Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Karád

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Irén (46), Dabas Sziasztok! Komoly kapcsolat reményében vagyok itt újra. Nem egy alkalmi barátot keresek hanem társat hosszabb távra .Az ismerkedés alakul vagy alakítjuk ,ha kölcsönösen egyre gondolunk.
  • Gábor (36), Dóc Sziasztok! Sziasztok! Komoly kapcsolatot keresek. Én Hollandiában élek és olyan lányt keresek aki esetleg később lenne kedved ki jönni. Írj bátran
  • Hajni (40), Berettyóújfalu Csak eszelősen boldog szeretnék lenni... Szia! 40 éves koromra amit lehetett nagyjából elértem, viszont az “igazi”még várat magára. (Tudom, hogy közhely, de így van!)
  • Tamás (53), Budapest, XI. Korál: Kőfalak leomlanak https://www.youtube.com/watch?v=xBuRWv3mHHU "Fáradt vagyok, és te oly messze vagy, És már alig értem szavad. Végigéltél, tudom kemény dolgokat, És szíved mélyén súlyos csönd maradt. De félek már, sosem érhetlek el, Kőfalakba ütközik kezem. Kőfalak állnak az emberek között, A szó még nem tört rajtuk át, Nincs társ a bajban és nincs egymáshoz út, És áll, a kőbe zárt világ. De elmúlnak egyszer a szörnyű éjszakák, És lelkünkben felenged a jég. Fáradt vagyok, és te oly messze vagy, De indulok, indulj velem. Mindenki jöjjön, ha én hívom el, Ha hívom, hogy boldog legyen! Az éjszakát végre felváltja a nap, És a kőfalak leomlanak."
  • Csaba (41), Csongrád Sziasztok! Keresem életem párját. 41 éves életvidám srác keresi hasonló párját. Elönt ha szereted a művészeteket régiségeket. 176 cm vágyok. Mackós alkat. Szeretek kirándulni, autót vezetni.

KarádKarád

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk