Társkereső Börcs

Legújabb börcsi női társkeresők

Eszter, 38 éves
Társkereső Börcs
217 napja tag
Eszter vagyok, 38 éves. Társam keresem Börcs környékéről. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! Írj és megadom a számom! :)
Anett, 38 éves
Társkereső Börcs
264 napja tag
Szia, Anett vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Legújabb börcsi férfi társkeresők

Kornél, 50 éves
Társkereső Börcs
64 napja tag
Kornél vagyok, 50 éves. Társam keresem Börcs környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tamás, 29 éves
Társkereső Börcs
169 napja tag
Tamás vagyok, 28 éves, lakhelyem Börcs. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Levente, 19 éves
Társkereső Börcs
548 napja tag
18 éves vagyok. 5éve focizok Dohányzok *moderálva*
Ernő, 33 éves
Társkereső Börcs
593 napja tag
Ernő vagyok, 32 éves. Társam keresem Börcs környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Tamás (39), Pomáz Sziasztok! Sziasztok. Társat keresek és nem kalandot.Van egy 1 éves kis fiam aki nem velem lakik, de nagyon sokat velem van úgy, hogy ha valakinek szimpatikus vagyok ezt vegye figyelembe. Nem fogyasztók alkoholt, de dohányzom és 2kezi munkából élek és suzukival mászkálók.Ha kerhetnem ezt is vegyétek figyelembe. Különben meg nagy szívű és vidam srác vagyok ha ez számít akkor ezt is vegyétek figyelembe.
  • Gábor (34), Budapest Game for Life! Gamer vagyok. Szeretem a filmeket, sorozatokat a kirándulást, túrázást. Szeretem az autómat és az állatokat, bár néha sok van belőle...
  • Balázs (23), Sátoraljaújhely Sziasztok! Balázs vagyok 23 éves, Keresem a társam, akivel jól érezhetem magam. Konkrét hobbim nincs, de nyitott vagyok bár mire.
  • Erika (35), Budapest, XI. Love story mellett life storyt keresek Egyéni vállalkozó vagyok, imádok sportolni úszni, táncolni. Hobbim a varrás.
  • Andrea (32), Fót Sziasztok! Nem érdekel, miből élsz. Azt akarom tudni, mire vágysz, és hogy szembe mersz-e nézni a vágyaiddal. Nem érdekel, hány éves vagy. Azt akarom tudni, megkockáztatod-e, hogy őrültnek tűnj szerelmeidért, álmaidért, és azért a kalandért, hogy életben vagy. Nem érdekel milyen bolygók köröznek holdad körül. Azt akarom tudni, hogy elérted-e már fájdalmaid középpontját, hogy megnyitottak-e már az élet csalódásai, hogy összezsugorodtál és bezárkóztál-e már a félelemtől, hogy érhet-e még fájdalom. Azt akarom tudni, hogy elfogadod-e fájdalmamat és fájdalmadat anélkül, hogy elrejtenéd, vagy mindenképp megváltoztatni akarnád. Azt akarom tudni, hogy tudsz-e örülni nekem és önmagadnak, hogy tudsz-e vadul táncolni, az eksztázistól megrészegülve, anélkül, hogy figyelmeztetnél bennünket, legyünk óvatosak, reálisak, és emlékezzünk emberi mivoltunk korlátaira. Nem érdekel, hogy igazat beszélsz-e. Azt akarom tudni, hogy mersz-e másnak csalódást okozni, hogy hű maradhass önmagadhoz. Hogy elviseled-e a csalás vádját anélkül, hogy megcsalnád saját lelkedet. Azt akarom tudni, hogy hűséges vagy-e, s ezáltal megbízható. Azt akarom tudni, hogy látod-e a szépséget akkor is, ha nem mindennap pompázik, és hogy tudod-e Isten jelenlétéből meríteni életed. Azt akarom tudni, hogy tudsz-e kudarcaimmal és kudarcaiddal együtt élni, és a tóparton állva, mégis az ezüst Hold felé kiáltani: Igen! Nem érdekel, hol élsz, és mennyi pénzed van. Azt akarom tudni, hogy fel tudsz-e állni a kétségbeesés és a fájdalom éjszakája után, megviselten, sajgó sebekkel, hogy gyermekeidnek megadd mindazt, amire szükségük van. Nem érdekel, ki vagy, és hogy kerültél ide. Azt akarom tudni, hogy állsz-e velem a tűz közepébe és nem hátrálsz-e meg. Nem érdekel, hol, mit és kitől tanultál. Azt akarom tudni, mi ad neked erőt belülről, amikor kint már minden másnak vége van. Azt akarom tudni, hogy tudsz-e egyedül lenni önmagaddal, és hogy igazán szereted-e azt a társaságot, melyet üres óráidra magad mellé választottál.

Társkeresés Börcs-n

BörcsBörcs

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk