Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Csányoszró

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Erika (62), Budapest Sziasztok! Én már 62 éves vagyok, de rosszul érzem magam egyedül. Szeretnék egy barátságos társat, akivel jól ellehetnénk.
  • Tamás (56), Svédország Sziasztok! Egyedül vagyok. Inteligens vidám természetű hölgyet keresek.Legyen filigrán és szeresse a lepedőt gyűrni! Bárki bármikor elérhet!
  • Milán (28), Kalocsa Aki nem mer az nem nyer! Hali! Kísérletezem ezzel az oldalall. Hátha össze jön valami.
  • Ákos (43), Budapest, XV. Elvek, humor, játék és kis hedonizmus... Független vagyok. Nincs gyermekem, de szeretnék. Eredetileg marketinges közgazdász vagyok, közel 20 évet töltöttem a multik világában. Imádtam. Pár éve egyszer csak elég lett, most belsőépítészettel foglalkozom, ami várható volt... Ezt is imádom. Maradt bennem gyermek, szeretek játszani. Van egy vendéglátós rész is a véremben, nagyon szeretem a társaságot és a konyhában együtt töltött időt. Igazi nőt keresek. Ez kócosan, tűsarkúban, tornacipőben, durcásan is megvalósulhat. Ha tudsz önfeledten kacagni, nagy előny. :) Lássuk meg! :)
  • Veronika (42), Budapest, X. Sziasztok! Ismerkedés a cél de majd kiderül.

CsányoszróCsányoszró

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk