Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Győr

Legújabb női társkeresők Győrből

Bella - társkereső Győr - 22 éves nő
Bella, 22 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-05-27

Nem szeretnék bemutatkozást írni, nem hiszem, hogy van jelentősége. :)
Fatime - társkereső Győr - 18 éves nő
Fatime, 18 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-05-25

“Ha szeretnek, az jó, ha szeretsz, még jobb, ha szeretsz és szeretnek az minden Egyébként pedig, családcentrikus, életvidám, határozott, néha kisördög, de bújós, házias, nőies, igényes nő vagyok. Partneremre vonatkozó elképzeléseim Céltudatos, határozott, érzelmekben gazdag önmagára igényes ,férfias FÉRFIT szeretnék-lehet, hogy ez már túl sok:-) Meglátjuk:-) … Amire vágyom és amit keresek: sok nevetés,beszélgetések,tartalmas időtöltés,egy igazi férfi, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani, aki szintén azt a társat keresi akivel teljes lehet az élete. Akivel lehet jövőt építeni,és akivel igazán lehet élvezni az életet.Amit én tudok adni:szeretet, megbecsülés, gondoskodás,önzetlenség. Amúgy pedig egy igazi nőnek érzem magam, határozott értékrenddel, jó humorérzékkel,egy csomó kreativitással, empatikus vagyok,kritikus magamhoz, szeretem a jó filmeket, szeretek utazni,vagy egy jó kávé mellett megváltani a világot, társasági ember vagyok, akinek sokat jelentenek a barátai és a családja. Ami taszít, az az ízléstelenség, a szélsőséges nézetek, az egysíkú gondolkodás. Várom leveled, ha úgy gondolod hasonló elképzelésünk van az életről,és ha szívesen meghódítanál egy nőt, aki arra vágyik,hogy valakinek ő legyen a legszebb és legfontosabb a világon. … Néhány kapcsolaton már túl, tapasztalatokkal és egészséges vadászösztönnel rendelkező lány vagyok, aki igyekszik kiszimatolni, hogy kivel érdemes megosztani kevéske szabadidejét. Remélem, itt is fog működni..már a szimat. Nem szexkapcsolatot keresek, inkább egyelőre ismerkednék. A cél persze egy jól működő kapcsolat lenne. Ennek szükséges hozzávalói: őszinteség, bizalom. … igényes, de nem elszállt. energikus, de azért szeretem a lábamat is lóbálni. szeretek beszélgetni, jönni-menni, sétálni, kiülni, beülni. majdnemek után az egyértelműt keresem…” :* :) 18 èves,Győri csajszi vagyok:*
Bernadett - társkereső Győr - 26 éves nő
Bernadett, 26 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-05-24

Don\'t overthink it...
Szilvia - társkereső Győr - 25 éves nő
Szilvia, 25 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-05-23

Szia, Szilvia vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Legújabb férfi társkeresők Győrből

Károly - társkereső Győr - 28 éves férfi
Károly, 28 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-05-26

Sziasztok ismerkednek ! Nem vagyok nagy bulizos. Inkabb munka manias de ha arrol van szo kituod kapcsolodni konnyen alkalmazkodm masokhoz hamar beileszkedem........
Béla - társkereső Győr - 26 éves férfi
Béla, 26 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-05-26

Nem érdekel,hogy az emberek mit mondanak vagy gondolnak rólam. Az vagyok,aki és azt csinálom,amit.Nem várok el semmit és elfogadok mindent,És ez teszik az életet olyan könnyűvé.
Sanyi - társkereső Győr - 33 éves férfi
Sanyi, 33 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-05-26

Syastok. Társkeresés céljából vagyok fent, komoly kapcsolatra, de szimpla barátkozásra is nyitott vagyok. Csók lányok!:-)
Mark - társkereső Győr - 27 éves férfi
Mark, 27 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-05-25

Mark vagyok, 27 éves. Társam keresem Győr környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Éppen online Győr környéki párkereső nők

Böbe - társkereső Győr - 33 éves nő
Böbe, 33 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-05-19

komoly osszinte kapcsolat remenyeben keresem tarsam hosszu tavra
Lívia - társkereső Győr - 50 éves nő
Lívia, 50 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-04-09

Életvidám,igényes,nő vagyok ,,,,,,szeretnék szeretet adni és kapni ,,,, persze ehhez kell egy megfelelő partner. Fénykép nélküli emberek kerüljenek.
Edit - társkereső Győr - 43 éves nő
Edit, 43 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2014-12-29

Szeretnék találni egy megbízható családcentrikus társat egyenlőre szabadidő kellemes eltöltéséhez (kirándulások, túrák, kulturális programok ...). Kölcsönös szimpátia esetén később még bármi kialakulhat. Nem hiszek a szerelem első látásra típusú kapcsolatban, de ismerkedésnél nem hátrány, ha fényképet is mellékelsz magadról.
Marika - társkereső Győr - 62 éves nő
Marika, 62 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2014-08-07

nyugdijas vagyok de még dolgozom szeretnek egy barátot találni akivel lehetne beszélgetni kirándulni közös programokat szervezni ha te is igy érzel keres

Éppen online Győr környéki párkereső férfiak

József - társkereső Győr - 59 éves férfi
József, 59 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-05-22

szeretek úszni, túrázni, kedvelem a művészetek minden ágát..
Attila - társkereső Győr - 40 éves férfi
Attila, 40 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-04-23

Magamról vagy túl keveset, vagy túl sokat tudnék írni. A mottókat, idézeteket nem szeretem, vannak saját gondolataim! Inkább arról írnék, amiért itt vagyok: olyan lányt/hölgyet keresek, aki el tud fogadni olyannak, amilyen vagyok. Aki nem akar megváltoztatni. Aki tud feltételek nélkül szeretni. Akivel lehet még bulizni. Akivel el lehet menni éppúgy egy komolyzenei koncertre, mint egy ugrálós, ereszd el a hajam rock-orgiára. Aki szereti a könyveket. Aki nem ijed meg egy kiállítástól. Aki értékeli a művészetet, legyen az színház, film, festmény, tánc vagy zene. Aki képes magán segíteni. Aki hajlandó másoknak is segítséget nyújtani. Aki szereti az életet. Aki igényes arra, hogy miként öltözik. Akinek nem mindegy, hogy mit és hogyan eszik. Akinek vannak tervei. Aki szeretne gyerekeket ( mondjuk kettőt ). Aki elfogadja, hogy erre még várnia kell velem akár három-négy évet is. Aki megérti, hogy csak minden második hétvégém lesz az övé addig. Aki elfogadja, hogy a lányom a legnagyobb kincsem. Aki szól még időben, hogy már el kell engednem. Aki hajlandó velem kockáztatni. Aki felborítja jól átgondolt terveimet. Aki felpezsdíti a véremet. Aki jó értelemben megőrjít. Aki szeret beszélni. Aki tud hallgatni. Aki...
Tamás - társkereső Győr - 37 éves férfi
Tamás, 37 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-04-22

szia.nem szép legény,de gavallér vagyok.írj,és hátha egymásra találunk.
Imre - társkereső Győr - 28 éves férfi
Imre, 28 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-04-12

komoly kapcsolat céljából ismerkednék hozzám illő hölggyel aki szintén komoly kapcsolatot házasságot keres! Amit keresek: sok nevetés,beszélgetések,tartalmas időtöltés,egy igazi nő, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani, aki szintén azt a társat keresi akivel teljes lehet az élete. Akivel lehet jövőt építeni,és akivel igazán lehet élvezni az életet. Ha azt érzik a nők, hogy törődnek velük és tisztelik, szeretik őket, egyre jobban kivirulnak és minden eddiginél többet és szívesebben tudnak adni önmagukból. Amikor egy nő beleszeret egy férfiba, akkor azt reméli, hogy erős, gondoskodó társra lelt. Ha egy nő hosszabb ideig csak ad, de nem kap viszonzásul törődést, szeretgetést, akkor magányossá válik. Megéli az elszigeteltséget. Amit én tudok adni:szeretet, megbecsülés, gondoskodás, meleg otthon,önzetlenség! Amúgy pedig egy igazi férfinak érzem magam, határozott értékrenddel, jó humorérzékkel, Az az ember vagyok, akinek sokat jelent a családja. Így ha valamit meg szeretnél tudni rólam, akkor írj

Diplomás társkereső nők Győr és környékén

Lívia - társkereső Győr - 55 éves nő
Lívia, 55 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-05-18

Az fog igazán szeretni , aki már a legelején nem a külsődet nézi , hanem a gesztusaidat , a mosolyodat , aki egy kis csodaként kezel és mindig izgalommal vár.
Beus - társkereső Győr - 29 éves nő
Beus, 29 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-05-15

Sziasztok! :) Alapvetően azt a bizonyos nagy Ő-t keresem az oldalon, ha az adatlapom felkeltette az érdeklődésed, bátran írj.
Zsuzsi - társkereső Győr - 28 éves nő
Zsuzsi, 28 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-04-27

Felismertelek. Látom erősségeidet és látom gyengeségeidet, arcaidat, harcaidat és kudarcaidat. Tudom, mire vagy képes, és tudom azt is, hogy hitem táplálja hitedet. Amikor beleragadsz a sárba, emlékeztetlek istenségedre. Amikor megrészegülsz istenségedtől, megmutatom neked az embert. Tükröd vagyok, hangod és lélegzésed.
Szonja - társkereső Győr - 31 éves nő
Szonja, 31 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-04-24

Találj valakit, aki mellett nincs játszma vagy színészkedés, aki elfogad úgy, ahogy vagy, mégis változásra bír. Azzal, hogy ismer, hogy minden álcád mögé belát, és lazán rávilágít az igazságra, amit vagy felfogsz, vagy nem.

Diplomás társkereső férfiak Győr és környékén

Bálint - társkereső Győr - 29 éves férfi
Bálint, 29 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-05-17

Társam keresem Győr környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tamás - társkereső Győr - 38 éves férfi
Tamás, 38 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-04-27

38 éves helyes, sármosnak mondott férfi vagyok. Testalkatom sportos. Keresem hölgyek ismeretségét 18-45 év között. Lehetőleg vékony,átlagos, vagy sportos testalkatút. Egyedülálló, független jöhet szóba. Bármi lehetséges, bármi kialakulhat!
Peter - társkereső Győr - 36 éves férfi
Peter, 36 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-04-16

nem csak szavak amik kellenek, hogy működjön egy kapcsolat, de fontos, hogy mindenről őszintén, tabuk nélkül tudjunk beszélni. S van, amikor egy tett, egy érintés többet ér, mond mint ezer szó.
Zsolt László - társkereső Győr - 43 éves férfi
Zsolt László, 43 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-03-28

Szem a lélek tükre! Vidám jókedvű ember vagyok. Szeretek utazni Szabadidőmben labdarúgással foglalkozok

Keresztény társkereső nők Győr és környékén

Katerina - társkereső Győr - 32 éves nő
Katerina, 32 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-05-03

Nem várok szőke hercegre,nem hiszek a mesékben,szeretek főzni,házimunka nem gond,szinte mindent meg tudok javítani... De egyedül már kicsit unom... Olyan férfit keresek,akivel ezt megoszthatnám,aki szeretne velem nevetni,mivel jó kedv nálam alap,akinek a hűség döntés,nem csak egy érzés,aki szeretne valakivel sétálni,többé nem azon gondolkodva,miért csak másoknak van párjuk...Akit nem zavar hogy vannak saját gondolataim,hogy használom az eszem,aki nem vágyik nyafogásra. Írj bátran,de csak akkor,ha nem csak kalandot keresel! Köszönöm :)
Renáta - társkereső Győr - 37 éves nő
Renáta, 37 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-04-30

sziasztok. komoly kapcsolatot keresek. őszintén leírom hogy senki nem írjon feleslegesen: 3 gyermekem van,egyedül nevelem Őket,Ők a mindeneim. nagyon szeretnék TÁRSAT!!!!! nem könnyű az életem,de szeretni nagyon tudok!!!! NEM TUDOK LEVELET ÍRNI SENKINEK!!!! :(
Evelin - társkereső Győr - 21 éves nő
Evelin, 21 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-03-24

Amíg nem éled át, milyen a másiknak, addig nem tudsz szeretni. Amíg nem fáj neked a fájdalom, amit másnak okozol, nem tudsz szeretni. A karma nem büntetés, hanem tanítás: megtanít, milyen a másiknak lenni; mit érez, hol fáj neki. Amíg nem fáj a seb, amit másokon ejtesz, és nem vérzel tőle te is, addig nem tudod, mi az, hogy »vele« és »együtt« és »közösen«. Együtt érezni valakivel csak akkor lehet, ha az én idegeim is összerándulnak attól, amit benne én okozok... Müller Péter
Niki - társkereső Győr - 22 éves nő
Niki, 22 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-03-19

Sziaa kedves látogato! Örülök hogy benéztél hozzám ha van kedved ismerj meg :)

Keresztény társkereső férfiak Győr és környékén

Szabolcs - társkereső Győr - 40 éves férfi
Szabolcs, 40 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-03-17

Egymást építő és előrevivő kapcsolatot szeretnék. Sok utazással, nevetéssel, beszélgetéssel, sporttal.....
János - társkereső Győr - 46 éves férfi
János, 46 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-03-16

188 cm magas, sportos elvált férfi vagyok. Szeretek futni, vezetni, repülni, kirándulni, jókat enni, nagyokat beszélgetni ha jó a társaság. A többit szóban mondanám el, ha van akit érdekel.
Zsolt - társkereső Győr - 38 éves férfi
Zsolt, 38 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-03-11

Magamról a legfontosabb, hogy hűséges típus vagyok. Megfontolt, tervező típus. Mondhatni jófiú. Nehezen kötök ismeretségeket, de ha valakit megkedvelek, azt őszintén teszem. Értem, és szeretem a humort. Akik ismernek, azok tudják, hogy egyenes jellem vagyok és korrekt. A többit döntsd el te. (Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat.)
Gábor - társkereső Győr - 44 éves férfi
Gábor, 44 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-01-31

sziasztok! Én egy 44 éves győri srác vagyok aki szeretni tud és akar. Keresem azt a hölgyet/lányt aki társam tud lenni.

Fiatalabb, 30 év alatti társkereső nők Győrben és Győr-Moson-Sopron megyében

Citrom - társkereső Győr - 23 éves nő
Citrom, 23 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-05-15

Citrom vagyok, 23 éves. Társam keresem Győr környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Kriszti - társkereső Győr - 22 éves nő
Kriszti, 22 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-05-05

Kriszti vagyok, 22 éves. Ha megtetszett a profilom és többre vagy kíváncsi írj, szívesen válaszolok.
Genovéva - társkereső Győr - 20 éves nő
Genovéva, 20 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-04-20

Egyenlőre nem írok személyes bemutatkozást, ha gondolok írj és reagálok.
Kamilla - társkereső Győr - 18 éves nő
Kamilla, 18 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-04-15

Én nem látom magam kívülről, ezért azt írom, amit magamról gondolok... Verseny szinten lovaglok, velük élem az életem. Szeretem az állatolat, van is pár belőle... Autobolond vagyok, imádok festeni, rajzolni, tancolni, főzni(és tudok is :D) szőke vagyok, picike, kékszemű. Imádom a kamillavirágokat, életem első autoja egy golf 3. Még mindíg megvan. Tuningolom egyedül, nevet is adtam neki, Günthernek hívom én és a család. Van egy M4 es is a garázsomban. Testépítek jelenleg és jógázom. Egyszer fitnessmodell szeretnék lenni... és nyáron kezdem a jógaoktatóim. Szeretnék még ékszerészettel(ezüst és drágakő) foglalkozni, kép/festménykereskedelemmel és borászattal. Imádom a kék szemű férfiakat. Csak nálam minimum 5 évvel idősebbek érdekelnek. Vagy legslább legyen érett gondolkodasú, ugy mint én, tele tervekke és életerővel. Nincs határozott célom ezzel a társkeresővel, inkább csak a kíváncsiság hajt.

Fiatalabb, 30 év alatti társkereső férfiak Győrben és Győr-Moson-Sopron megyében

Ádám - társkereső Győr - 26 éves férfi
Ádám, 26 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-05-19

Nagyon szeretem a zenét és ami vele kapcsolatos!! Szeretnék egy ilyen társat találni!! :)
Tivadar - társkereső Győr - 28 éves férfi
Tivadar, 28 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-03-27

Sziasztok! :-) Én egy jókedélyű káros szenvedélyektől mentes hűséges srác vagyok.Hétköznapjaimat bécsben töltöm mivel ott dolgozom.Szeretnék én is úgy hazaindulni péntek délutánonként hogy tudom engem is vár egy kedves szerető lány . :-)
Ádám - társkereső Győr - 28 éves férfi
Ádám, 28 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-03-14

Menekülés a győzelembe, bizony-bizony, bizony-bizony
Attila - társkereső Győr - 29 éves férfi
Attila, 29 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-03-14

Szia, Attila vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

30 – 50 év közötti társkereső nők Győrből és Győr-Moson-Sopron megyéből

Eszter - társkereső Győr - 42 éves nő
Eszter, 42 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-05-20

Eszter vagyok, 42 éves, lakhelyem Győr. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Andrea - társkereső Győr - 44 éves nő
Andrea, 44 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-05-18

Őszinte Társat keresek,a többit személyesen!Írj!Az esély mindig megvan a választásra,csak el kell dönteni merre megyünk tovább!
Erika - társkereső Győr - 42 éves nő
Erika, 42 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-05-02

Szia kedves társkereső! Komoly kapcsolat reményében, független férfit keresek, 43-47 éves korig.köszönöm, hogy megnézted az adatlapom.
Erika - társkereső Győr - 42 éves nő
Erika, 42 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-04-30

Szia kedves társkereső! Komoly kapcsolat reményében, független férfit keresek, 43-47 éves korig .Nem vagyok élőfizető, ezért kérnek elérhetőséget.Köszönöm, hogy megnézted az adatlapom.

30 – 50 év közötti társkereső férfiak Győrből és Győr-Moson-Sopron megyéből

Lajos - társkereső Győr - 31 éves férfi
Lajos, 31 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-04-22

Jelenleg két műszakban dolgozok, így nem mindig érek rá. Hétvégenet nem vagyok online.
Zsolti - társkereső Győr - 37 éves férfi
Zsolti, 37 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-03-16

Egy kis kóstoló a jóból ? Normális sportos, kompromisszum képes, határozott,
Tamás - társkereső Győr - 30 éves férfi
Tamás, 30 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-03-08

Tamás vagyok, 30 éves. Társam keresem Győr környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Bandi - társkereső Győr - 40 éves férfi
Bandi, 40 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-02-25

Szia, Bandi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

50 év feletti Győr-Moson-Sopron megyei és győri társkereső nők

Adél - társkereső Győr - 54 éves nő
Adél, 54 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-03-14

Szeretnék veled járni, a lelkemet kitárni, nagyokat nevetni sétálni, az élet naposabb oldalát látni, rád gondolva hozzád vágyni.
Mária - társkereső Győr - 57 éves nő
Mária, 57 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-03-13

Fiatalos, pörgős , vidám társaságot, zenét ,utazást kedvelő egyéniség vagyok. Várom leveled!
Erika - társkereső Győr - 54 éves nő
Erika, 54 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-03-07

Számomra a társkeresés a társtalálással eléri a célját, és befejeződik... És kezdődhet valami új, együtt.
Marika - társkereső Győr - 61 éves nő
Marika, 61 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-03-01

A "reg"lapomon sok minden megtalálható.Vidám,fiatalos szeretni tudó nő vagyok.Írni sok mindent lehet,ezért a találkozás híve vagyok.

50 év feletti Győr-Moson-Sopron megyei és győri társkereső férfiak

Laci - társkereső Győr - 56 éves férfi
Laci, 56 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-04-22

Laci vagyok 57 éves, józan életű, kedves, őszinte életvidám és fiatalos természetű. Keresem tartós érzelmi, testi- lelki kapcsolatra, vidám, megértő társam aki egy személyben lenne kedvesem és a szerelmem! Vállalkozóként dolgozom. Hobbim a horgászat. Most ismerkedem a számítógép rejtelmeivel és a társ kereséssel is. Nem szeretnék hosszú bemutatkozást írni, a személyes találkozás híve vagyok.
Ádám - társkereső Győr - 57 éves férfi
Ádám, 57 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-02-02

"Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves arca elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk." /Hemingway/
József - társkereső Győr - 52 éves férfi
József, 52 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2015-01-10

51 éves elvált, gyermektelen, életvidám férfi vagyok.
Kornél - társkereső Győr - 55 éves férfi
Kornél, 55 éves
Társkereső Győr
Regisztráció ideje: 2014-12-27

Egy kedves hölggyel biztosan szebb lenne az életem.
Tagjaink bemutatkozói
  • Zsolt, 32 éves - Győr
    Most költöztem Győrbe!És komoly kapcsolatott szeretnék!Az audiba dolgozok!Hobbim a horgászás,foci,kézilabda!
  • László, 52 éves - Győr
    László vagyok, 52 éves, lakhelyem Győr. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
  • Gábor, 44 éves - Győr
    sziasztok! Én egy 44 éves győri srác vagyok aki szeretni tud és akar. Keresem azt a hölgyet/lányt aki társam tud lenni.
Társkeresés Győrben

Társkeresés Győrben

Magyarország egyik legszebb területén, a Kisalföld kelet részén található Győr, az ország hatodik legnagyobb városa, Győr-Moson-Sopron megye székhelye.

A város rendkívül szerencsés helyen fekszik, ezért természeti értékekben és műemlékekben egyaránt gazdag – nem fog tehát unatkozni, aki Győrben és annak környékén szeretne randevúzni.

A település a Pannonhalmi Tájvédelmi Körzet felső határánál, a csodálatos és buja Szigetköz alatt, a Mosoni-Duna, a Rába és a Rábca torkolatánál fekszik, méltán kapta tehát a „Folyók városa” elnevezést.

Ha győri vagy, de nincs ötleted, hogy merre induljatok partnereddel, mi segítünk! A városban ugyanis földön, vízen, levegőben is élvezhetitek egymást.

Itt a tavasz, ilyenkor a legjobb programlehetőséget a természet adja. Ha szeretnétek egy igazán jót sétálni, látogassatok ki a „város tüdejébe”, a Püspökerdőbe. A kedvelt kirándulóhelyen 9 kilométer hosszú sétaút található, melyet szépen gondozott tisztások szegélyeznek. Ez a város legnagyobb zöldterülete, amit a Mosoni-Duna szegélyez, így valóban hangulatos lehet egy itt eltöltött délután.

Jó időben igazán jó randi program lehet egy állatkerti kiruccanás, itt garantáltan nem fogytok majd ki a beszédtémából, mert a kettő-, négy-, hat- vagy nyolclábú lakók biztosan beszédre bírnak benneteket. A győri állatkert névadóját, Xántus Jánost (világutazó, etnográfus, természetkutató) pedig világszerte szinte mindenki „ismeri” – még ha nem is tud róla – hiszen Karl May róla mintázta leghíresebb karakterét, Old Shatterhandet.

Az előzőeknél romantikusabb helyszín a festői Radó-sziget. Nevezhetjük a szerelmesek szigetének, hiszen itt található Győr legszebb parkja, és egyben ez a szerelmespárok kedvenc sétahelye. A sziget hajóorr alakú végét „Titanic-saroknak” nevezik, ahol rengeteg esküvői fotó is készül.

Ha nem vagy ennyire „földhöz ragadt”, irány a Duna part vagy Pér!

Győrben nem kell messzire mennünk, ha hajókázni szeretnénk egyet. Látogassatok el a Party-Csárdába, vagy a Zátony Étterembe, és vegyetek részt egy romantikus naplementés sétahajózáson!

Pér egy Győrtől 15 kilométerre fekvő falu, aminek a közvetlen szomszédságában található a Győr-Péri Repülőtér. Ha igazán felejthetetlen élménnyel szeretnéd meglepni partneredet, vegyetek részt egy sétarepülésen! Itt a 6 percestől a 45 perces túrákig bármit választhattok, attól függően, hogy a környék mely részeit szeretnétek megcsodálni madártávlatból. Ha a repülőt nem tartod elég romantikusnak, akár hőlégballonnal is repkedhettek a város és csodás Szigetköz felett.

Meglehet azonban, hogy az időjárás nem kedvez nektek, vagy csak elfáradtatok a nagy sétában, beugorhattok a Révész Hotel melletti biliárdszalonba, vagy beülhettek a belvárosba található rusztikus pubba, a Popeye-be, esetleg a vagy a John Bullba, ahol finomabbnál finomabb ételeket kóstolhattok.

Igazán hangulatos hely a bensőséges beszélgetésekhez a Mandala teaház, de a belvárosban ezen kívül rengeteg más kávé- és teaház található még, amelyek meghitt, félhomályban úszó sarkaiban teljesen egymásra hangolódhattok.

Győrben rengeteg a látnivaló és a programlehetőség, a Randivonalon pedig csaknem 10.000 Győr környéki regisztrált társkereső várja, hogy megismerkedjen az igazival. Regisztrálj a Randivonal Győr-Moson-Sopron megyei társkeresőjére és találd meg a társadat a „Találkozások városában”!

És hogy minden jól menjen a találkozón, olvass el néhány elcseszett randit, hogy tanulhass belőlük! De ne hagyd, hogy ezek elvegyék a kedved a randizástól! Olvass bele felhasználóink által beküldött sikertörténeteinkbe és vesd bele magad a társkeresésbe!

Győr
Győr

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.