Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Felsőpáhok

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb felsőpáhoki férfi társkeresők

Roland (37)
Társkereső Felsőpáhok
4 napja tag
Roland vagyok, 37 éves, lakhelyem Felsőpáhok. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gyula (70)
Társkereső Felsőpáhok
13 napja tag
Egyedülálló özvegy férfi vagyok. Társat keresek tartós kapcsolatra, aki ha úgy alakul akár hozzám is költözne. Kertes, családi házban élek Hévíztől pár km-re. Kalandorok kíméljenek, csak komoly érdeklődők jelentkezését várom
Balázs (49)
Társkereső Felsőpáhok
366 napja tag
Szeretnék komoly kapcsolat céljából egy társra találni. Olyan kapcsolatban hiszek, amely a társban az értéket keresi, kölcsönös tiszteletre, őszinteségre és szeretetre épül. A családot és az otthont nagyra értékelem. Kúltúra és művészetkedvelő vagyok, szeretem a természetet szépségeit. Olyan hölgyet keresek, aki hasonlóan látja a világot, aki társam lenne mindenben.
Balázs (49)
Társkereső Felsőpáhok
724 napja tag
Szeretnék komoly kapcsolat céljából egy társra találni. Olyan kapcsolatban hiszek, amely a társban az értéket keresi, kölcsönös tiszteletre, őszinteségre és szeretetre épül, nem elvárásokra. A családot és az otthont nagyra értékelem. Kúltúra és művészetkedvelő vagyok, szeretem a természetet szépségeit. Olyan hölgyet keresek, aki hasonlóan látja a világot és társam lenne mindenben. Egyelőre emailcímre tudok válaszolni!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Viktória (21), Csongrád Légy önmagad és ne akarj megváltozni más miatt! 21 éves vagyok, szeretek utazni, barátkozni
  • Timea (40), Budapest, IX. Őszinte, kedves, vidám természetű lány vagyok.
  • Andrea (56), Szombathely Intelligens, vezető beosztású, rendezetten élő vidám, pozitív emberként keresem szabadidő közös eltöltéséhez páromat, hasonló adottságú férfiban. Magas, okos és vidám! Írj kérlek elérhetőséget! Köszönöm.
  • Zsolt (29), Miskolc Szia, Zsolt vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • Ádám (23), Győr Szia, Ádám vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

FelsőpáhokFelsőpáhok

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk