Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Rábacsécsény

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Erzsó (49), Nyáregyháza Sziasztok! Szia, Erzsó vagyok, Van még esély? Mindig van esély a szerelemre. Csak kitudja mikor talál ránk, lehet hogy ma, lehet holnap, vagy valamikor, lehet egy pillanat, vagy hosszabb idő kell a kialakuláshoz . Lehet hogy pont te kellesz hozzá, hogy felvidítsd valaki napját . Egy pillantás, egy mosoly, pár szó és és már kezdődik a kapcsolat. Kérlek benneteket , hogy nős férfiak kalandorok kíméljetek, nem akarok se szerető lenni se egy éjszakás kalandba keveredni Köszönöm
  • Róbert (36), Fertőszentmiklós Előbb ismerd meg önmagad,utána kezdj el ismerkedni Szeretek olvasni, fotózni. Időnként túrázom , vagy kerékpározom. Nagyrészt rockzenét hallgatok, de ha jó a társaság, akkor a diszkózenét sem vetem meg.
  • Hédi (51), Ausztria Szia, Hédi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Brigitta (37), Paks Nálam nem a pénz az első, hanem az hogy milyen ember vagy. Tervezni csak is együtt lehet. Szeretve lenni és szeretni egy áldás a legnagyobb ajándék ami megtörténhet veled az életben egy életre szóló kötelék. Ott lenni egymásnak mikor kell, mikor sírsz vagy nevetsz. Egy életünk van élvezd!!!
  • Lali (66), Esztergom Sportos vagyok de nem fanatikus sportoló.* Szeretek utazni, télen sielek nyáron úszok és stand up-on evezek. Ki szeret ilyesmit? Irjál elérhetöséget. Még nem vagyok elöfizetö.

RábacsécsényRábacsécsény

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk