgős,skorpió jegyű 65 éves hölgy vagyok.Őszinte, nyitott, vidám ember társaságát keresem.Csak komoly kapcsolatra vágyom, kalandorok kíméljenek.Nyugdíjas vagyok, de ez csak papíron igaz, mivel teljes aktivitással dolgozom.Megfelelő egzisztenciát teremtettem magamnak, s ez az elvárásaim közé tartozik a másik fél részéről is.Szeretek utazni, kirándulni, s mindent ami a mindennapokat bearanyozza.Szeretek főzni, imádom a környezetemet csinosítani, imádom a virágokat, szinház és kultúra kedvelő vagyok.Két gyermekem van. A fiam 43 éves,a lányom idén tölti be a 36-ot.Mindkettő saját lábán álló független család, nem velem laknak.Tartós kapcsolatot szeretnék, otthont szerető, családcentrikus vagyok.
Eszter - társkereső Győr - 59 éves nő
Eszter, 59 éves
Társkereső Győr
2 órája lépett be

Fiatalos, csendes-mosolygós-derűs ötvenes, művészetek és a természet csodái iránt érdeklődő.... Kedves-nemdohányzó-korrekt-őszinte-romantikus-kreatív-ötvenes-független férfi levelet várom,akinek a meghitt-szeretetteljes-harmonikus partnerkapcsolat hiányzik.Hasonló korú független,nem dohányzó,mélyérzésű férfit keresek,erős érzelmi kötődéssel kialakuló, szeretetteljes-végleges-hűséges kapcsolatra. Rövid az élet,tegyük szebbé. - A szerelem a legszebb és legtöbb, mit egymásnak ajándékozhatunk.

Most online győri párkereső férfiak

Gábor - társkereső Győr - 35 éves férfi
Gábor, 35 éves
Társkereső Győr
7 perce lépett be

Sosem volt problémám az ismerkedéssel, mivel nagyon könnyen teremtek kapcsolatot bárkivel. Bízom benne, hogy itt megtalálom az igazit... Előfizető vagyok, írhattok bátran!
Tibi - társkereső Győr - 41 éves férfi
Tibi, 41 éves
Társkereső Győr
3 órája lépett be

Nem szeretek egyedül lenni,jó ha van egy mindenben megértő társ mellettem.. A szavakbol még senki nem ismerte mrg a másikat... De ha mégis kell valami :-) Szetetek főzni, a konyhába de kertipartin :-) is,nem a sör miatt! Szívesen uszok, kenuzom,ha van rá időm. Séta,kirándulás jöhet :-) Ha kedvem van horgászok. Nincs diplomám Nincs kockahasam Kis autóval járok. - Szeretek vezetni! Dolgozom, mint mindenki más, csak még mindig nem az igazi boldogság vár! Nem nyaktól comb középig "értékelem " a női nemet! Érzek, és így keresek!
Attila - társkereső Győr - 49 éves férfi
Attila, 49 éves
Társkereső Győr
3 órája lépett be

Gyermekemet egyedül nevelő vállalkozó vagyok, megfelelő háttérrel. Alapelemem a problémamegoldás, a járatlan utak keresése, felfedezése. Minden érdekel ami nem átlagos, vagy szokásos.Szeretek kirándulni, az ismeretlent megkeresni.Kedvenc időtöltésem a vitorlázás, síelés, búvárkodás, repülés. Zene: Clapton, Mike Oldfield, Santana, Cris Rea, stb. Keresem azt a társat aki rendezett háttérrelrendelkezikl, hasonló érdeklődési körű, és azért van valamennyi szabadideje is. 1-2 gyermek nem akadály.
Géza - társkereső Győr - 60 éves férfi
Géza, 60 éves
Társkereső Győr
1 órája lépett be

MONDTA A NAGYAPÁM - A NAGYANYÁMNAK - ÉS CSEND LETT - + + + + + + TETSZIK NEKEM AMIT TE CSINÁLSZ - TETSZIK NEKED AMIT ÉN CSINÁLOK - + + + + + + GYŐRBEN ÉLEK - NYITOTT VAGYOK A VILÁGRA - A PÁROM KERESEM -
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Károly (18), Győr
  Ismerj meg!
  Győrbe lakok 18 éves vagyok :) szeretlek sportolni leginkább foci gőrdeszka és konditerembe járok sokt bulizok :)
 • Tamás (22), Győr
  Ha szomorú leszek, dobom a szomorúságot és inkább leszek király.
  Sziasztok! Imádok beszélgetni ismeretlenekkel és ismerősökkel egyaránt. Ismerkedni szeretnék győriekkel és környékbeliekkel mert 1 éve költöztem ide. A többi meg majd alakul.:)
 • Robi (33), Győr
  kis flört és minden ami utána jön
  Robi vagyok, 32 éves. Társam keresem Győr környékéről. Elsősorban olyan partnert keresek aki tolerálja a kevés szabadidőt, és értékeli a kárpótlást mindezek elvesztéséért. Igényes vagyok környezetemre, és magamra, mindezt a tőled is elvárom. Szeresd a humort, a friss levegőt, az életet, szeress szeretni ...
 • Teodor (58), Győr
  Hozzám illő hölgyet keresek
  1957 - ben születtem (58 éve). Egyedül lakom Győr közelében egy saját családi házban. Főiskolai végzettségem van, közalkalmazott vagyok. Az (eddig egyetlen) házasságom 23 évig tartott, hűtlenségi problémánk nem volt egymással. Utána volt egy három és fél éves együtt élős kapcsolatom ( barátnőméknél laktam). Külső tulajdonságaim: Magasságom 182 cm. A súlyom a téli hónapokban 100 fölé megy egy kicsivel, egyébként 90 és 100 között van. Nem vagyok kövér, de vékony sem. Hajam nincs, eredetileg barna volt. Esténként (otthon) megiszom 1 sört, erre nem írhatom azt, hogy alkoholfogyasztás : ritkán - de nem vagyok iszákos, alkoholista, és nem is leszek az - a felmenőim közt sem volt senki az, (ez nagyrészt genetika). Nem dohányzom. Belső tulajdonságaimról csak szubjektíve tudok írni : véleményem szerint jó ember vagyok. Fontos számomra a korrektség és a humorérzék. Akit keresek : lakjon egyedül, Győrben vagy környékén (Győr - GySzemere között ideális) , 40-53 éves korban, lakásban tartott kutya - macska nélkül . Olyan hozzám illő hölgy legyen, tartós kapcsolat kialakítása a célom - (Teodor). Hétvégi szabadidő-partnerség is érdekel (pl. kirándulásra, ...)
 • Péter (30), Győr
  A sors is megérdemel egy kis segítséget, nem? :)
  Kedves Látogató! 30 év épp elég idő volt arra, hogy kialakuljon az elképzelés, milyen emberrel is szeretném eltölteni az elkövetkezendő éveket. Sok érdekes emberrel hozott össze a sors, valahogy mégsem volt közöttük az igazi az a valaki valamivel több ... Jellemezni magam úgy érzem képes lennék, de ugye ez kicsit furanak tűnhet, ezért címszavakban jelezném ki is volnék s mi a fontos számomra: barátságos hozzáállás, vidám légkör, problémák nem másra átvetítése, sport (futás, bringa, úszás, kajak, röplabda), érettség, felelősségérzet, ragaszkodás - mindemellett önállóság, odaadás, természet, természetesség, túra, füstmentesség :), kölcsönös áldozatkészség, ne akadj ki ha nem mosom el rögtön a rékast evés után. Főzök, mosok, takarítok. Van hobbim, le tudom kötni magam mindig. Horgászom, kertészkedem, sportolok, a barátaimmal lógok. Vízépítészetet tanultam Prágában és Pozsonyban, az anyanyelvem magyar, mert a szüleim, nagyszüleim is eme szép nyelvet beszélik. Egy kis felvidéki faluból származom Győrtől 15 km-re. A félreértések elkerülése érdekében ismét hangsúlyoznám, hogy Felvidékről származom és itt is élek, dolgozom. Mindemellett úgy gondolom, hogy egy 130-150 km-es távolság felnőtt dolgozó emberek számára nem lehet túl nagy gond -persze ha van miért :) Akarom mondani Budapest és a Balaton vonzáskörzete számomra még földrajzilag elérhető :) amennyiben ezt Te problémának látod, biztos nem egymást keressük. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy hosszú távon valamelyikünknek áldozatot kell hozni, s hacsak nem Felvidékről származol valószínű, hogy az áldozatot én hozom majd, vagy találunk valami közös megoldást :) Apalvetően több féle embertípus fel tudja kelteni az érdeklődésem, de pontosítva olyan társat keresek, akit nem a carpe diem jelszó vezérel, mindemellett szeret élni, ki tudja tölteni a mindennapjait, aki nőnek érzi magát (de nem a pucsítóos, mélydekoltos profilképeitől) és úgy gondolom egy igazi nőben az anyává válás egy természetes cél, mégha ambiciózusabb is. A réteges sminket és a macska műkarmokat a festett szemöldökkel, sosem éreztem vonzónak egy nőn. Ha szimpatikusnak találsz kérlek jelezz, hacsak nem én láttam meg előbb a profilod és ezt nem tettem meg :) Persze a férfinak kell kezdeményezni, de ugye ez itt nem egy hagyományos helyzet :) adj egy jelet az első lépést megteszem :) ha úgy kell lennie :) (U.i.: a jó kommunikáció kérdés-válasz-kérdés alapokon nyugszik :) )
Társkeresés Győrben

Társkeresés Győrben

Magyarország egyik legszebb területén, a Kisalföld kelet részén található Győr, az ország hatodik legnagyobb városa, Győr-Moson-Sopron megye székhelye.

A város rendkívül szerencsés helyen fekszik, ezért természeti értékekben és műemlékekben egyaránt gazdag – nem fog tehát unatkozni, aki Győrben és annak környékén szeretne randevúzni.

A település a Pannonhalmi Tájvédelmi Körzet felső határánál, a csodálatos és buja Szigetköz alatt, a Mosoni-Duna, a Rába és a Rábca torkolatánál fekszik, méltán kapta tehát a „Folyók városa” elnevezést.

Ha győri vagy, de nincs ötleted, hogy merre induljatok partnereddel, mi segítünk! A városban ugyanis földön, vízen, levegőben is élvezhetitek egymást.

Itt a tavasz, ilyenkor a legjobb programlehetőséget a természet adja. Ha szeretnétek egy igazán jót sétálni, látogassatok ki a „város tüdejébe”, a Püspökerdőbe. A kedvelt kirándulóhelyen 9 kilométer hosszú sétaút található, melyet szépen gondozott tisztások szegélyeznek. Ez a város legnagyobb zöldterülete, amit a Mosoni-Duna szegélyez, így valóban hangulatos lehet egy itt eltöltött délután.

Jó időben igazán jó randi program lehet egy állatkerti kiruccanás, itt garantáltan nem fogytok majd ki a beszédtémából, mert a kettő-, négy-, hat- vagy nyolclábú lakók biztosan beszédre bírnak benneteket. A győri állatkert névadóját, Xántus Jánost (világutazó, etnográfus, természetkutató) pedig világszerte szinte mindenki „ismeri” – még ha nem is tud róla – hiszen Karl May róla mintázta leghíresebb karakterét, Old Shatterhandet.

Az előzőeknél romantikusabb helyszín a festői Radó-sziget. Nevezhetjük a szerelmesek szigetének, hiszen itt található Győr legszebb parkja, és egyben ez a szerelmespárok kedvenc sétahelye. A sziget hajóorr alakú végét „Titanic-saroknak” nevezik, ahol rengeteg esküvői fotó is készül.

Ha nem vagy ennyire „földhöz ragadt”, irány a Duna part vagy Pér!

Győrben nem kell messzire mennünk, ha hajókázni szeretnénk egyet. Látogassatok el a Party-Csárdába, vagy a Zátony Étterembe, és vegyetek részt egy romantikus naplementés sétahajózáson!

Pér egy Győrtől 15 kilométerre fekvő falu, aminek a közvetlen szomszédságában található a Győr-Péri Repülőtér. Ha igazán felejthetetlen élménnyel szeretnéd meglepni partneredet, vegyetek részt egy sétarepülésen! Itt a 6 percestől a 45 perces túrákig bármit választhattok, attól függően, hogy a környék mely részeit szeretnétek megcsodálni madártávlatból. Ha a repülőt nem tartod elég romantikusnak, akár hőlégballonnal is repkedhettek a város és csodás Szigetköz felett.

Meglehet azonban, hogy az időjárás nem kedvez nektek, vagy csak elfáradtatok a nagy sétában, beugorhattok a Révész Hotel melletti biliárdszalonba, vagy beülhettek a belvárosba található rusztikus pubba, a Popeye-be, esetleg a vagy a John Bullba, ahol finomabbnál finomabb ételeket kóstolhattok.

Igazán hangulatos hely a bensőséges beszélgetésekhez a Mandala teaház, de a belvárosban ezen kívül rengeteg más kávé- és teaház található még, amelyek meghitt, félhomályban úszó sarkaiban teljesen egymásra hangolódhattok.

Győrben rengeteg a látnivaló és a programlehetőség, a Randivonalon pedig csaknem 10.000 Győr környéki regisztrált társkereső várja, hogy megismerkedjen az igazival. Regisztrálj a Randivonal Győr-Moson-Sopron megyei társkeresőjére és találd meg a társadat a „Találkozások városában”!

És hogy minden jól menjen a találkozón, olvass el néhány elcseszett randit, hogy tanulhass belőlük! De ne hagyd, hogy ezek elvegyék a kedved a randizástól! Olvass bele felhasználóink által beküldött sikertörténeteinkbe és vesd bele magad a társkeresésbe!

Győr
Győr

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.