Társkereső Bakonyszentlászló

Legújabb bakonyszentlászlói női társkeresők

Éva, 57 éves
Társkereső Bakonyszentlászló
340 napja tag
Éva vagyok, 57 éves. Társam keresem Bakonyszentlászló környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ilona, 62 éves
Társkereső Bakonyszentlászló
387 napja tag
Ilona vagyok, 61 éves, lakhelyem Bakonyszentlászló. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gitta, 68 éves
Társkereső Bakonyszentlászló
1064 napja tag
Független, egyedülálló nő vagyok, keresem a társam, aki nem iszik és nem dohányzik, környezetére, önmagára igényes. Kiegyensúlyozott, őszinteségen alapuló kapcsolatot szeretnék.

Legújabb bakonyszentlászlói férfi társkeresők

Geri, 33 éves
Társkereső Bakonyszentlászló
35 napja tag
...a párválasztás alapmotívumai tudattalanok. Igazából olyas Valakit keresünk, Akinek hasonlóak a családi tapasztalatai és az alapvető élményei a sajátunkéihoz, ezért gyorsan és könnyen megérthetjük egymást. Létezik egy olyan fogalom, hogy párválasztási érettség... \"Old Fashion\", azaz régimódi, klasszikus értékeket képviselő Vízöntő vagyok, Aki szívesen ismerkedne. A természetesség, a kisugárzás és a mély, magával ragadó tekintet fontos. Nekem a kávé savanyú, a bor száraz, a sör szűretlen, a csoki keserű. Kétkezi, egyszerű munkával keresem a kenyerem. Inkább vonattal, mint busszal járok. Autóm épp nincs, mert nincs rá szükségem. Szívesen olvasok pszichológiát. A férfiak vizuális típusok... nekem a kéz a legfontosabb, s az első csók jelenti a legtöbbet. Tiszteletben tartom, csodálom a női test és agy működését, a természet rendjét, a fizika törvényeit. Tudom hol vannak a határaim. Praktikus és kompakt típus vagyok, két lábbal állok a Földön. Nem nézek tv-t már vagy 10 éve, nem érdekel a politika és a foci sem mozgat. Követem a "Nofap" mozgalom irányelveit, s hiszem, hogy minden fejben dől el. Szeretem a minőségi dolgokat. A vidék nyugodtsága az év Világom, azaz falusi, a szó nemes értelmében vett "egyszerű" Partnert keresek. Szerintem, ha két ember valóban együtt van, akkor nincs helye egy harmadiknak, ha pedig Valaki mégis menni akar, menni is fog. Nem vagyok féltékeny típus. Hiszek az őszinte beszélgetésekben és egy csók mélységében, jelentésében, a testbeszédben. Nem árulok zsákbamacskát, olyan vagyok, amilyennek a fotókon látsz. Mindig önmagamat adom, Te pedig döntsd el, hogy kell-e vagy sem?
Beni, 29 éves
Társkereső Bakonyszentlászló
115 napja tag
Beni vagyok, 29 éves. Társam keresem Bakonyszentlászló környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Saller, 20 éves
Társkereső Bakonyszentlászló
117 napja tag
Írj rám és meg ismersz.
Róbert, 46 éves
Társkereső Bakonyszentlászló
274 napja tag
Szia, Róbert vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Éppen online bakonyszentlászlói társkereső férfiak

Zsolt, 54 éves
Társkereső Bakonyszentlászló
38 perce lépett be
Egy átlagos pasi keres egy megértő hölgyet , tegyük szebbé az életet .

Fiatalabb, 30 év alatti bakonyszentlászlói társkereső férfiak

Ferenc , 20 éves
Társkereső Bakonyszentlászló
Ferenc vagyok, 19 éves. Társam keresem Bakonyszentlászló környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
József, 29 éves
Társkereső Bakonyszentlászló
Ma megteszem azt (kapcsolatba lépek veled), amit mások nem tesznek meg ebben a pillanatban, így holnap megtehetem azt, amit mások nem tehetnek meg. :)

Középkorú bakonyszentlászlói társkereső férfiak

Tibi, 48 éves
Társkereső Bakonyszentlászló
30-48 év komoly hosszú távú kapcsolatot keresek! Hűséges,őszinte vagyok hasonló társat keresek!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Mihály (40), Vác Utazni kirándúlni érdekes helyekre országokba! Én egy kirándulást szerető pasi vagyok!Olyan társat keresek aki szintén szereti megismerni akár magyarország nevezetes helyeit.aki szeret kirándúlni túrázni.de legfőkép egy türelmes embert keresek!
  • Gábor (36), Budapest, X. Harmonikus párkapcsolatra vágyom. Gábor vagyok. Romantikus, mélyérzésű, becsületes, nyugodt természetű vagyok.
  • Edit (61), Budapest Sziasztok! Tartós kapcsolatot szeretnék. Egyedül nagyon nem jó! Valaki kell Nekem is aki csak az Enyém,,, 62-66-éves jelentkezését várom. Köszönöm szépen
  • Era (59), Budapest, XX. Légy vidám, minden sokkal egyszerűbb! Nem vagyok előfizető, itt nem tudok válaszolni! Kérlek írj elérhetőséget! *moderálva* Egyedülálló, pozitív gondolkodású, vidám, fiatalos NŐ vagyok! A többit majd személyesen! 😉
  • Soma (24), Budapest, XI. Az élet rövid, így törekedjünk a boldogságra! Soma vagyok, 24 éves. *moderálva*, ha ismerkednél :)

Társkeresés Bakonyszentlászlón

BakonyszentlászlóBakonyszentlászló

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk