Társkereső Sajóivánka

Legújabb sajóivánkai női társkeresők

Irénke, 53 éves
Társkereső Sajóivánka
182 napja tag
Elvált nő vagyok.Keresem azt az élet vidám férfit, aki nem keseredett meg az élet nehézségeitől,és szeretne még boldog lenni egy tartós kapcsolatban. Vidám önzetlen, megértő, modern felfogású nő vagyok. Ha többre is kíváncsi vagy velem kapcsolatban, írj bátran 😊Őszinte választ kapsz.
Mirella, 26 éves
Társkereső Sajóivánka
316 napja tag
Szia, Mirella vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Marianna (60), Makó Szeretkezz, ne politizálj! :) Letagadtam 6 évet, de a fotók: 2020. szept., dec. és a maszkosak még hajfestés nélkül 2021. május 3. I dealista N evetős T oleráns E szenciális L élelgyógyász L elkiző I zgága G őgös E mpatikus N eurotikus S zubjektív
  • Zoltán (49), Nyíregyháza Sziasztok! Zoli vagyok egyéni vállalkozó szeretek kirándulni sportolni
  • Sanyi (48), Zalaegerszeg Sziasztok! Sziasztok👍 Keresem a párom, ékszerem legszebb éveinkhez...
  • Eliza (37), Budapest, XX. Sziasztok! Szia, Eliza vagyok, családcentrikus,dolgos,házias és rendszerető vagyok .Célom , hogy találjak egy biztos partnert akivel megértjük egymást és esetleg gyereket is szeretne a késöbbiekben. Nagyon szeretek utazni és új dolgokat felfedezni. A környezetem szerint nagyon közvetlen és barátságos vagyok , nem nézek le senkit. Nagyon szeretek beszélgetni !
  • Csaba (53), Dunakeszi Kellemes ismerkedést minden Hölgynek! Komoly kapcsolat reményében regisztráltam, fontos számomra, hogy a leendő párom fiatalos, és nőies legyen kívül, és belül egyaránt!

Társkeresés Sajóivánka-n

SajóivánkaSajóivánka

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk