Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Bárdudvarnok

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Milán (35), Várpalota Sziasztok! Juj, hol is kezdjem? 35 éves múltam, mi eleinte megrémített, de pár hónappal később szóval ma, már örülök neki. Coelho idézetek helyett azt mondanám nektek, az idő amit magadra szánsz az a legnagyobb kincs. Megtanultam, mi a fontos az életben és hiszek abban amit el akarok érni. Mivel az időt ma már kincsnek tekintem ezért függőségektől teljesen megszabadultam, mi a mai világban nagyon kártékony, mégpedig a közösségi hálóktól. Nem mondom, hogy face, vagy inst görgetése helyett bújom a könyveket, de azt igen, hogy hasznosan töltöm el azt az időt, amit a feleslegességnek szánnék.. IMÁDOM -NETFLIX csupa nagybetűvel -Konyha, majd én megoldom ezt a részt, a mosogatás már bajos... :D -Halaknak lenni.... Nem vagyok kibékülve Édesanyám szerint ha rá nem hallgatok, hallgassak majd a feleségemre... egyik cipő itt a másik a másik szobában... nem tudom kitől örököltem ezt, de örökölhettem volna egy 2 milliárdot rejtő aranykártyát is akkor nem zavarna engem sem annyira ez a tulajdonságom. -Kit keresek SPÁRTAI HARCOST magam mellé...társat, szerelmet, barátot.. egyben! Kiéltem magam. Rólam könyvet tudnának írni az éjszakában a taxisok. Na nem lennék az a típus aki a sztárban sztárt nézi, de az lennék aki a közös filmnézésre vacsorát főzne...Alavarga
  • Regina (27), Dunaújváros Sziasztok! " Nem szeretnék mindenáron valakit, de szeretnék bármi áron szerelmet! " Kedves Ismeretlen! Azért regisztráltam eme oldalra, mert keresem a másik felem, akivel kéz a kézben leélhetünk egy életet. Magamat egy határozott, céltudatos, erős egyéniségű, egyenes nőnek mondom. Nem szeretem a mellébeszédet, ahogyan én sem teszem. Szeretem a humort, a jókedélyüséget. Romantikus típus vagyok. A hosszú séták, az átbeszélgetett éjszakák a jellemzőek rám. Hiszek a szerelemben és hiszem, hogy  minden percét meg kell élni. Tudok bármiáron szeretni és kitartani, na meg ennek a másik végletét is. Hiszem, hogy egy kapcsolat a kölcsönös tiszteleten, szereteten és egyenrangúságon alapszik. A jó kommunikáció viszont elengedhetetlen. Ugyanakkor a vasárnapi húslevest én szeretném főzni, s a frissen mosott ruhát is magam vasalnám. :) Ne akarj elkápráztatni semmivel. Mutasd magad! Az aki valóban vagy. Egyezzenek a nézeteink. Tudd ki vagy, mit szeretnél az életben. Ha kőszívű és irányításmániás vagy, akkor biztosan nem egymást keressük. ( Nincsen apakomolexusom, így kérem, egy bizonyos kor felett, ne írjanak, mert arra sajnos érdemben választ nem tudok adni. )
  • István (27), Szeged szép nagy szemed van, vagy a fejed pici? Adj kávét hogy megtegyem amiért tehetek, és bort hogy elfogadjam amit nem tudok befolyásolni.
  • Laci (52), Maglód Sziasztok! A negatív statisztikák ellenére talán nekem sikerül újra kezdeni egy kedves hölgy társaságában. Itt biztosan nem ismersz meg! A személyes találkozót részesítem előnybe.
  • Anna (29), Jászberény Sziasztok! Szia! Komoly kapcsolatot keresek, viszont ha Te csak egy, egy éjszakás kalandot keresel rám se írj. Rólam nagy vonalakban annyit hogy életvidám személyiség vagyok, szeretem a humoros embereket, szóval ha jó humorod van nagy esélyekkel indulsz. A többit személyesen, úgy is ott dől el minden.

BárdudvarnokBárdudvarnok

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk