Társkereső Tolcsva

Legújabb tolcsvai női társkeresők

Melinda, 45 éves
Társkereső Tolcsva
593 napja tag
Tudom, hogy valahol létezel és ha így van megköszönöm!
Bernadett, 38 éves
Társkereső Tolcsva
2307 napja tag
Megfontolt, érzékeny fiatal nő vagyok. Szeretek kirándulni, olvasni. Egyedül nevelem a lànyom.

Legújabb tolcsvai férfi társkeresők

Zoltan, 58 éves
Társkereső Tolcsva
79 napja tag
Zoltan vagyok, 57 éves. Társam keresem Tolcsva környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
László, 44 éves
Társkereső Tolcsva
149 napja tag
Sziasztok komoly kapcsolatot keresek szeretem az autós sportot
Károly, 36 éves
Társkereső Tolcsva
177 napja tag
Károly vagyok, 35 éves, lakhelyem Tolcsva. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Péter, 24 éves
Társkereső Tolcsva
302 napja tag
Szia, Péter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Keresztény tolcsvai társkereső férfiak

Ferenc, 51 éves
Társkereső Tolcsva
hite: görög katolikus (alkalmanként)
Komoly kapcsolatot keresek nem kalandot szeretném ha szeretnének...

30-as tolcsvai társkereső férfiak

Gábor, 34 éves
Társkereső Tolcsva
Gábor vagyok, 34 éves. Társam keresem Tolcsva környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tamás, 35 éves
Társkereső Tolcsva
Tamás vagyok, 34 éves, lakhelyem Tolcsva. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Ferenc (39), Kaposvár Sziasztok! Egy olyan nőt keresek aki elfogad olyannak amilyen vagyok!
  • Péter (33), Bükkösd Sziasztok! Komoly kapcsolat céjából regisztráltam. Nehézgépkezelőként dolgozom kőbányában. Szüleimmel élek.
  • Zsuzsa (64), Szeged Sziasztok! 3 éve öszvegy vagyok.Komoly kapcsolatot keresek.40 év munkaután nyugdíjas vagyok.Szabad időmben unokáink szoktam.
  • Gyula (55), Győr Sziasztok! Szia, Gyula vagyok.nincs előfizetésem. 17x Világbajnok, Világrekorder vagyok. Egyszerű fizikai dolgozó vagyok, nincsenek millioim, nem vagyok gazdag diplomás üzlet ember. Egy kis suzuki minden kincsem. Szeretnék egy aranyos, kedves nővel megismerkedni. Komoly kapcsolatot szeretnék.
  • Eta (54), Leányfalu Sziasztok! Az vagyok, aki mindig őszintén válaszol a kérdésedre és akitől mindig az igazat hallod majd akkor is ha néha fáj... Az vagyok, akire nem tudsz haragudni, mert egy mosollyal leveszlek a lábadról... Az vagyok, aki mindig figyel Rád, akivel bármit megoszthatsz és aki addig nyughatatlan amíg újra mosolyogni nem lát...

Társkeresés Tolcsva-n

TolcsvaTolcsva

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk