Társkereső Adorjánháza

Legújabb adorjánházai női társkeresők

Piroska, 26 éves
Társkereső Adorjánháza
114 napja tag
25èves vagyok van egy 4èves kislànyom Komoj pàrkapcsoltot keresek ojant aki tènyleg tud szeretni ès el fogad ugy ahogy vagyok

Legújabb adorjánházai férfi társkeresők

Péter, 51 éves
Társkereső Adorjánháza
453 napja tag
Péter vagyok, 50 éves. Társam keresem Adorjánháza környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Karesz, 35 éves
Társkereső Adorjánháza
598 napja tag
Karesz vagyok, 33 éves, lakhelyem Adorjánháza. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Attila, 37 éves
Társkereső Adorjánháza
1621 napja tag
Attila vagyok egyenlőre nem találom párom de remélem majd meg fog oldódni ez a probléma hamarosan.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Erika (48), Budapest, XXI. Társat keresek Az élet túl rövid, ezért nincs elég időnk megörvendeztetni azok szívét, akik velünk együtt utaznak ezen a ködös úton. Siessünk hát szeretni. Siessünk kedvesek lenni. " (Amiel)
  • Attila (35), Kecskemét Sziasztok! Attila vagyok 34 éves. Céltudatos,határozott,dolgos és család centrikus vagyok. Őszinte ember vagyok aki komoly kapcsolatot keres. Szeretek sokat nevetni és a szabadban lenni. Szeretem a küzdősportokat (nem csak nézni) hanem lehetőség szerint csinálni is illetve utazni és túrázni akár motorral vagy biciklivel vagy akár gyalog.
  • Bálint (26), Tunyogmatolcs Sziasztok szeretnék ismerkedni lányokkal ismerkednék lányokkal szeretném megtalálni aszt akit majd tud szeretni és tisztelni
  • Viktória (34), Pápa őszinte,megbízható Viktória vagyok. 27 éves.Legmagasabb iskolai végzettségem kereskedelmi technikus.Jelenleg dolgozom.Szeretem a munkám.
  • EMŐ (45), Budapest, XV. Sziasztok! Keresem azt aki a másik felem lehetne, akivel jól kiegészítjük egymást mint az érem két oldala. Valakit akivel hosszú távon boldog lehetek.

Társkeresés Adorjánháza-n

AdorjánházaAdorjánháza

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk