Társkereső Baskó

Legújabb baskói férfi társkeresők

Attila, 20 éves
Társkereső Baskó
854 napja tag
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Viktor (25), Budapest Sziasztok! Sziasztok komoly kapcsolatot keresek Szívesen ismerkedés ojan hölgyekel akik úgy szint komoly kapcsolatot terveznek szeretném meg találni az életem Jobbik felét
  • Nóri (35), Budapest Sziasztok! Imádok mászni, túrázni. Elég aktív életet élek, nehezen ülök 5 percnél tovább a fenekemen, de a 4 fal közt is elvagyok (sütés, olvasás, filmezés,...). A személyes találkozót preferálom inkább.
  • Marcsika (62), Budapest, IV. Sziasztok! Egyszerű, csaádcentrikus, dolgozó nő vagyok.
  • István (37), Mezőtúr Éljünk! Ne csak létezzünk! Nos Mezőtúron lakom, és programozó vagyok. Ez ugyan nem egy izgalmas szakma, de magvannak a szépségei/kihívásai! Nyugi nem vagyok full kocka! Nagyon szeretem a természetet, a sétákat, filmezni, zenéthallgatni, kertipartyzni, főzni, biciklizni, beülni valahova egy italra/kávéra/lattera, stb. Elváltam, és van 3 gyerekem, akik az anyukával élnek. Nyugodt természetű vagyok! Hűséges és emócionális tipus! Rentgeteg mindet lehetne írni, de szerintem, ismerjük meg egymást beszélgetve! :)
  • Zoltan (50), Budapest, IV. Ismerj meg! Özvegy vagyok, és jó nőre van szükségem, akivel egész életemet tölthetem, jó nőt keresek feleségül

Társkeresés Baskó-n

BaskóBaskó

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk