Társkereső Jánkmajtis

Legújabb jánkmajtisi férfi társkeresők

Csaba, 33 éves
Társkereső Jánkmajtis
434 napja tag
Csaba vagyok, 32 éves, lakhelyem Jánkmajtis. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Tamás, 30 éves
Társkereső Jánkmajtis
1598 napja tag
Ki vagyok én? Tamás. Miket szeretek: – Szeretek utazni, fél éve voltam a szomszéd faluban is, de gyalog, mert nem jár busz, a biciklimet pedig ellopták. – Szeretek bulizni, általános iskolában voltam a farsangon, és megnyertem az első helyet mert azt hitték, hogy parasztnak öltöztem, pedig csak néző voltam az ünnepi ruhámban. – Volt már párkapcsolatom is, 7 évig jártam valakivel, csak neki nem szólt senki. – Megviselt a szakítás. Nagyon érzékeny vagyok! A múltkor például rám esett egy gerenda és majdnem sírtam. Ideálom: – Legyen meg az összes végtagja, legyen erős, bírja a hideget és a szúnyogcsípéseket. Örülnék, ha sportos lenne, mert sok a kutya a környéken és a csősz is nagyon jól céloz. – Legyen házias, szeresse a zsíros kenyeret hagymával vagy hagyma nélkül, de eheti zsír nélkül is. – Szeresse az állatokat etetni, kiganézni stb. Szeresse a friss levegőt, mert a tanyán csak az van. – Legyen ápolt, mert hamar elfertőződnek nálunk a sebek. Szeresse a természetet, mert a tetőt már eltüzeltem. De látszanak a csillagok, ezzel együtt sajnos beesik az eső, a hóról nem is beszélve. – Legyen odaadó, mert nekem nincs pénzem és remélem, hogy neki lesz.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Ildikó (62), Nagykanizsa Lelki társam keresem Tisztelem a természetet szeretem az állatokat kikapcsolódásom kreatív kézműves tevékenység barkácsolás törekszem a harmóniára minden szinten.
  • Béla (64), Fertőszentmiklós Hiszem, hogy mindenki meg találja a párját! Protestáns vallású vagyok. Szeretem az életet a jó hangulatot, túrázást a jó zenét az aktív pihenés híve vagyok. Hosszú távú tartós kapcsoltot keresek.
  • Zsolt (52), Mezőkövesd Sziasztok! Szia! Milyen vagyok? Ismerj meg! Kit keresek? Ha összeillünk, azt tudni fogjuk!
  • Ágnes (62), Szolnok Együtt, boldogabban élünk Elnézést, de sajnos, előfizetni nem tudok az oldalra....
  • Brigi (23), Budapest, XX. Komoly párkapcsolat 22-28éves korosztállyal! Pár szó rólam: hűséges, szerelmes párkapcsolat a célom, egy nemdohányos sráccal! Hasonló személyt keresek, mint amilyen én is vagyok pl. talpraesett, sportos,kirándulni vágyó, jókedvű, törődő... Kérlek csak akkor írj ha a fentebb említettek igazak rád. Bp-en élek, és dolgozok. Egyébként vidéki vagyok.

Társkeresés Jánkmajtis-n

JánkmajtisJánkmajtis

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk