Társkereső Nyalka

Legújabb nyalkai női társkeresők

Éva, 54 éves
Társkereső Nyalka
1293 napja tag
A találkozások híve vagyok. Olyan ember irjon aki meg fogja a kezem, velem töltené minden szabadidejét, eljön velem bárhova, elege van a magányos napokból, szeretni tud de nagyon, mint én! Talizzunk, Egyszerű, dolgozó nő vagyok. Szeretnék szeretni és boldogságban megértésben vidáman élni. Felnött fiammal élek győr mellett. tolnából költöztem nyalkára albérletbe. Aki boldog akar lenni annak nem ez a fontos. *moderálva*

Legújabb nyalkai férfi társkeresők

Zsigmond, 44 éves
Társkereső Nyalka
711 napja tag
Szia, Zsigmond vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Vali (30), Kereki Az élet keringőjét az igazival táncold végig! Ha szimpatikusnak találsz, ismerkedjünk meg! A személyes találkozás híve vagyok.
  • Zsuzsanna (46), Sárbogárd Sziasztok!A szeretet az élet értelme! Komoly kapcsolatra keresem törödő,szerető társam!Nincs gyerekem egyedül élek!
  • János (41), Gyula Sziasztok! Egy sport kedvelö , ezer mester szerú , káros szenvedelyektöl mentes férfi vagyok ! ( a tobbit meg beszéljük )
  • László (61), Szolnok Hmm Ha TÖKÉLETES pasit keresel az az előttem , vagy utánam lévők a sorban !................................remélem tudtam segíteni........
  • Anna (55), Győr Sziasztok! Komoly kapcsolatot keresek.

Társkeresés Nyalka-n

NyalkaNyalka

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk