Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Debrecen

Legújabb debreceni női társkeresők

Erika - társkereső Debrecen - 39 éves nő
Erika, 39 éves
Társkereső Debrecen
9 órája tag

Sziasztok ! Erika vagyok 5 gyönyörű gyermekem van , de már csak 3 lakik velem . Azért vagyok itt , mert szeretném megtalálni a páromat komoly kapcsolat céljából . 2 éve élek a gyermekeimmel Debrecenben . Ha felkeltettem az érdelködésedet írj bátran !
Adrienn - társkereső Debrecen - 17 éves nő
Adrienn, 17 éves
Társkereső Debrecen
3 napja tag

Szia, Adrienn vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Léna, 48 éves
Társkereső Debrecen
5 napja tag

Röviden magamról: vidám természetü, optimista, jószivü, hüséges tipusú nő vagyok. Ha szeretnél megismerni, akkor írj és válaszolok.
Aliz - társkereső Debrecen - 19 éves nő
Aliz, 19 éves
Társkereső Debrecen
5 napja tag

ha kíváncsi vagy valamire vagy bármit szeretnél tudni róllam akkor kérdezz nygodtan :)

Legújabb debreceni férfi társkeresők

Rolf - társkereső Debrecen - 18 éves férfi
Rolf, 18 éves
Társkereső Debrecen
3 napja tag

Rolf vagyok, 18 éves. Társam keresem Debrecen környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Barnabás, 50 éves
Társkereső Debrecen
3 napja tag

Barnabás vagyok, 50 éves. Társam keresem Debrecen környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ádám, 16 éves
Társkereső Debrecen
5 napja tag

Ádám vagyok, 16 éves. Társam keresem Debrecen környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Attila - társkereső Debrecen - 32 éves férfi
Attila, 32 éves
Társkereső Debrecen
5 napja tag

Bármit is csinálsz az életben, nem lesz jelentősége. De nagyon fontos, hogy megtedd, mert senki más nem fogja helyetted.

Éppen online debreceni társkereső nők

Barbara - társkereső Debrecen - 35 éves nő
Barbara, 35 éves
Társkereső Debrecen
29 perce lépett be

Őszinte, közvetlen és intelligens nőnek tartom magam, aki komoly, azonban mindennapjai szerves részét képezi a humor. Nem hiszek a hosszas levelezgetésben, sokkal inkább a személyes találkozásban.
Anita, 30 éves
Társkereső Debrecen
3 órája lépett be

Tudatosság, célok, sport, zene, olvasás, pszichológia, természet, stb.
Tilda, 22 éves
Társkereső Debrecen
29 perce lépett be

rendes öszinte lovakat szrtem bulizas nyaron fözés
Ilona, 63 éves
Társkereső Egyek
1 perce lépett be

Sziasztok!! Nem szeretnék senkit untatni..a be mutatkozással..ugyis minden akkor derülki..ha ..találkozik..-2-ember ...irni bármit lehet..de én nem teszem..röviden...szeretek..mindent...ami szép és jó...nem vagyok elöfizető igy nemtudok válaszolni 1-es levelekre...ide..irom..bogozd..ki..*moderálva* A nagy szavak..mit..sem..érnek..el...fujja..az..őszi..szél..de..a..szeretet..ha...igaz..szivből..jön..el..kisér.mig..élsz..!!!

Diplomás debreceni társkereső nők

Zsóka - társkereső Debrecen - 44 éves nő
Zsóka, 44 éves
Társkereső Debrecen
Főiskolát végzett

Komoly, maximalista nő vagyok. Szeretek utazni, olvasni, zenét hallgatni, szeretem a társaságot. Hiszek abban, hogy megtalálhatom a másik felemet, mert az most nagyon hiányzik. :) (Nem vagyok előfizető, kérlek írj e-mai címet.)
Jutta - társkereső Debrecen - 23 éves nő
Jutta, 23 éves
Társkereső Debrecen
Egyetemet végzett

Sziasztok! Az életem a gyermekek körül forog, nagyon szeretem őket. Szabadidőmben zenélek, olvasok, verseket írok. Olyan társat keresek, aki kedveli a művészeteket, és a vallási élet is fontos számára. Írjatok bátran!
Anna, 24 éves
Társkereső Debrecen
Főiskolát végzett

Skandinávia, Monet, zene, város-vidék, rúzs, Traviata, cipő, opera, kirándulás, filmművészet, állatvilág, táskák, építészet, festészet, természetjárás, könyvek, elegancia, kultúrák, praktikum.
Ilona - társkereső Debrecen - 45 éves nő
Ilona, 45 éves
Társkereső Debrecen
Főiskolát végzett

Az emberekben van egy mély és eredendő vágy, tartozni. Csak épp az árat nem hajlandók megfizetni, mert az ár a nagy szent szabadságom önkéntes korlátozása. Pedig így éppen a magányt "vásárolják meg" maguknak. Csak kevesen vannak, akik hajlandók a legértékesebb, legfinomabb, legszebb gyümölcsért megküzdve, a fa tetejéig mászni. A többség beéri azzal, amit még kényelmesen elér, vagy éppen a földre hullottat egyszerűen fölveszi. Jó lesz az is alapon. Nos, én a fa tetejére fölmászót keresem!:-)

Diplomás debreceni társkereső férfiak

Pál - társkereső Debrecen - 70 éves férfi
Pál, 70 éves
Társkereső Debrecen
Főiskolai diplomás (Tanítóképző és Tanárképző Főiskola)

Nyugdíjas tanár vagyok.Keresek egy TÁRSat a hátralévő évekre!!!A személyes találkozás híve vagyok!Mindenkinek válaszolok a hozzám küldött levelekre!A többit személkyesen!
Jenő, 61 éves
Társkereső Debrecen
Főiskolai diplomás (mérnök)

Fiatalos, életvidám és a természetet kedvelő férfi vagyok.
Zsolt, 35 éves
Társkereső Debrecen
Egyetemet végzett

Orulok, hogy meg foglak ismerni! :)))
Zsolti, 46 éves
Társkereső Debrecen
Főiskolai diplomás (Autókereskedő)

Szeretnék végre rátalálni a Nagy Ő-re.Eltelt az életemből 46.év úgy hogy boldog voltam mindig de hiányzott a társ,barát,szerelem.Találj rám ,s meglátod jól döntöttél.Imádok utazni,sportolni.Cest la vie.

Keresztény debreceni társkereső nők

Zsike, 49 éves
Társkereső Debrecen
hívő református (nem gyakorlom)

Személyes bemutatkozás? - majd személyesen! Addig nyugodtan képzelj rólam bármit, legfeljebb növeled a kellemes meglepetés esélyeit :)
Heni - társkereső Debrecen - 36 éves nő
Heni, 36 éves
Társkereső Debrecen
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

szia én egy őszinte hűség kedves , vidám típus nő vagyok beszélgessünk és ismerj meg ,
Betti - társkereső Debrecen - 26 éves nő
Betti, 26 éves
Társkereső Debrecen
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Sziasztok!26 eves vagyok!szabadidomben szeretek biciklizni setalni filmezni!szakacs vagyok.komoly kapcsolatot keresek ha meg ebbe a vilagba lehet olyat talalni ?ha megszeretnel ismerni irj szivesen valaszolok! mivel itt fizetni kell mindenert a legnagyobb kozossegi oldalon megtalaltok .... ha felkeltettem erdeklodeseteket jelolj be!!
Erika - társkereső Debrecen - 21 éves nő
Erika, 21 éves
Társkereső Debrecen
hite: református (a magam módján gyakorlom)

Sziasztok! Kalandvágyó,életvidám 21 éves egyetemista lány vagyok. Ha szeretnél megismerni mert felkeltettem az érdeklődésedet írj bátran! :))

Keresztény debreceni társkereső férfiak

Róbert, 38 éves
Társkereső Debrecen
hite: református (alkalmanként)

Kedves profilomra klikkelő Hölgy :) Olyan céllal regisztráltam ide hogy komoly kapcsolatot találjak. Nagyon komolyat, év tizedekre szólót akár! Pár napja kööltöztem haza Angliából, ahol másod szakácsként dolgoztam legutóbb. Kereslek, egészen addig, míg MEG NEM TALÁLLAK! Fő jellemzőim a humor, a spontanitás, és a romantika. Hobbym a motorozás, és a fotózás. Köszönöm, hogy el olvastad soraim! Róbert
Imre, 35 éves
Társkereső Debrecen
hite: református

Imre vagyok, 35 éves. Társam keresem Debrecen környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Lajos - társkereső Debrecen - 55 éves férfi
Lajos, 55 éves
Társkereső Debrecen
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Sok csalódás után keresem szerető hűséges társamat..
Zsolt - társkereső Debrecen - 47 éves férfi
Zsolt, 47 éves
Társkereső Debrecen
római katolikus vallású (alkalmanként)

Egy megbízható,és szeretni tudó férfi vagyok.Komoly és életre szoló kapcsolatot keresek.Káros szenvedélyektől mentes vagyok,egészséges életmódot élek.

Fiatalabb, 30 év alatti debreceni társkereső nők

Viktória - társkereső Debrecen - 23 éves nő
Viktória, 23 éves
Társkereső Debrecen

Sziasztok! Hajdú-Bihar megyeiekkel ismerkednék. Sok minden érdekel, nyitott és érdeklődő vagyok. Kicsit félénk. A nickem nem feltétlenül a vallást jelöli, mozaikszó is lehet a nevemből. De tény, hogy érdeklődöm a pogány vallások, a wicca iránt is. Nem véletlen csak Hajdú-Bihar megyeiekkel ismerkednék. Egészségügyi okok miatt nem tudnék utazgatni. Türelem kell hozzám emiatt. Ezért sem könnyű párt találnom.
Barbi, 24 éves
Társkereső Debrecen

Szia, Barbi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Melinda, 20 éves
Társkereső Debrecen

Üdv! Szabó Magda szavaival élnék, egyik alkalommal ezt nyilatkozta a Für Elise c. kötete kapcsán, hogy az embernek a legnehezebb dolga felboncolnia magát, más emberek előtt... Itt nekem is ezt kellene tennem, illetve egy sablon szöveg, ennyiből nem fogsz megismerni. Csak tulajdonságokat és jellemzőket fogok halmozni: igazi kis mimóza vagyok nagyadag romantikus meglátással s naívítással, szeretek olvasni és írni (csak az írógépemen), kedvelem az antik "dolgokat"~tehát minden ami régi, van múltja s története... ha nincs akkor találok ki ~nagy fantázia..... ha felkeltettem érdeklődésedet írj -nem harapok! :) u. i. : Rókatündér vagyok !! :) ;-)
Patrícia, 17 éves
Társkereső Debrecen

Sziasztok. Egy kedves, humoros, inteligens lány vagyok, aki a hozzá való társat keresi. Írjatok bátran:)

Fiatalabb, 30 év alatti debreceni társkereső férfiak

Norbi - társkereső Debrecen - 26 éves férfi
Norbi, 26 éves
Társkereső Debrecen

Szia, Norbi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Szabolcs - társkereső Debrecen - 26 éves férfi
Szabolcs, 26 éves
Társkereső Debrecen

Magas, határozott férfi keresi komoly kapcsolatra barátnőjét. Értelmes, céltudatos srác vagyok, - aki szeret laza és humoros is lenni. Valahol vadságban inkább rosszfiú vagyok, de tudok kedves szerető társ is lenni :) Imádok utazni, kreatív, szenvedélyes lenni és szeretek új dolgokat/élményeket kipróbálni!
Laci, 28 éves
Társkereső Debrecen

Sziasztok. Én egy debreceni srác vagyok, de Hollandiában élek és dolgozok így ritkán vagyok a debreceni lakásomba de szívesen ismerkednék, mert keresem az igazit. Ha komolyan érdekelek és ez kölcsönös akkor ha szeretnéd semmi akadálya annak hogy kigyere velem hollandiai lakásomba és hogy ott élj velem, tehát nem kel távkapcsolatban élni. Imádok motorozni, hallgattatni, bulizni és világot látni. Ha velem tartanál akkor irj bátran. szia
János, 28 éves
Társkereső Debrecen

Nem vagyok bonyolult ember, de bonyolult életem van. Nehezem tudok meg bízni és, nehéz a szívembe fogadni embereket, de ha valakinek sikerül, azt számíthat rám.

30-as debreceni társkereső nők

Marika, 31 éves
Társkereső Debrecen

Szeretnek megismerkedni egy inteligens kifinomult korekt ferfival aki nem csak a testi hanem a lelki vagyaimat is ki tudja elegiteni.
Kriszti, 30 éves
Társkereső Debrecen

Szia, Kriszti vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Barbi, 38 éves
Társkereső Debrecen

Évek óta pár nélkül társ nélkül élek. Eddig nem is kerestem mert a 13 és 11 éves lányom volt a legfontosabb az életemben. Túl fiatal vagyok még ahhoz hogy ne legyen senkim. Mostmár szeretnék egy picit magamra is gondolni. Gyermekkori bsrátaimat megtartottam ők olyanok mintha a testvéreim lennének egyébként egyke vagyok annak minden önzőségével és figyelemigényével. Szetetnék már valóban talàlkotni valakivel és nemcsak chatelni. Szeretnék egy àpolt figyelmes férfit hosszú távra. Kedves vagyok, együttérző, lelki szemetesláda ha kell. Széles érdeklődési körű ikrek csillagjegyű szűz aszcendenssel. Társamhoz hűséges, őt előtérbe helyező de egyenrangú jellegű kapcsolatra vágyó. Világot látott és làtni vàgyó. Komoly sportmúlt nélküli de évekig úszó és aerobikozó. Nem a munka rabja. A pénz is csak eszköz és nem cél. Páromra családra barátokra időt szakító. Már megunva az egyedüllétet regisztráltam ide egy valódi személyes kapcsolat reményében. Lànyaimmal nagyon jó a kapcsolatom, jófejek, velük élek és 2 kutyámmal. Ők nem korlàtoznak leendő új kapcsolatomban. Színház, utazás, egy jó könyv egy séta a parkban jöhetnek. Sokféle zenét szeretek csak a zajt nem/ pl.black metal, durva techno/. Szeretnék aikidozni és jogosítványt szerezni, elutazni valahová ahol sokat süt a nap. A személyes talàlkozás híve vagyok. Nem dohányzom, nem iszom soha. Nem chatbarátot keresek. A többit majd személyesen.
Dóra, 39 éves
Társkereső Debrecen

Dóra vagyok, 39 éves, lakhelyem Debrecen. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

30-as debreceni társkereső férfiak

Tomi, 35 éves
Társkereső Debrecen

Alapvetően jó kedélyű, pozitív ember vagyok és szeretem magam hasonlókkal körülvenni. Ide pedig komoly kapcsolat céljából regisztráltam.
Jozsi, 35 éves
Társkereső Debrecen

Általában ezeken az oldalakon mindenki kigyúrt,szèp,csinos...nos én is!Amennyiben a 3fog,a pupos hàt és a bokàiig érö szemöldők annak tekinthető! :)Ha ilxen az eseted megtaláltál :)
Deske, 32 éves
Társkereső Debrecen

Debrecen/Utazás/Mozi/Koncert/Sportolás
Gabi - társkereső Debrecen - 34 éves férfi
Gabi, 34 éves
Társkereső Debrecen

sziasztok.185 magas,80kg,szokesbarna kek szemu srác srác vagyok.

Középkorú debreceni társkereső nők

Andrea, 46 éves
Társkereső Debrecen

Egy modern gondolkodású,vidám nő vagyok.Szeretem ha boldog,vidám emberek vesznek körül.Az élet nem könnyű,de tudni kell benne játszani.
Enikő, 40 éves
Társkereső Debrecen

Van egy csodálatos 3 és fél éves kisfiam akit édesanyámmal együtt nevelünk de valami/valaki hiányzik még az életemből!
Ilona, 48 éves
Társkereső Debrecen

Komoly kapcsolat reményében keresem társamat, jó kedélyű, ragaszkodó nő vagyok. Aki rendes társat keres *moderálva*
Enikő, 42 éves
Társkereső Debrecen

Mosolygós, életvidám a mentalitásom s szeretem a kedves, értelmes embereket. Értékelni tudok egy tartalmas, hosszú beszélgetést, vagy kellemes sétát a jó levegőn, ami nemcsak az ember szemét gyönyörködtetni, a lelkét is feltölti! Azt vallom, a humor több élethelyzetben segíteni tud. Taszít az erőszak, arrogancia, hazugság!!! Őszinte, szókimondó jellememből fakadóan szívesen veszem, ha hozzám is így fordulnak. Ha valaki hasonló érdeklődésű, ne habozzon.... :)

Középkorú debreceni társkereső férfiak

Géza, 40 éves
Társkereső Debrecen

Szeretnék megismerkedni egy olyan hölggyel aki ( romantikus érzékeny odaadó őszinte tiszta szívű). Nem alkalmi kapcsolatot keresek sőt nem is élettársit, hanem aki házasságban gondolkodik kellő megismerkedés időtöltés meggyőződés után.Persze nem hiányozhat a feltétel nélküli szeretet a testi, lelki kölcsönös vonzódás a szerelem se a két fél között. Illetve aki családra gyerekekre vágyik és elkötelezett életre, jóban rosszban egészségben betegségben és az élet viharaiban, megpróbáltatásaiban mindvégig kitart a szerelme mellett. Mindenkinek sok sikert kívánok a társkeresésben! https://www.youtube.com/watch?v=qLo8_TtCCl4 https://www.youtube.com/watch?v=plJVZwozSEs
Csaba, 42 éves
Társkereső Debrecen

Szia Kedves Ismeretlen! Remélhetőleg csak eddig voltál az! Keresem párom, társam az életben, kivel megoszthatom mindenem( persze nincs semmim, ne örülj ): ) Szeretem a humort, szeretem ha vevő vagy rá, s van saját stílusod ezen a téren; megnevettetsz s öröm Veled minden szóváltás...Jelenleg jól érzem magam, nem akarok apró poénokon hisztiző, durcis csajszit, ki az örökzöldből is lombhullatót csinál...): Hálás, odaadó partnered kívánok lenni, kivel egy légvétel is felér a legmélyebb, bensőséges érzéssel... Ja igen..Nem voltam még címlapfotón, de nem is az a lényeg. Hidd el nem kell olyan pasi, ki után a csajok olvadnak, mint édes csokimáz a nyári napmelegben ): Ha őszinte, megbízható s alkalmazkodni tudó társra vágysz, írj bátran v.válaszolj... Bajunk ebből nem lehet...):
Zoli, 41 éves
Társkereső Debrecen

Zoli vagyok, 41 éves. Társam keresem Debrecen környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Attila, 45 éves
Társkereső Debrecen

"Hogy igazából kik vagyunk? Azt nem a karcsú derekad és a szép pofid fogja elárulni. Nem számít, milyen színű a hajad vagy, hogy hanyas fehérneműt hordasz. Sőt, még az sem mit mutat a bankkártyánk. Ostoba az aki azt gondolja, ha magára kap valami márkás göncöt értékesebb lesz. De kevesen mernek ennél mélyebbre merészkedni. Ahhoz más értékrendet kellene felállítani az emberi tudatban! És ahogy végignéztem a mostani férfiakat és nőket, azt állapítottam meg, soha nem volt ennyire elveszett agyatlan világ."

50 év feletti debreceni társkereső nők

Judit - társkereső Debrecen - 62 éves nő
Judit, 62 éves
Társkereső Debrecen

életvidám , nő vagyok , szeretek kerékpározni , kirándulni , szeretem a természetet , nem vágyok nagy dolgokat , csupán ember légy !
Ica - társkereső Debrecen - 59 éves nő
Ica, 59 éves
Társkereső Debrecen

Vidam,energikus. ,porgos csaladcentrikus.holgy vagyok!
Zita - társkereső Debrecen - 56 éves nő
Zita, 56 éves
Társkereső Debrecen

Aki keres az talál most én is ezt teszem .Remélem minél előbb rám talál a boldogság.
Tündi, 58 éves
Társkereső Debrecen

Kedves barátságos nyugodt természetűembert keresek hasonló adottságokkal bírok

50 év feletti debreceni társkereső férfiak

Zoltán - társkereső Debrecen - 60 éves férfi
Zoltán, 60 éves
Társkereső Debrecen

Odafigyelő, mély érzésű, jó humorérzékű, megbízható, őszinte, tevékeny, sokoldalú, fiatalos, családcentrikus, nyitott, határozott (ha kell), talpraesett, normális, gyengéd, finom férfi! :) Ha eddig elolvastad, máris szeretlek egy kicsit! Hiányzik a szeretet, szex, meghitt, kedves beszélgetések, elfogadás, őszinteség, konszenzus...
Laci - társkereső Debrecen - 56 éves férfi
Laci, 56 éves
Társkereső Debrecen

Szeretem a szépet,az illatot ,az érintést és talán Téged
Feri - társkereső Debrecen - 63 éves férfi
Feri, 63 éves
Társkereső Debrecen

Szeretnék valakivel boldogságban élni,még ha nem is költözünk össze,társ legyen.
Sándor - társkereső Debrecen - 65 éves férfi
Sándor, 65 éves
Társkereső Debrecen

Nyugdíjas férfi, korban hozzá illő barátnőt keres szabadidő kellemes eltöltése céljából. /beszélgetés, séta/ „Bízz az álmaidban a szerencse is neked kedvez.”

Elit debreceni társkereső férfiak

Tamás - társkereső Debrecen - 40 éves férfi
Tamás, 40 éves
Társkereső Debrecen
Felsővezető

Most vagyok abban a korban, hogy már valóban érettnek érzem magam egy IGAZI kapcsolatra. A kíváncsiságból adódó erőtlen próbálozásokon és a kizárólag az önbecsülésemet növelő hódításokon már túl vagyok és ez a része egyátalán nem érdekel a "társkeresésnek". Eljutottam oda, hogy valóban egy TÁRSAT keresek, akivel megoszthatom a mindennapjaimat, legyen az kellemes vagy akár terhes, illetve tőle is ugaynezt várom el. Három dolog ami számomra nagyon fontos: TARTALMAS BESZÉLGETÉSEK, ŐSZINTESÉG és szex. Igen, ez utóbbi is fontos, illetve egyben mindhárom, hisz bármelyik hiányában a kapcsolatban lenne egy folyamatos hiányérzet, ami egyik félnek sem jó. Aki ezek alapján szívesen megismerne, azt várom egy mély, de kellemes hangvételű beszélgetésre.
Balázs, 59 éves
Társkereső Debrecen
Középvezető

Foci edző vagyok,a DVSC-nél dolgozm,Debrecenben lakom albérletben.
András, 38 éves
Társkereső Debrecen
Középvezető

Helló! András vagyok, és az Egyetemen adjunktusként oktatok és kutatok.
János - társkereső Debrecen - 54 éves férfi
János, 54 éves
Társkereső Debrecen
Felsővezető

A fejlődés és a megújulás lehetőségeként fogom fel a jelenlegi életszakaszomat,amint azoktól a dolgoktól is fejlődtem,amiken keresztül mentem. A változás hatalma a mienk:éljünk vele! Ehhez keresem a Társam!

Fényképes debreceni társkereső nők

Kata - társkereső Debrecen - 55 éves nő
Kata, 55 éves
Társkereső Debrecen
6 fotóval

Pozitív ember vagyok, szeretek horgászni, teniszezni, lovagolni és utazni.Anyagilag rendezett körülmények között élek.
Eta, 60 éves
Társkereső Debrecen
9 fotóval

Egy kedves , jòlelkű elvàlt nő vagyok , igényes magamra es környezetemre , természet-állat kedvellő. Imàdok napozni , utazni, főzni, vezetni es termál fürdőkbe jàrni. Nagyon szeretem a humoros dolgokat es imadok kertèszkedni , viràgok közt lenni! Ha meg szeretnél ismerni, irj bàtran. Puszi ! Eta
Éva, 56 éves
Társkereső Debrecen
2 fotóval

Nem is tudom ide mit írjak.Magamat így jellemezném: egy kedves őszinte intelligen és igényes emberke vagyok aki a társát keresi és szeretné megtalálni. Rendezett körülmények között élek csak hiányzik az életemből egy intelligens társ egy barát egy szerető.Azt hiszem mindenki valahol vágyik a szeretetre a megbecsülésre egy szeretetre méltő társra. Tudom és hiszem hogy ilyenkor már nagyon nehéz megtalálni az őszinte igaz társat de nem szabad feladni,hisz mindenkinek van esélye a boldogságra.Azt hiszem nem nagy kérés de én erre vágyom.
Andi - társkereső Debrecen - 43 éves nő
Andi, 43 éves
Társkereső Debrecen
2 fotóval

Visszatértem, vagy nevezzük inkább újrakezdésnek… Az elmúlt évek tapasztalatain és a megélt élethelyzetek tanulságain okulva, azokból tanulva, felfedezve és elfogadva önmagam, nyitottan az újdonságokra keresem az új ismeretséget, kapcsolatot, társat.

Fényképes debreceni társkereső férfiak

Péter, 47 éves
Társkereső Debrecen
3 fotóval

Szia! Minden értelemben független és magányos vagyok. A szerető társ hiányzik az életemből. Ismerkedjünk meg :) Péter
Csaba - társkereső Debrecen - 43 éves férfi
Csaba, 43 éves
Társkereső Debrecen
8 fotóval

Komoly megbízható partnert keresek akivel egy jó barátságot tudnák kialakítani.Előre nem tudhat az ember mindent a másikról de ezért vagyunk ,az idő függvényében,hogy megismerjük egymást.
Laszlo, 44 éves
Társkereső Debrecen
3 fotóval

Hello,szia! Debreceni vagyok,de Svàjcban dolgozom és lakom!Alapjàban véve,mosólygós vígkedélyü Ember vagyok,aki hisz a pozitív gondolatokban a célok és vonzàs erelyében!Keresem a pàrom olyan Nö személyében aki el tudja képzelni,hogy Svàjcban éljen hosszú tàvon! Szeretem és Tisztelem a Nöt,de azt is ha a mérleg egyensúlyban van és viszonozzàk! Kö és Épületszobràsz,Restauràtor vagyok! Hobbiaim között szerepel a Kutyàm,túràzàs, kiràndulàs,Kastélyok,vàrak fotózàsa! Profi vagyok a Gastronómiàban,nem bànnàm ha a pàrom is az lenne!Szívesen megyek Fitness terembe,kerékpàrozom,teniszezem,úszom! Modern gondolkodàsú és szeretek képbe lenni mi zajlik a Nagyvilàgban! szeretek divatosan öltözködni! Itt akarok Csalàdot alapítani,tehàt még akarjàl Gyereket aki Svàjcban fog megszületni,annak minden elönyével! Csak is a személyes talàlkozàsban hiszek, de elsö körben kommunikàljunk az sokmindent eldönt!Ha egymàst keressük talàlkozunk,meglàtogatlak! Ha felkeltettem érdeklödésed és hasonló értékrendü Nö vagy és Okos és Bàtor akkor talàljunk egymàsra!:)
Csaba - társkereső Debrecen - 56 éves férfi
Csaba, 56 éves
Társkereső Debrecen
8 fotóval

Szeretem az irodalmat, a művészeteket, a jó zenét, a sportot,az igényes embereket.Szeretek túrázni, kirándulni, úton lenni,szeretek megérkezni, hegyi házban jófajta bor mellett semmit sem csinálni. Tudok vicces lenni, van egészséges öniróniám.Hiszem, hogy "azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne", az otthonba jól jön egy társ...
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Nóra (24), Debrecen
  Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szem
  23 Debreceni nő vagyok Kereskedelemben dolgozok. Szabadidőmben szívesen kirándulok, olvasok és zenét hallgatok.
 • Brigitta (25), Debrecen
  A gyémánt nem ismeri tulajdon értékét. /Balzac/
  Céltudatos, kedves, sportos lány vagyok. Jelenleg posztgraduális tanulmányaimat folytatom Debrecenben, melyet befejezve a pszichológia területén szeretnék elhelyezkedni. Rendszeresen sportolok: 10 éve jógázom, túrázok, emellett a fitness iránt is érdeklődöm az utóbbi időben. Az ideális párkapcsolat számomra a kölcsönös tiszteleten, odafigyelésen és bizalmon alapul. Hosszú távra keresek partnert. Külsőre nincs ideálom, bár nem hátrány, ha sportolsz, ugyanakkor jut időd a minőségi szórakozásra (mozi, színház, kirándulás, stb.) is. Ha bármire kíváncsi vagy, tedd fel a kérdést nyugodtan! ;)
 • Dániel (16), Debrecen
  Komoly kapcsolatott keresek
  Sziasztok! Daninak hívnak Debrecenbe járok a Diószegibe
 • Marianna (52), Debrecen
  Kalandorok kíméljenek !!!!
  Köszöntök Mindenkit ! Ötven éves , özvegy, diplomás nő vagyok . Debrecenben élek. Keresem korban , intellektusban hozzám illő, független férfi ismeretségét !
 • István (33), Debrecen
  "..Tököm tugya majd lesz valahogy.."
  Sziasztok lányok Sportos debreceni 33 éves férfi vagyok Súly:83 Kilógram Magasság:176cm Bőröm színe fehér barna hajú barna szemű jól szituált vagyok.Nagyon kitartó vagyok..és Jól érzem magam a bőrömben akármilyen bajom is van.Mérleg jegyű vagyok úgy hogy olykor szó fosó vagyok olykor nem.:) Írjatok szívesen olvasgatok leveleket Főleg szép lányoktól.:)Írjatok írjatok és írjatok megint..
Társkeresés Debrecenben

Társkeresés Debrecenben

Debrecen a Tiszántúl legnagyobb és legjelentősebb városa. Időnként "a kálvinista Róma" néven vagy "cívisváros"-ként emlegetik. Kelet-Magyarország régió, az Észak-Alföld statisztikai régió és a Tiszántúl nagytáj szellemi, kulturális, gazdasági, idegenforgalmi és közlekedési központja.

A 13. században említik először írásban. 1361-ben mezővárosi, 1683-ban szabad királyi városi rangot kapott. Nevét az egész kontinensen ismerték híres vásárairól és református iskolájáról, mely európai viszonylatban is kiemelkedőnek számított. Történelme során kétszer az Országgyűlés színhelye volt: 1848-49-ben, és 1944-ben. Az évszázadok folyamán többször is tűzvész áldozata lett, a második világháborúban jelentős károkat szenvedett.
Ma Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő városa. Debrecen város napja: április 11.

Ismerkednél debreceni egyedülállókkal?


Azt érzed, feleslegesen jársz a debreceni bulihelyekre, esetleg időd sincs időd kimozdulni a munka mellett? Esetleg már úgy érzed, hogy mindenkit ismersz már a környéken? Van viszont egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!
Fiatalabbak, idősebbek, jómódúak, keresztények, vagy diplomások között keresgélnél? Őket mind megtalálod a Randivonal Hajdú-Bihar megyei oldalán! Válaszd a Randivonal párkeresőt, az ország legnagyobb debreceni párkereső oldalát, ahol már több ezer embernek segítettünk a párkeresésben!
A Randivonalon nem számít, hogy az ország melyik részén laksz, vagy akár a határokon túl, merthogy a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a környékeden élő, hasonlóan társra vágyakozó magányos szívet!
A Randivonalon saját elképzeléseid szerint keresgethetsz (pl. iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).
A sikeresség érdekében regisztrálj és töltsd ki az adatlapodat! Ajánlott minél részletesebben kitölteni az adatlapodat és a jellemzésedet. Ezután válogass könnyedén Hajdú-Bihar megyei párkeresők között nem, kor, végzettség, megjelenés valamint foglalkozás alapján is!
Randizási tanácsokért nézd meg videósorozatunkat Link. Végül egy jó tanács azoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével: mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!
Regisztrálj most, hogy Rád is rádtaláljon a szerelem!

Debrecen
Debrecen

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.