Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Taktaharkány

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Boglárka (22), Budapest 22 éves vagyok. 3 pici gyermekem van , egy nagyon rossz kapcsolatból jöttem ki , és szeretnék egy teljesen őszinte normális kapcsolatot
  • Endre (51), Bük Szia, Endre vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • Attila (56), Dunaharaszti Az az élet legnagyobb gondja hogy nem elég hosszú és nem elég széles!
  • Dóri (43), Budapest, II. Írj kérlek, ha szimpatikusnak találsz! És léci add meg az E-MAIL CÍMED, hogy válaszolhassak! (Nem véletlen, hogy e-mail címet kérek... Telefonszám, Viber és társai nem érdekelnek, hiába küldöd...) Kiemelkedően intelligens, értelmes, világlátott, gyermektelen, független, talpraesett, humoros, sokoldalú, érdeklődő, nyitott, közvetlen, lelkes, ragaszkodó, inspiráló és simulékony nő vagyok. Kizárólag Budapesten élő férfiakkal szeretnék ismerkedni.
  • Andrea (55), Budapest, XX. Köszöntelek Téged ! Andi vagyok 55 éves ( özvegy )Budapesten élek.3 gyermekem van akik már nagykorúak , a legkisebb( 22 év ) még velem él.Széles látókörűnek tartom magam ,érdekel pl. a latin zene ,tánc, ezotéria,utazás ....... Fontos számomra a bizalom és a kölcsönös tisztelet , a hűség és a kommunikáció . Az élet olyan mint egy doboz bonbon . Sosem tudhatod mit veszel ki belőle .

TaktaharkányTaktaharkány

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk