Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Győr

Legújabb győri női társkeresők

Viktória - társkereső Győr - 20 éves nő
Viktória, 20 éves
Társkereső Győr
3 napja tag

Sziasztok. Rólam? nos igen magamról kéne írni.. khm.. Szeretem a humort,nem szeretem azt akik egy éjszakásra mennek, ha megakarsz dönteni rám se nézz :) Őszinte szókimondó , és.. háát..most felkéne sorolnom pár tulajdonságot magamról?.. általában mindenki azt irja magáról hogy kedves, jófej stb...:) de ez túl snassz én aztmondom ha megismersz úgy is alkotsz egy véleményt és meglátod a jellememet is! :) Csak értelmesek és komoly kapcsolatra vágyók írjanak :) Hajrá!
Mónika, 43 éves
Társkereső Győr
5 napja tag

Szeretem a természetet és horgászom. Énekelek és szeretek tàncolni
Kinga - társkereső Győr - 27 éves nő
Kinga, 27 éves
Társkereső Győr
5 napja tag

Olyan erősen higgy abban, amit szeretnél, hogy más esélye se legyen, csak megvalósulni.Talán kislányos naivsággal hiszek a nagy Ő ben és annak megtalálásában. Igaz eddig még nem sodort össze minket az élet, de hátha az esély megadva....
Réka, 27 éves
Társkereső Győr
6 napja tag

Szia, Réka vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Legújabb győri férfi társkeresők

Gábor - társkereső Győr - 45 éves férfi
Gábor, 45 éves
Társkereső Győr
44 órája tag

Komoly kapcsolat reményében regisztráltam..........
Matyi, 22 éves
Társkereső Győr
3 napja tag

Szeretek sportolni. Szeretem a kihívásokat.Küzdők a kitűzőtt céljaim elétéséhez és ártalábann sikerülni szokott!????
Gyula - társkereső Győr - 39 éves férfi
Gyula, 39 éves
Társkereső Győr
4 napja tag

Gyulának hívnak 190 magas 39 éves barna hajú független ,vidám természetü ,öszinte , romantikusházias , családcentrikus. Szabadidömbe szeretek kirándulni utazgatni kerékpározni kertészkedni és mindent ami jó az életbe .
Máté, 18 éves
Társkereső Győr
4 napja tag

Máté vagyok, 18 éves. Társam keresem Győr környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Éppen online győri társkereső nők

Otília, 46 éves
Társkereső Győr
44 perce lépett be

Hogy lehet pár szóban elmondani, hogy ki vagyok és milyen vagyok? Talán magam sem látom még a teljes képet. Az élet egy nagy utazás, időnként veszélyes, időnként rossz, vagy jó, a szív és az elme belső utazása mely által végül megismerhetem Önmagam. Az alapvető tulajdonságaim ellenben nem változnak. Megbízható vagyok és őszinte, odaadó és hűséges, ha érdemes vagy rá. A csalást és a megcsalást nem tűröm el és ezért én sem tudok csalni. Egy nő vagyok, aki szeret szeretve lenni és szeretni. Társam csodálatára vágyom, ami akkor igazán lélekemelő számomra, ha a társamra felnézhetek. A többi úgyis jön magától. Ha te vagy az, akire vágyom azt meg kell éreznem, egy tekintetből, egy szóból, egy ölelésből. Ha megtalállak, megérzem majd!
Viki, 33 éves
Társkereső Győr
1 órája lépett be

Inkább csalódok, ha kell, naponta százszor is, minthogy állandóan bizalmatlan legyek mindenkivel, és az életet pokolnak tartsam, amelyben szörnyetegek élnek… Szeretek élni! És inkább legyen az életem örömteli, néha csalódással, mint elejétől végig boldogtalan, de csalódások nélkül!
Beatrix, 35 éves
Társkereső Győr
32 perce lépett be

Ami nem öl meg, megerősít... kivéve a medve. A medve az megöl! Keresek itt. Nem a normálist, nem \'ágytársat\', nem az eltartót, és nem a herceget! " csak" egy társat ;) Nem kellenek a sablonos "szép vagy/ismerkedünk/én is ezt keresem..." mondatok. Múltja is van mindenkinek. Meg álmai, tervei... én a sajátomat követem, és a jelenben élek ;)
Eszti - társkereső Győr - 21 éves nő
Eszti, 21 éves
Társkereső Győr
2 órája lépett be

Önző, türelmetlen, kicsit bizonytalan, irányíthatatlan és nehezen kezelhető vagyok, sokszor hibázom, de ha nem tudsz velem bánni a legrosszabb formámban, akkor rohadtul nem érdemelsz meg, mikor a legjobb vagyok! *moderálva*

Éppen online győri társkereső férfiak

Tamás, 35 éves
Társkereső Győr
2 órája lépett be

Szia, Tamás vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Géza, 68 éves
Társkereső Győr
1 órája lépett be

Művészetet kedvelő, békés természetű vagyok.
Zsolt - társkereső Győr - 44 éves férfi
Zsolt, 44 éves
Társkereső Győr
7 perce lépett be

Keresd meg azt az embert, aki mosolyt csal az arcodra, mert csak egyetlen mosoly kell ahhoz, hogy fantasztikussá tegyen egy rossz napot. Találd meg azt, akitől szíved mosolyogni fog!
Csaba - társkereső Győr - 53 éves férfi
Csaba, 53 éves
Társkereső Győr
1 órája lépett be

Vezető beosztásban dolgozom, a munkahelyi sikereket azonban nem követte a magánélet boldogsága. Ez az, amit keresek, olyan valaki személyében, akivel azonos a hullámhossz,kíváncsiak vagyunk egymás gondolataira beszélgetünk. Együtt vagyunk és nem egymás mellett, legyen az bármilyen formában...

Diplomás győri társkereső nők

Eszter, 35 éves
Társkereső Győr
Egyetemet végzett

Csak kizárólag normális,tartós kapcsolatot kereső férfiak keressenek!Kedves, vidám, vicces, mindig jó kedvű csajszi vagyok! Imádom az életet!Kizárólag fényképes levelekre válaszolok.
Reni, 32 éves
Társkereső Győr
Főiskolát végzett

Energikus, szeretek jönni, menni, kiülni és beülni. Szeretek nevetni, beszélgetni. A talánok és majdnemek helyett az egyértelműt keresem.
Edina, 43 éves
Társkereső Győr
Egyetemet végzett

"Az ember nem olyan, mint a képen az arca, mert a szíve és lelke nem lehet rajta. Annyi mindent megtanulunk az életben, de talán a legfontosabbra, a párkapcsolatra, együttélésre, családi életre és gyermeknevelésre nem készít fel ez az egyre ordasabbá és embertelenebbé váló világ. Mindenhez van "úti kalauz", hogyan légy sikeres, hogy szerezz minél több pénzt, hogyan legyél te, egyedül csak te önmegvalósító és az élet királya, de arra nem tanítanak, hogyan legyél jó férj, feleség, anya, apa, szövetséges társa valakinek, akivel életet visztek tovább, gyermeket neveltek.
Zsófi - társkereső Győr - 38 éves nő
Zsófi, 38 éves
Társkereső Győr
Egyetemet végzett

Keresem az életem párját, a másik felemet, akivel kirándulhatok, utazhatok, szerelemben élhetünk egymással. Házias vagyok, családcentrikus, szeretem az embereket.

Diplomás győri társkereső férfiak

Csabi - társkereső Győr - 39 éves férfi
Csabi, 39 éves
Társkereső Győr
Főiskolát végzett

A munkámban maximalista vagyok, de nem vagyok munka mániás. A szerelemben romantikus vagyok és tudok udvarolni, de nem vagyok egy csöpögős idióta. A szabadidőmben szeretek kirándulni, de néha jó csak elfeküdni egy film előtt vagy együtt főzni is. Köszönöm a megkereséseket, de nem akarok pornó filmben szerepelni és nem szeretnék senkit sem anyagilag támogatni sex ellenében mint a "barátja". Komoly kapcsolatot keresek.
Zsolt, 44 éves
Társkereső Győr
Főiskolai diplomás (Testnevelés szakon)

Sportos. kedves, Intelligens pasinak tartanak. Imádom a humort, a viccelődést. Egy kapcsolat alapja az őszinteség, és a bizalom!! Imádom a gyerekeket.
Feri, 38 éves
Társkereső Győr
Főiskolát végzett

Szia! Köszönöm, hogy megnézted az adatlapom! Engedd meg, hogy bemutatkozzam. Ferinek hívnak, 38 éves nemdohányzó, győri férfi vagyok. Szabadidőmben szívesen sportolok, kick-box edzésre járok. De mielőtt azt gondolnád, hogy azért járok, mert agresszív vagyok, vagy szeretek verekedni, akkor gyorsan megnyugtatlak. Az ülőmunka káros hatásainak csökkentésére nekem ez a mozgásforma jött be eddig a legjobban. Így legalább még hajlik a térd, a hasam sincs útban, ha le kell hajolni megkötni a cipőfűzőm, és a reggeli merevedés sem a derekamban van (bocs\' remélem nem pirultál el). Szeretek olvasni, főleg angol nyelvű könyveket, Sir Terry Pratchett és Stephen King regényeit olvasom legszívesebben. Szeretek zenét hallgatni is, most a reggae a kedvenc.
Miklós - társkereső Győr - 41 éves férfi
Miklós, 41 éves
Társkereső Győr
Főiskolát végzett

Egy kapcsolatot felépiteni nehéz, mindkét fél kell hozzá. Probléma mentes élet nincs, de ha az értékekre koncentrálunk, a hibákat pedig megpróbáljuk kijavitani működhet minden. Olyan társat keresek, aki hajlandó tenni egy pozitiv kapcsolatért, legalább annyit mint a férfi. Ha nem találok Rád, tedd meg Te az első lépést!

Keresztény győri társkereső nők

Éva, 47 éves
Társkereső Győr
hívő református (alkalmanként)

Sziasztok! 47 éves,győri,elvált nő vagyok.Keresem társam,de nem minden áron...Nagy igényeim nincsenek:őszinteség,egymás megbecsülése...Remélem nem túl nagy kérések...A többit szóban,személyesen...:)
Hajni - társkereső Győr - 42 éves nő
Hajni, 42 éves
Társkereső Győr
hite: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)

öszinte, romantikus szeretni tudö es szeretetre vágyo nö vagyok aki szeretne egy igaz tarsat maganak.
Gizus - társkereső Győr - 58 éves nő
Gizus, 58 éves
Társkereső Győr
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

Tíz éve elváltam .Egy komoly megértő társra vágyom aki szebbé és boldogabbá tenné az életem.
Izabel - társkereső Győr - 44 éves nő
Izabel, 44 éves
Társkereső Győr
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Milyen vagyok? Hol ilyen, hol olyan...amit a másik kihoz belőlem :) Társam-Barátom-Szerelmem keresem, mindezt EGY személyben... Ha érdekel ki van e sorok mögött, kérlek írj nekem. E-mail címet kérek, hogy válaszolni tudjak :) Izabella

Keresztény győri társkereső férfiak

József - társkereső Győr - 59 éves férfi
József, 59 éves
Társkereső Győr
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Feleséget keresek, családot szeretnék még. Sajnos az én fiam akit édesapámmal együtt neveltünk fel elhunyt. Nélküle teljesen egyedül maradtam.
Gyula, 41 éves
Társkereső Győr
római katolikus vallású

Gyula vagyok, 41 éves, lakhelyem Győr. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Krisztian, 35 éves
Társkereső Győr
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Szia, Krisztian vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Péter, 44 éves
Társkereső Győr
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

Jókedélyü, vidám srác keres társat. Akinek fontos egy kapcsolatban az őszinteség, és a bizalom. Sajnos nem vagyok előfizető, és elvi okokból nem is leszek. Tehát sok olyan van aki kedvel, de nem tudok irni neki. Kérem tegyék meg ők az első lépést... *moderálva*

Fiatalabb, 30 év alatti győri társkereső nők

Kriszti, 28 éves
Társkereső Győr

Célom az hogy megtaláljam a hozzàm illő párt! Optimista,életvidám,közvetlen,bőbeszédű nő vagyok! Szeretem a pörgést,szeretek kirándulni,sétálni,táncolni,és minél többet fotózni! :)
Barbi, 16 éves
Társkereső Győr

Barbi vagyok, 16 éves, lakhelyem Győr. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Dóra - társkereső Győr - 26 éves nő
Dóra, 26 éves
Társkereső Győr

Dóra vagyok Győrből, 26 éves vagyok és egyetemre járok. Szeretek táncolni és bulizni!
Angi - társkereső Győr - 26 éves nő
Angi, 26 éves
Társkereső Győr

Helló,a nevem Angi. Velem egy idős férfiakat keresek. Előny:tanultság,kedvesség,szeresse a cicákat,ne igyon alkoholt,ne drogozzon. Személyes adatok: Szeretem a cicákat,szeretek moziba járni,olvasni,kirándulni,tudok főzni,rendmániás vagyok.!!!!!

Fiatalabb, 30 év alatti győri társkereső férfiak

Sándor - társkereső Győr - 22 éves férfi
Sándor, 22 éves
Társkereső Győr

Szia! Először vagyok ilyen oldalon, szóval fogalmam sincs mit kéne írnom. Amondó vagyok, vegyük őszintére. A becsületesség különben kb soha sehol nem vezet eredményre, de egy párkapcsolatban, legalábbis amilyet én szeretnék, igen. Mit keresek itt? A helyzet az, hogy nagyon régóta nincs senkim, se rendes barát, se barátnő, se semmi egyéb. Adódik a kérdés, hogy miért? Ilyen a természetem, nem állok össze senkivel, csak azért, hogy legyen egy támaszon, nem is lenne fair. Olyat pedig nem találtam, akit szeretni tudtam volna. Az a fajta idióta vagyok, aki valahol antiszociális és nem kifejezetten van oda a társaságért, de ugyanakkor ki nem állhatja a magányt. És másfél év egyedül kezd elég lenni. Ezért is vagyok itt. Hobbik... hát a bulik, fesztiválok, koncertek stb kilőve. Ez is hozzájárul, hogy szólózok. A kis csoportos foglalkozások híve vagyok, heti egy-két program bőven elég, még sok is azokkal, akikkel lógok, ha muszáj. Egyébként sorozatokat nézek, játszok a gépen, zenét hallgatok, könyvet írok(csak amatőr szinten) és naponta megejtek egy edzést, hogy ki tudjam nyitni a befőttes üvegeket. Nem vagyok gazdag, sem beszédes, valamint egy járólapnak több humorérzéke van, mint nekem. És ha még mindig olvasod, akkor valami baj van veled :) Talán ideje rátérni a jó tulajdonságaimra... hát nem sok van. Annyi biztos, hogy előbb vágnám le a golyóim, mint, hogy megcsaljak bárkit is. Persze mindenki fú de őszinte meg egyenes embernek vallja magát, de én frankón gusztustalannak tartom azokat, akik tükörbe tudnak nézni csalás után például. Relatíve egyenes ember hírében állok, hangsúlyozom, nem az az arrogáns seggfej "egyenes" hanem csak úgy normálisan... Bár a normális jelzővel nem gyakran illetnek, de az eddigiekből ezt már nyílván leszűrted. Egyébként imádom a természetet és minden programot, amiben el lehet fáradni. Imádok mindent, ami fantasy vagy sci-fi(Ha tudod, mi az, hogy Mass Effect, most rögtön feleségül veszlek) Még valami, ez ízlés dolga, hogy jó tulajdonságnak vesszük-e vagy sem, érdemes mindenesetre emgjegyezni, hogy a szex nekem nem elsődleges szempont egy kapcsolatban. Kell természetesen, mert emberek vagyunk, sokakkal ellentétben nem ez az értékmérő nálam. Szintén jó dolognak tartom magamban, hogy dühös tinédzser voltam, meg is untam, szóval manapság már kevés dolgon kapom fel a vizet. Kivételt képeznek a szúnyogok éjjel és, ha szaggat a játék :) Ha még mindig nem adtad fel, és van bármiféle kérdésed, írj nyugodtan. Lehet, kihagytam valami fontosat, fene tudja. Ui: a szemszínt nem tudtam megadni, mert fele zöld, fele barna, ilyen opciót meg nem adtak. Kép pedig aligha lesz feltöltve több, mert nincs. Ami van, azt is a tudtom nélkül csinálták 2-3 éve :)
Tomi, 23 éves
Társkereső Győr

Ismerj meg...nem banod meg Focizok es azonkivul minden sportot szeretek
Tamas, 26 éves
Társkereső Győr

Szia, Tamas vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zsolt, 25 éves
Társkereső Győr

nem tudok mit írni ide de viszont 50 karaktert muszáj írni

30-as győri társkereső nők

Helga - társkereső Győr - 38 éves nő
Helga, 38 éves
Társkereső Győr

38 ev 3 gyerek-komoly kapcsolatott keresek.remelem egyszer sikerul
Nikol - társkereső Győr - 32 éves nő
Nikol, 32 éves
Társkereső Győr

Komoly kapcsolat céljából keresem a társamat. :-)
Orsi, 38 éves
Társkereső Győr

Egyedül nevelem a 7 éves gyermekem. Jelenleg az életem egyetlen értelme. Ebből rögtön következik, hogy hosszú távú kapcsolatot keresek. Győrben élünk, de vidékre vágyunk inkább.
Kinga, 32 éves
Társkereső Győr

Egy angyal vagyok, akiből néha előbújik az ördög :)

30-as győri társkereső férfiak

Csaba, 39 éves
Társkereső Győr

Az élet fontos dolgai nem azok, amiket általában fontosaknak tartunk. Pénz, pálya, haladás, siker, munka: ha arról van szó, hogy megtaláljuk magunkat ebben a világban s érdemesnek ítéljük a benne létezést, akkor ezek mind nagyon aprócska dolgok. Az érzések és a hangulatok fontosak, melyek lelkünket színezik s a lelkünkön keresztül a világot is, melyben élünk. "Wass Albert" Szeretek sportolni, túrázni, utazni. Szeretem a természetet úgy ahogy az meg lett teremtve. Szeretek szórakozni, filmet nézni, zenét hallgatni. Fontos a családom, fontosak a barátaim.
Sándor, 39 éves
Társkereső Győr

Ismerkedni szeretnék:) Beszélgetni,randizni:) Ahogy alakul.
Szabolcs - társkereső Győr - 30 éves férfi
Szabolcs, 30 éves
Társkereső Győr

Szeretek sétálni, néha kirándulni, kerékpározni, böngészni a neten, fejleszteni az angol tudásom, filmezni, sorozatokat nézni. Foglalkozom calisthenics (szabad testsúlyos) testedzéssel. Nem jelent problémát az egyszerűbb ételek elkészítése.
Zoli, 31 éves
Társkereső Győr

Mindig azt mondják, Hogy az ember csak tévelyeg, Pedig valahol van helyed, Még ha keresve sem leled.

Középkorú győri társkereső nők

Katka - társkereső Győr - 49 éves nő
Katka, 49 éves
Társkereső Győr

Mondhatok itt bármit magamról, ha szimpatikus vagyok gyere ismerj meg. Komoly kapcsolatot keresek, kalandorok kíméljenek!
Edina, 43 éves
Társkereső Győr

Minden szép, csak jól kell tudni nézni! Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat!
Gyöngyi - társkereső Győr - 49 éves nő
Gyöngyi, 49 éves
Társkereső Győr

Szeretem a vidámságot, színházat, mozit, sétát , kirándulást és mindent ami felvidít.
Eszter, 43 éves
Társkereső Győr

"Nincs olyan erő, mely megállítaná a változást ha megérett rá az idő." Csak független férfi érdekel! Nem szerető kapcsolatra vágyom! Győri vagy Győr környéki! Nem vagyok még előfizető, így nem mindenkinek engedi, hogy írjak, de ha email címet adtok meg akkor tudok válaszolni! Köszönöm!

Középkorú győri társkereső férfiak

Peti - társkereső Győr - 41 éves férfi
Peti, 41 éves
Társkereső Győr

Nem születünk győztesnek vagy vesztesnek. A gondolkodásunk tesz azzá!
Stef, 48 éves
Társkereső Győr

Elvált vidám életszerető férfi vagyok szeretek moziba színházba járni
Zsolt, 46 éves
Társkereső Győr

Lehet épp Egymásra vártunk eddig... Intelligencia. megértés, jövőkép, vidámság nem hiányozhat!
Csaba, 41 éves
Társkereső Győr

Hozam valo holgyet keresek.???? Egyszeru de nagyszeru legy..

50 év feletti győri társkereső nők

Valéria - társkereső Győr - 56 éves nő
Valéria, 56 éves
Társkereső Győr

Társaságot, természetet kedvelő, vidám, pozitív gondolkodású nő vagyok. Fontos számomra az őszinte szeretet. Ennyi idősen is hiszek még a csodákban, mert megtalálni azt, akit nekünk szánt az ég, egy igazi csoda. Hát várom a csodát és persze teszek is érte... de az első lépést Neked kell megtenned. Keresem azt a Férfit, aki mellett Nő lehetek, akit boldoggá tesz létezésem, s ezáltal az én életem is teljes, és boldog lehet.
Ilona - társkereső Győr - 64 éves nő
Ilona, 64 éves
Társkereső Győr

őszinte,humoros,barátságos,bölcs és hűséges vagyok
Ica, 57 éves
Társkereső Győr

Kedves,szerető társat keresek,tartós hosszú távú kapcsolatot.Ha szeretnél megismerni keress meg.
Judit - társkereső Győr - 53 éves nő
Judit, 53 éves
Társkereső Győr

Főiskolát végzett, hűséges, rendezett körülmények között élő nő vagyok. 15 éves lányom velem lakik még, nagyfiam már önálló. Romantikus alkat vagyok, a filmekre, színházra, jó könyvekre nyitott, szeretek utazni, szeretek szeretni, úgyhogy: szeretném, ha rám találnál. (50 - 63 éves korig....) Hasonló érdeklődésű, a világra nyitott férfi társaságára vágynék...

50 év feletti győri társkereső férfiak

Sándor, 66 éves
Társkereső Győr

Sportot, zenét, utazást,verset, festészetet kedvelő vagyok. Híve a személyes találkozásnak!
Károly, 62 éves
Társkereső Győr

Esztergomban születtem jelenleg Győrben élek ! Keresem társamat, kivel leélnémk az életünk hátralévő éveit !
Miklós - társkereső Győr - 82 éves férfi
Miklós, 82 éves
Társkereső Győr

Szeretnék egy kedves, intelligens, humoros és csinos hölggyel megismerkedni tartós párkapcsolat céljából. Párizsban jártam egyetemre, majd több mint negyven évet dolgoztam Hamburgban újságíróként. Beszélek franciául, németül és persze magyarul is. :) Szabadidőmben szívesen olvasok, tarok kártyázok, írok és szívesen járok koncertekre, kiállításokra. A napi rutinomhoz tartozik egy kávé a kedvenc kávézómban újságolvasással egybekötve valamint a sport is. Aktív baráti és társas életet élek amiből csak egy kellemes partner hiányzik.
Antal - társkereső Győr - 64 éves férfi
Antal, 64 éves
Társkereső Győr

Nagyon egyszerűen csak keresem " párom" kivel megváltoznak napjaink, és dolgaink. Tiszta szívvel becsülettel...

Elit győri társkereső nők

Kinga, 43 éves
Társkereső Győr
Felsővezető

Az intellektus az amit vonzónak találok. Az ilyen férfi képes kihozni belőlem a NŐt. Nem vagyok álszent, a jó megjelenés nélkülözhetetlen a kapcsolat lértejöttéhez....de aztán már más dolgok kerülnek előtérbe.....
Éva, 29 éves
Társkereső Mosonmagyaróvár
Középvezető

Éva vagyok, 28 éves. Társam keresem Mosonmagyaróvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Elit győri társkereső férfiak

Attila, 46 éves
Társkereső Győr
Középvezető

Szeretem az életet, tetszik ez a bolygó. :-) Sport, túrázás, utazás, idegen kultúrák, könyvek, internet, család töltik ki szabadidőm. Szeretem a gyerekeket. Nem vagyok a hosszú levelezés híve, hiszen a személyes találkozás dönt...
Zoltán, 39 éves
Társkereső Sopron
Középvezető

------------------------------------------------------------------------ Szolgálati közlemény: sajnos nem vagyok előfizető, így elnézést ha valakinek nem tudok visszaírni, éppen ezért kérném, hogy aki ír, az írja meg egyúttal az email címét is, hogy válaszolni tudjak. Úgy tűnik, nem mindenki tudja, hogy csak Platina előfizetőknek lehetséges a válasz előfizetés nélkül, Arany előfizetőknek sajnos nem. ------------------------------------------------------------------------ Keresem azt a kibékíthetetlen ellentétes kapcsolatot, ahol mindenki mást akar: a nő a férfit, a férfi a nőt :) Valójában egy teljesen normális kapcsolatot keresek, egy vidám, jó humorérzékkel megáldott hölgy társaságában.
Gyuri, 35 éves
Társkereső Mosonmagyaróvár
Középvezető

Mosonmagyaróváron élek, motorozok, sportolok, néha csak úgy autózok bele a nagy világba vakon.i
Imre - társkereső Csorna - 45 éves férfi
Imre, 45 éves
Társkereső Csorna
Felsővezető

Egy nagy szívvel rendelkezö, szerethető férfi vagyok.Ha megismersz nem fogod megbánni.

Fényképes győri társkereső nők

Anita, 42 éves
Társkereső Győr
5 fotóval

A személyes találkozás alkalmával minden kiderül.
Erika - társkereső Győr - 60 éves nő
Erika, 60 éves
Társkereső Győr
2 fotóval

Önállóan, rendezett körülmények között élek. A legfontosabb számomra a családom, az otthonom és a barátaim. Szeretek olvasni, zenét hallgatni, kirándulni, kertészkedni, színházba járni. Keresem azt az embert akivel nyugodt körülmények között, mindezt megoszthatom.
Szilvia, 42 éves
Társkereső Győr
3 fotóval

Szia Kedves Ismeretlen! Lehet épp téged kereslek...Ha őszintének, megbízhatónak és megértőnek véled magad, s adatlapom alapján felkeltettem érdeklődésed, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot! Ismerj meg... ;-)
Linda, 39 éves
Társkereső Győr
2 fotóval

Hosszútávú kapcsolatot, megbízható, őszinte társat keresek

Fényképes győri társkereső férfiak

Imi, 46 éves
Társkereső Győr
2 fotóval

Irni magamrol barmit irhatok egy szemelyes tali sokkal többet èr mint amitt leirnék magamrol
Imi, 30 éves
Társkereső Győr
13 fotóval

Szeretem az élet apró örömeit:) Jó lenne sok szép közös emlék. ... Olyasvalakinek, akit érdekel a folyamatosan változó világ amiben élünk, és egyedül nehéz mivel társas lények vagyunk és vágyunk egymás szeretetére .....gondoskodására gyengédségére ..... Egy őszinte szerethető aranyos kedves lány társaságára vágyom plusz komoly tartós párkapcsolatot keresek .....
István, 43 éves
Társkereső Győr
4 fotóval

Szia. Én egy intelligens és energikus fiatal férfi vagyok. Szabad időmet álltalában sportal tőltőm. Szeretem a természetet és az állatokat. Szivesen megismerkednék egy hasonló beálitottságu intelligens és dekorativ hőlgyel, baráti vagy tartós kapcsolat célljábol. Ha irsz válaszolok, ha nem hát akkor sosem tudod meg mit válaszoltam vollna :)
Zsolt - társkereső Győr - 42 éves férfi
Zsolt, 42 éves
Társkereső Győr
3 fotóval

Zsolt vagyok, független győri férfi. Tartós kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra.

Most online győri párkereső nők

Zsófi - társkereső Győr - 38 éves nő
Zsófi, 38 éves
Társkereső Győr
2 órája lépett be

38 éves komoly gondolkodású nő vagyok. Nem könnyű kalandot keresek!
Adri - társkereső Győr - 35 éves nő
Adri, 35 éves
Társkereső Győr
43 perce lépett be

Vidám, kedves, de néha lázadó, és akaratos olykor... de észérvek hatnak :) Elérhetőséget (e-mail cím :) ) írj kérlek, ha üzensz :) mivel nem vagyok előfizető, így nem tudok mindenkinek visszaírni, vagy a **meglelhető vagyok ;)
Kati - társkereső Győr - 37 éves nő
Kati, 37 éves
Társkereső Győr
3 órája lépett be

Nyílt vagyok,nagyon szívesen ismerkedem. Szabadidőmben általában sütök-főzök. Életvidám,kedves,jó kedélyű úriember jelentkezését várom.
Judit - társkereső Győr - 41 éves nő
Judit, 41 éves
Társkereső Győr
22 perce lépett be

Keresem a szerelmem - és érzem, valahol engem is keres már a párom ... Milyen legyél? Varázsolj mosolyt az arcomra... a lelkemre .... én is ezt fogom tenni ...! Nem rendelkezem előfizetéssel, így mindenkinek nem tudok válaszolni... :(

Most online győri párkereső férfiak

Krisztiàn - társkereső Győr - 41 éves férfi
Krisztiàn, 41 éves
Társkereső Győr
3 perce lépett be

Vidàm sràc tartós kapcsolatot keres! Vidàm normàlis megbízható vagyok!
Attila - társkereső Győr - 45 éves férfi
Attila, 45 éves
Társkereső Győr
2 órája lépett be

Sportos kertépítész keresi társát egy kedves, intelligens, talpraesett hölgy személyében.
Péter - társkereső Győr - 50 éves férfi
Péter, 50 éves
Társkereső Győr
1 perce lépett be

Sziasztok! Hogy milyen vagyok? Nem tudom... Ami biztos, hogy megbízható; rettenetesen makacs, de néha meggyőzhető; néha figyelmetlen; sokszor feledékeny; bizonyos dolgokban konzervatív; ragaszkodó és talán túlságosan is melegszívű vagyok. Azt sajnálom, hogy a lelkünket nem lehet lefotózni. Talán minden könnyebb lenne... Ja... és nagyon nem bánnám már, ha végre valakinek a gondolatait, kedvét, vágyait leshetném, ha valakiért aggódhatnék, amikor épp nincs mellettem.
Zoltán - társkereső Győr - 40 éves férfi
Zoltán, 40 éves
Társkereső Győr
34 perce lépett be

Szia! Zoltán vagyok. Egy 8 eves kapcsolat utan keresem parom ki intelligens okos es szep aki el tud buvolni es otthon gyerek is lehetek es az uzleti eletben pedig hagyja hogy tegyem a dolgomat es hidd el hogy nem rosszul ;) nem vagyok hive a chatelgeteseknek a szemelyes talakozo sokkal fontosabb szamomra hiszen ott dol el minden. az ido tul rovid ahhoz hogy eltekozoljuk mert mire eszbekapunk elment az elet mellettunk csak dolgoztunk es nem elveztuk azt amit megkerestunk. Egy olyan tarsat keresek aki szeret utazni vilagot latni. Remelhetoleg te vagy az kedves idegen. Adj eselyt hogy megismerjelek es talkozzunk a tobbi mar ugyis szemelyes szimpatia :)
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Attila (48), Győr
  ismerkedjünk meg
  Sziasztok!!!Attila vagyok Győrből.Ismerkedni ,beszélgetni szeretnék,aztán majd meglátjuk,hogy mi sül ki belőle.A lényeg,hogy humoros és őszinte legyél.
 • János (69), Győr
  nem lehet elhatározni hogy szeress vkit, de azt sem, hogy ne!
  vidám alkatu, affinitív ember vagyok. Társaságban megállom a helyem. Jószándékú, emberszerető és társaságias alkat. A szót, hogy szeretlek, nehezen tudom kimondani. Egészséges kapcsolatban amúgy is érzi az ember. A nő, számomra nem eszköz, nem barát, nem szolga, nem céltáblája összes aljasságomnak, nem rab, hanem ösztönös együttműködés, szellemi és érzelmi kapcsolódás vagy hullámhossz. Örömök cinkosságok, titkos pusmogások, illat és ünnep. Szenthely a szívemben, földi Paradicsom lelkemben. Fájdalmamra, szabadonfutó vagyok, de önjáró. Lakásom, rongyijaim, cipőim, jobbára rendben tartom. mosok, főzök, vasalok. Cselédem nincs. Egzisztenciálisan rendezett. koromhoz illően nyugdíjas. Testben- lélekben épp hogy tenager! Győrben élek, de bárhol megélnék. Gyökereim kitéphetők. Mindenre igényes, megbízható és mániákusan őszinte. Véleményem az : a legfájóbb igazság nem üt akkora sebet , mint a legkisebb hazugság !
 • Zsolt (42), Győr
  "Forever one"
  Zsolt vagyok, független győri férfi. Tartós kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra.
 • László (45), Győr
  Keresem az igazit!
  Győri srác vagyok, 45 éves. Komoly kapcsolatra vágyom. a link csajokból elegem van!!!
 • Zoltán (29), Győr
  Szeretetre vágysz? Szeress!
  Többnyire vidám, sportot kedvelő győri srác vagyok. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam, szeretném megtalálni azt a nőt, aki mellett kiteljesedhetek és boldog lehetek. Ha szimpatikusnak találsz bátran írj :)
Társkeresés Győrben

Társkeresés Győrben

Magyarország egyik legszebb területén, a Kisalföld kelet részén található Győr, az ország hatodik legnagyobb városa, Győr-Moson-Sopron megye székhelye.

A város rendkívül szerencsés helyen fekszik, ezért természeti értékekben és műemlékekben egyaránt gazdag – nem fog tehát unatkozni, aki Győrben és annak környékén szeretne randevúzni.

A település a Pannonhalmi Tájvédelmi Körzet felső határánál, a csodálatos és buja Szigetköz alatt, a Mosoni-Duna, a Rába és a Rábca torkolatánál fekszik, méltán kapta tehát a „Folyók városa” elnevezést.

Ha győri vagy, de nincs ötleted, hogy merre induljatok partnereddel, mi segítünk! A városban ugyanis földön, vízen, levegőben is élvezhetitek egymást.

Itt a tavasz, ilyenkor a legjobb programlehetőséget a természet adja. Ha szeretnétek egy igazán jót sétálni, látogassatok ki a „város tüdejébe”, a Püspökerdőbe. A kedvelt kirándulóhelyen 9 kilométer hosszú sétaút található, melyet szépen gondozott tisztások szegélyeznek. Ez a város legnagyobb zöldterülete, amit a Mosoni-Duna szegélyez, így valóban hangulatos lehet egy itt eltöltött délután.

Jó időben igazán jó randi program lehet egy állatkerti kiruccanás, itt garantáltan nem fogytok majd ki a beszédtémából, mert a kettő-, négy-, hat- vagy nyolclábú lakók biztosan beszédre bírnak benneteket. A győri állatkert névadóját, Xántus Jánost (világutazó, etnográfus, természetkutató) pedig világszerte szinte mindenki „ismeri” – még ha nem is tud róla – hiszen Karl May róla mintázta leghíresebb karakterét, Old Shatterhandet.

Az előzőeknél romantikusabb helyszín a festői Radó-sziget. Nevezhetjük a szerelmesek szigetének, hiszen itt található Győr legszebb parkja, és egyben ez a szerelmespárok kedvenc sétahelye. A sziget hajóorr alakú végét „Titanic-saroknak” nevezik, ahol rengeteg esküvői fotó is készül.

Ha nem vagy ennyire „földhöz ragadt”, irány a Duna part vagy Pér!

Győrben nem kell messzire mennünk, ha hajókázni szeretnénk egyet. Látogassatok el a Party-Csárdába, vagy a Zátony Étterembe, és vegyetek részt egy romantikus naplementés sétahajózáson!

Pér egy Győrtől 15 kilométerre fekvő falu, aminek a közvetlen szomszédságában található a Győr-Péri Repülőtér. Ha igazán felejthetetlen élménnyel szeretnéd meglepni partneredet, vegyetek részt egy sétarepülésen! Itt a 6 percestől a 45 perces túrákig bármit választhattok, attól függően, hogy a környék mely részeit szeretnétek megcsodálni madártávlatból. Ha a repülőt nem tartod elég romantikusnak, akár hőlégballonnal is repkedhettek a város és csodás Szigetköz felett.

Meglehet azonban, hogy az időjárás nem kedvez nektek, vagy csak elfáradtatok a nagy sétában, beugorhattok a Révész Hotel melletti biliárdszalonba, vagy beülhettek a belvárosba található rusztikus pubba, a Popeye-be, esetleg a vagy a John Bullba, ahol finomabbnál finomabb ételeket kóstolhattok.

Igazán hangulatos hely a bensőséges beszélgetésekhez a Mandala teaház, de a belvárosban ezen kívül rengeteg más kávé- és teaház található még, amelyek meghitt, félhomályban úszó sarkaiban teljesen egymásra hangolódhattok.

Győrben rengeteg a látnivaló és a programlehetőség, a Randivonalon pedig csaknem 10.000 Győr környéki regisztrált társkereső várja, hogy megismerkedjen az igazival. Regisztrálj a Randivonal Győr-Moson-Sopron megyei társkeresőjére és találd meg a társadat a „Találkozások városában”!

És hogy minden jól menjen a találkozón, olvass el néhány elcseszett randit, hogy tanulhass belőlük! De ne hagyd, hogy ezek elvegyék a kedved a randizástól! Olvass bele felhasználóink által beküldött sikertörténeteinkbe és vesd bele magad a társkeresésbe!

Győr
Győr

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.