Társkereső Nyárád

Legújabb nyárádi férfi társkeresők

Sándor, 48 éves
Társkereső Nyárád
168 napja tag
Szia, Sándor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
István, 56 éves
Társkereső Nyárád
505 napja tag
Szia kedves Ismeretlen! István vagyok.Két gyermekemmel Nyárádon élek, kertes családi házban(fólia sátor, magyar óriás nyulak).Moncsi 18, logisztikát tanul. István 20, egyetemista. Közvetlen, segítőkész, toleráns.Hűséges, bújós, romantikus alkat, mély érzésű, nagyon tudok szeretni.Muzikális, könyvtári tag. Természet szerető, utazást kedvelő. Diplomám nincs, de két dolgos kezem, és nagy szívem van, ahol gyerekeim mellett számodra is bőven lesz hely. 190 cm sem vagyok így, , felnézni”nem tudsz rám.Milliomos se, és mégis gazdag, mert van két csodálatos gyermekem. Számomra a család az CSALÁD! 37 éve első munkahelyemen dolgozom. A tiszta, egyenes utat szeretem, így mindig nyugodt lelkiismerettel tudok a szemedbe nézni,átölelni. Vallásos,rendszeresen gyakorlom.Vendégszerető, bográcsozás,tárcsázás. De egy jó pohár bor mellett, összebújva beszélgetni sem utolsó dolog. Állítólag jó a humorérzékem.Irogatni értelmetlen, a távolság nem számít, ha szimpatikusak vagyunk, felkereslek,beszélhetünk.
Zsolt, 47 éves
Társkereső Nyárád
587 napja tag
Illés Zsoltnak hivnak. Szeretem az állatokat és az autókat.
Ferenc, 34 éves
Társkereső Nyárád
602 napja tag
Ferenc vagyok, 32 éves. Társam keresem Nyárád környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Keresztény nyárádi társkereső férfiak

Laci, 51 éves
Társkereső Nyárád
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Szia! Én egy domináns hölgyet keresek akár laza, akár tartós kapcsolatra! Fontos hogy szeressen keményen uralkodni a párja felett!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Anna (69), Dombóvár Sziasztok! A nevem Anna! Özvegy vagyok,kettő gyermekem van és négy unokám.Szerete sütni-főzni,olvasni,velneszelni.Komoly kapcsolatra vágyom,kalandorok kíméljenak!
  • Anna (55), Győr Sziasztok! Komoly kapcsolatot keresek.
  • Tamás (19), Géderlak szeretek a hav kiért párkapcsolatot keresek mert egyedül vagyok és keresek magam mellé egy olyan nőt aki elfogad ugy ahogy vagyok
  • János (41), Gyula Sziasztok! Egy sport kedvelö , ezer mester szerú , káros szenvedelyektöl mentes férfi vagyok ! ( a tobbit meg beszéljük )
  • Gábor (29), Budapest, IV. Sziasztok! Szeretek focizni kirándulni nyaralni és nem dohányzók.csok mindenkinek

Társkeresés Nyárád-n

NyárádNyárád

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk