Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Zselickislak

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Marti (47), Budapest, I. szeretek olvasni,utazni Mit is írjak,Vidám természetű vagyok.Viszont rák a horoszkópod ha vàlaki nem intelligensen beszél hozzám csípni is tudok az ollómmal.
  • Niki (29), Tolna Sziasztok! 29 éves vagyok. Van egy 5 éves kislányom akit imádok.
  • Géza (42), Tatabánya Sziasztok! 42 éves vagyok, 3 gyermekem van. Elváltam, a gyermekeim sokat vannak velem. Én megélem az álmai, nem pedig álmodom az életem. Nem ülök ottho, hanem keresem a kaladokat az élet minden területén. Közép vezetö vagyok, angolul és egy kicsit spanyolul beszélek. Szeretem az extrém helyzeteket, keresem is ezeket. Ha tehetem motorozom, snorkelezem, túrázom, búvárkodom, bringázok.
  • Zsolt (52), Pécs Sziasztok! Szeretem a sportot és a természetet, zenét. Állatbarát vagyok.
  • Kriszti (38), Budaörs Sziasztok! Kriszti vagyok, 38 éves, lakhelyem Budaörs. Őszinte komoly kapcsolatot keresek kizárólag, egyéjszakás illetve alkalmi kapcsolatra vágyók lehetőleg ne keressenek, ha ilyesmit szeretnék ahhoz nem kéne társkereső! Szeretek utazni és szeretem az állatokat főleg a kutyákat. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

ZselickislakZselickislak

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk