Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Bácsborsód

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Ági (30), Budapest, III. Sziasztok! Egy őszinte, humoros, szenvedélyes nő vagyok. Imádom a gasztronómiát, illetve a finom borokat. Szeretek utazni, kirándulni, kerékpározni. Kérlek írj üzit, és csatolj képet, ha szeretnél megismerni! :)
  • György (35), Pécs Minden percét használd ki az életnek hisz rövid Őszinte életvidám embernek tartom magam aki keresi élete párját.Remélem egyszer meg is találom.
  • Lajos (69), Szombathely A REMÉNYHAL+ UTOLJÁRA. Sziasztok! LAJOS 69/185/77. vagyok Szombathelyről,elvált,független,káros szenvedélyektől mentes,becsületes ember.
  • Norbi (32), Eger Sziasztok! Izgalmas, felfedező és lehetetlent nem ismerő embernek tartom magam. Csak őszinte és komoly szándékkal írj nekem.
  • Annamária (34), Jobaháza Ready player one? Három dolog kell hozzám, türelem, türelem, türelem. Na jó, egy kis kv /vagy nagy/ is pozitív irányba terelheti a beszélgetést!

BácsborsódBácsborsód

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk