Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Lakócsa

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Tibor (42), Mosonmagyaróvár Sziasztok! Egy átlagos srác vagyok. Komoly kapcsolat céljából vagyok itt fent.
  • Adrienn (30), Pécs Társat keresek Sziasztok! Szívesen barátkoznék, csevegnék. Utazás, kirándulás, fotózás amit szeretek szabadidőmben. Ha gondolod írj. Szép napot!
  • Zsuzsanna (54), Budapest, XX. Sziasztok! Van három nagy koru gyerekem dolgozók szeretek sportolni zenét hallgatni ojan társat keresek aki család centrikus és munkahejel rendelkezik és jó kedvű
  • Ilona (66), Sarkad Sziasztok! Egyedüllálló független, rendezett egzisztenciával rendelkező barátságos, társaságot, kirándulást, őszinte beszélgetést kedvelő nő vagyok. Kizárólag komoly szándékú férfit keresek, akivel a szabadidőnket megoszthatnánk. Szélhámosok, futó kalandot keresők kíméljenek!
  • Gergő (18), Budapest, III. Sziasztok! halli 18 éves gimnazista fiu vagy aki szeretne meg ismerni és ha meg lehet annál többet . Vizilabdázok és dobolok pár suly feleslegem van de nem vészes

LakócsaLakócsa

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk