Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Újszalonta

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Gábor (46), Budapest, XIX. \"Örizem a szemed\" Vidám vagyok és játékos szeretem hallani a csilingelő hangod, ahogy kacagva rohanunk fel a hegyre kergetjük a bárányfelhőket, majd fekve eltűnődve 1-1 hullócsillagon egymás szemébe feledkezve gyönyörködünk. Máskor meg megülni a kétkerekű lovat egész az Adriáig, ahol vitorlással kergetjük a lemenő napot. Igényes az öltözködésem sportban, munkában és a hétköznapi életben is. Sport az életem, és a munkám is sportos. Szeretem a természetet, erdőt, mezőt, hegyeket. Szeretek túrázni, barlangászni (ferrata, canyoning) ezenkívül, acroyoga, vitorlázást pedig most kezdtem. Igyekszem úgy élni, hogy mindenben megtaláljam a szépet. Fontos számomra a tanulás a fejlődés, szeretem tudni mitől, és hogyan működnek a dolgok. Ez azért is fontos, mert szeretném, hogy boldog légy, ha boldog vagy és látom az élettel teli szemeidet én is boldog vagyok.
  • György (57), Császló Egyedül nehéz és unalmas.. Egy barátságos kis faluban élek és itt is dolgozom. Szabadidőmben gazdálkodom néha moziba járok, rugalmas és nyitott vagyok az új dolgokra. Szeretek shoppingolni.
  • Zsófia (71), Kazincbarcika Sziasztok- Ahogy egyre inkább megismersz valakit,minden külső tulajdonsága apránként elhalványul. Már nem számít milyen színű a haja,vagy,hogy milyen magas.Idővel sokkal inkább a lelkét figyeled,nem a külsejét. Ezért mondják azt, hogy igazán a másik ember lelkébe szeretünk bele,a külseje után persze vágyakozhatunk,tetszhet nagyon a szeme vagy az izmos hasa,de ezeket csak a szemeddel szereted nem a szíveddel !Mikor úgy igazán megismersz és meg szeretsz valakit,minden külső hiányossága vagy hibája eltűnik!! Ez a szeretet lényege-a tökéletlenségek mögött meglátni valakiben a szépséget!!!!
  • Peti (40), Zalaegerszeg Sziasztok! " Ha szimpatikus vagyok neked, irj nyugodtan" -- na ez egy tök jó bemutatkozó szöveg lenne, ha irnál nekem, vagy szimpatikus lennék.. De Te Kedves Idegen, magadtól úgysem fogsz irni nekem, no meg lehet az ilyen mondatok unalmasak is..igy úgyis én irok neked.. és csak az kell, hogy válaszolj, adj esélyt egy beszélgetésre, és lehet valami jó is kisül belőle... köszi!! :) és.. " szeresd a csokit"
  • Márti (53), Ausztria Kérlek ha írsz, adj elérhetőséget is!!! Vidámságot,természetet kedvelő emberke vagyok:-)

ÚjszalontaÚjszalonta

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk