Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Alsódobsza

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Nikolett (23), Hódmezővásárhely Sziasztok! Niki vagyok szeretek olvasni, a hobbim a festés és az ideális férfi számomra olyan aki elfogad olyannak amilyen vagyok, jó kondiban van.
  • Zsófia (71), Kazincbarcika Sziasztok- Ahogy egyre inkább megismersz valakit,minden külső tulajdonsága apránként elhalványul. Már nem számít milyen színű a haja,vagy,hogy milyen magas.Idővel sokkal inkább a lelkét figyeled,nem a külsejét. Ezért mondják azt, hogy igazán a másik ember lelkébe szeretünk bele,a külseje után persze vágyakozhatunk,tetszhet nagyon a szeme vagy az izmos hasa,de ezeket csak a szemeddel szereted nem a szíveddel !Mikor úgy igazán megismersz és meg szeretsz valakit,minden külső hiányossága vagy hibája eltűnik!! Ez a szeretet lényege-a tökéletlenségek mögött meglátni valakiben a szépséget!!!!
  • Zoli (53), Dorog Sziasztok! Szervusz, a nevem Zoli. 54 éves sovány elvált férfi vagyok. Keresztény értékek mentén gondolkodom. Komoly szándékkal keresek társat egy vékony kedves hölgy személyében.
  • Györgyi (51), Baja Sziasztok! Szia, Györgyi vagyok Baján lakom. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam. Rossz egyedül, olyan társra vágyom , akivel minden együtt eltöltött pillanat öröm... Szeretek utazni más emberek kultúráját megismerni, túrázni, kerékpározni, úszni, zenét hallgatni, finomakat főzni sütni, idegen nyelveket tanulni, olvasni, képzéseken részt venni. Keresem a Társat, Szeretőt, a Szerelmet, aki mellett, akivel kölcsönösen biztonságot,figyelmet, kedvességet, játékosságot, vidámságot, kényeztetést, hűséget, tudunk adni egymásnak. Csendes összebújós meghitt esték ,izgalmas kalandok, csavargás új helyek felfedezése, össze kacsintós cinkos vidámság, megbízható őszinte társ az élethez, talán nem is olyan nagy álom. Álmodozó vagyok, tele vágyakkal, álmokkal,és teszek is az álmaim megvalósításáért.
  • Gábor (46), Budapest, XIX. \"Örizem a szemed\" Vidám vagyok és játékos szeretem hallani a csilingelő hangod, ahogy kacagva rohanunk fel a hegyre kergetjük a bárányfelhőket, majd fekve eltűnődve 1-1 hullócsillagon egymás szemébe feledkezve gyönyörködünk. Máskor meg megülni a kétkerekű lovat egész az Adriáig, ahol vitorlással kergetjük a lemenő napot. Igényes az öltözködésem sportban, munkában és a hétköznapi életben is. Sport az életem, és a munkám is sportos. Szeretem a természetet, erdőt, mezőt, hegyeket. Szeretek túrázni, barlangászni (ferrata, canyoning) ezenkívül, acroyoga, vitorlázást pedig most kezdtem. Igyekszem úgy élni, hogy mindenben megtaláljam a szépet. Fontos számomra a tanulás a fejlődés, szeretem tudni mitől, és hogyan működnek a dolgok. Ez azért is fontos, mert szeretném, hogy boldog légy, ha boldog vagy és látom az élettel teli szemeidet én is boldog vagyok.

AlsódobszaAlsódobsza

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk