Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Ászár

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Tamás (44), Szolnok Tartós kapcsolatot keresek. Az egyenlő mérleg elve alapján mivel nekem is van, ezért gyermekes anyuka társaságát keresem. Hosszú távon távkapcsolat kizárva, próbáltam, nem megy. Felépített, független egzisztencia adott.
  • János (40), Pécs pecsi 40 eves őzvegy ket kiskoru gyermek apja vagyok komoj társat keresek.
  • Péter (41), Murakeresztúr Szia, Péter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • Marika (72), Jászberény Balaton mellett születtem. Imádom az erdőt, a mezőt, a virágos rétet, a fákat, a vizet. Ebből adódóan, imádom a természetet, az állatokat. Három kutyám van. Kertes házban lakok, gyönyörű virágos udvarral. Hobbim, a tájképfestés, horoszkópom Halak. Hobbim a tájképféstes
  • Niki (44), Lábatlan A FOTÓIM MÉG JÓVÁHAGYÁS ALATT VANNAK! :) \"Egyszer jön valaki az életedben... aki nem gondol előre semmit rólad. Csak figyel... csak megfejt... és örül, hogy az övé vagy.\"

ÁszárÁszár

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk