Társkereső Ádánd

Legújabb ádándi férfi társkeresők

Tamás, 51 éves
Társkereső Ádánd
66 napja tag
Kicsit régebben születtem ide, szerettem, szerettek, tiszteltem, tiszteltek! Megbecsültem, megbecsültek, nevettem, nevettek, de az életben sajnos vannak rajtunk kívül álló okok ami miatt egyedül maradunk! Szeretnék egy hölgyet, akivel lehet jókat nevetni és hagyja magát szeretni! Ez elég költőire sikerült! Igazán egyenlőre csak levelezni, beszélgetni, szeretnék!
Zoltán, 23 éves
Társkereső Ádánd
290 napja tag
Zoltán vagyok, 22 éves, lakhelyem Ádánd. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Laci, 58 éves
Társkereső Ádánd
327 napja tag
Üdv hölgyem! Mivel édesapám nem az internet fenegyereke, így itt én vagyok a szószólója, de telefonon elérhető bármikor :) . Szóval amit tudni kell róla: Apa nagyon szorgos, dolgos, mindenhez (is) ért, amolyan igazi ezermester! Nagyon szereti a mély, spirituális beszélgetéseket, témákat. Ő egy hihetetlenül szerető és szerethető, csupaszív ember, viszont emellett igazi férfi, oroszlántartással. A konyhában nem akad vetélytársa, a világ legfinomabb brassóiját és máglyarakását nála kell keresni. Imádja az állatokat, jelenleg is van két kislibája a ház körül. Legkedveltebb hobbijai a motorozás, túrázás, olvasás, de bármire nyitott, bevállalós egyéniség. Ja és nem mellesleg, korához képest, nagyon sármos! ;) Ha szívesen megismerné ezt a csodás embert, akkor hívja fel és hivatkozzon rám (Ádám), az alábbi számon: *moderálva* A továbbiakat a sorsa bízom! Kellemes ismerkedést!

Fiatalabb, 30 év alatti ádándi társkereső férfiak

Zoltán, 23 éves
Társkereső Ádánd
290 napja tag
Zoltán vagyok, 22 éves, lakhelyem Ádánd. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Zoltán (23), Ádánd Sziasztok! Zoltán vagyok, 22 éves, lakhelyem Ádánd. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
  • Laci (58), Ádánd Komoly férfi lelki társat keres! Üdv hölgyem! Mivel édesapám nem az internet fenegyereke, így itt én vagyok a szószólója, de telefonon elérhető bármikor :) . Szóval amit tudni kell róla: Apa nagyon szorgos, dolgos, mindenhez (is) ért, amolyan igazi ezermester! Nagyon szereti a mély, spirituális beszélgetéseket, témákat. Ő egy hihetetlenül szerető és szerethető, csupaszív ember, viszont emellett igazi férfi, oroszlántartással. A konyhában nem akad vetélytársa, a világ legfinomabb brassóiját és máglyarakását nála kell keresni. Imádja az állatokat, jelenleg is van két kislibája a ház körül. Legkedveltebb hobbijai a motorozás, túrázás, olvasás, de bármire nyitott, bevállalós egyéniség. Ja és nem mellesleg, korához képest, nagyon sármos! ;) Ha szívesen megismerné ezt a csodás embert, akkor hívja fel és hivatkozzon rám (Ádám), az alábbi számon: *moderálva* A továbbiakat a sorsa bízom! Kellemes ismerkedést!
  • Tamás (51), Ádánd Szeretném, ha szeretnél (Lobo) Kicsit régebben születtem ide, szerettem, szerettek, tiszteltem, tiszteltek! Megbecsültem, megbecsültek, nevettem, nevettek, de az életben sajnos vannak rajtunk kívül álló okok ami miatt egyedül maradunk! Szeretnék egy hölgyet, akivel lehet jókat nevetni és hagyja magát szeretni! Ez elég költőire sikerült! Igazán egyenlőre csak levelezni, beszélgetni, szeretnék!

Társkeresés Ádánd-n

ÁdándÁdánd

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk