Társkereső Hencida

Legújabb hencidai női társkeresők

Andrea, 45 éves
Társkereső Hencida
90 napja tag
Szia, Andrea vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Szonja, 24 éves
Társkereső Hencida
467 napja tag
Hamarosan bővebben is írok magamról, addig is elég annyit tudnod, hogy 22 éves nő vagyok és remélem hamarosan találok magamnak valaki Hencida környékén. Szeretnék adni egy esélyt annak, hogy boldogabb, teljes életet éljek melegként. Egyébként 170 cm magassággal ajándékozott meg az élet, a többi adatom lentebb szemügyre veheted.

Legújabb hencidai férfi társkeresők

Imre, 55 éves
Társkereső Hencida
24 napja tag
Szia, Imre vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Márk, 24 éves
Társkereső Hencida
71 napja tag
Sziasztok!!! Komoly kapcsolat miatt regisztráltam hogy remélve megtaláljam az igazit, ha tetszem írj rám :) !!!
István, 50 éves
Társkereső Hencida
99 napja tag
Édes gyönyörű hölgyek én egy kedves, hűséges , vidám , mosolygós , egy picit szentimentális egy picit romamtikus bújós pasi vagyok aki a régi értékek híve keresem: kedves ,csinos ,vidám ,gyönyörű hölgyet aki tud szeretni , lehetőleg ne vagy keveset dohányozz , az sem baj ha szereted a kutyusokat és ha szép lábad van azt már Imádom !!! Valami komolyat szeretnék együtt kitaláljuk hogy hogy legyen . Ha itt nem tudlak vagy nem tudsz elérni, Van fészem ha szimpi vagyok nyugodtan írhatsz !
Miki , 42 éves
Társkereső Hencida
288 napja tag
Szia, Miki vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Fiatalabb, 30 év alatti hencidai társkereső férfiak

Mihály, 27 éves
Társkereső Hencida
Mihály vagyok, 26 éves, lakhelyem Hencida. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Tünde (41), Hegymagas Nevetve Határozott, élettel teli, különleges kicsit konzervatív, kicsit hebrencs, kicsit vad... Sokszor aktív, olykor lusta... Szenvedélyesen élek, tüzzel, lendülettel, mosolyogva...szeretettel Makacs, konok olykor türelmetlen... Imádok főzni, ruhákat tervezni, varrni, kötni, hímezni, olvasni, sütni, sétálni, dolgozni...
  • Marcell (20), Székesfehérvár Mindenkinek kell, hogy higgyen valamiben Sportolok, 10 éve focizok szeretek zenét hallgatni(pop and rap)
  • Zoli (53), Kéty Sziasztok! Szia, zoli vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Róbert (42), Himod Sziasztok! Nem vagyok kigyúrt nagymenő, nincs kacsalábon forgó palotám sem fehér lovam, és nem tervezek BMW-t sem venni. Csupán annyira vágyom amit én is adni tudok: hűséges, megértő, testi-lelki társra.
  • Gyöngy (53), Dunakeszi Csak nevess-nevess, hogy boldog lehess! Kicsit olyan ez, mintha kitenné magát az ember a húspultra és ott nézegetik, mustrálják... Majd megkérdezik az előadót: Van más is? Nyitott ember vagyok, ennek köszönhetően könnyen teremtek kapcsolatot az emberekkel, de igazán közel csak keveseket engedek magamhoz. Szeretek nevetni, szeretem a vidámságot, az élet napos oldalát megtalálni. Jól érzem magam, miközben nézem a lemenő napot egy pohár hűvös borral a kézben, suhanva a fák között, vagy a folyó mentén két keréken. Társasjátékozni, miközben könnyesre nevetjük magunkat magunkon és egymáson. Nem görcsösen és mindenáron keresem a páromat, de van még néhány jó évem, hogy egymásra találunk azzal, akivel jól érezzük magunkat egymás társaságában. Olyan párt keresek, aki meg tud nevettetni! Akivel bármit meg lehet beszélni, nem sértődős és tud kommunikálni. A dohányos, negatív, önmagukra igénytelen embereket kérem, írjanak másnak.

Társkeresés Hencida-n

HencidaHencida

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk