Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Körösújfalu

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Réka (47), Budapest Add önmagad! Hasonló értékrendet, közös témákat, programokat, azonos életfelfogást, nyugodt életre törekvő társat keresek.
  • Robi (42), Ausztria Sziasztok! Sziasztok!Én 42 éves egyedülálló férfi vagyok ,176 cm magas vékony testalkatú. Keresem komoly kapcsolat céljából páromat.Jelenleg kint élek és látom Ausztriában mivel a munkám ide köt,lényegében olyan nőt vagy lányt keresek aki független, egyedülálló,/gyerek nem akadály/és akár ki is költözne vagy jönne Ausztriába. Nekem lakás, autó van luxust nem tudok de egy normális körülményeket biztosítani igen. Életkor nem akadály lehetsz fiatalabb vagy idősebb is én elég fiatalosan nézek ki.Egy a lényeg az ideálom a vékonyabb nők üdvözlettel Robi
  • Melinda (48), Gödöllő Az egónak mennyiség kell, a léleknek minőség. Kedvesek! Fontosnak érzem leírni, hogy határozott és céltudatos vagyok. Persze, azért meg lehet győzni, de bizonyos dolgokhoz ragaszkodom. Az őszinteség, a tisztelet, a megbecsülés, hogy csak egy párat említsek....ha ezek megvannak, akkor már tudok hinni és bízni is. Ha egy parányi szikráját is tapasztalom ezek hiányának, akkor sajnos véget vetek annak, ami még csak el sem kezdődött. Nem leszek a "vágyaid tárgya" és nem hagyom magam kihasználni. Ha erre vágysz, nem engem keresel. Hogy kellemes dolgokról is írjak, szeretem a zenét (szinte mindent), koncert, hangverseny, színház minden mennyiségben és minőségben jöhet! Fontos számomra a minőségi idő, legyen az közös vagy egyedül töltött. Természetesen tiszteletben tartom a hobbidat, de sajnos nem fogok síelni, snowboardozni, ejtőernyőzni, bungee jumpingolni és még sorolhatnám. Nekem ezek sajnos nem jönnek be. Köszönöm, ha elolvastad és tiszteletben tartod. Sikeres párkeresést mindenkinek :)
  • Karesz (18), Csabacsűd Sziasztok! Azt mondják aki nem keres, nem is talál és aki nem kockáztat, nem is nyer. Ezért vagyok itt, mert egy igazi férfi kell az oldalamra, hogy az életem boldogabb legyen. 18 éves férfi vagyok és itt az ideje az igazinak! Tudnál szeretni egy pozitív gondolkodású, 177 cm magas férfit? Ez vagyok én!
  • Erika (57), Orosháza Sziasztok! Beszélgetni ugye milyen jó lenne ha lenne kivel neked is? Vannak a hétköznapokban olyan napok ,melyeken szükség lenne megosztani az örömet ,a bánatot vagy bármi olyan érzést ami akkor ér amikor pont nincs kivel ezt megosztani.A lelki társ sokszor többet jelent mint a spontán jelenlét!

KörösújfaluKörösújfalu

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk