Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Jéke

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Néhány társkereső bemutatkozása

  • László (55), Szeged Sziasztok! Kedves ápolt hölgyet keresek komoly kapcsolat céljából!
  • Liz (43), Vecsés Üdvözöllek! Liz vagyok, 43 éves,Vecsésen élek. Figyelj!, elég röviden (és most csak egy fontos dolgot emelek ki), de jól 'bemutatkozom' kíváncsi vagyok a véleményedre! Komolyan! SM diagnosztizáltként társat keresek. Mondhatom tünetmentes vagyok. Társat, akivel akár családot is alapíthatnánk. 🤔🤷‍♀️ Vélemény? Ui1:Nem vagyok előfizető, ha megírod az elérhetőséged (mail) ott tudunk beszélgetni, ismerkedni. Ui2:Most ne csak a csinipofit nézd , hanem az írottakat!
  • Judit (53), Dombóvár Sziasztok! 164 cm vagyok, vékony testalkatú, rendmániás, gyerek és állat centrikus, imádok táncolni, nagyon fontos az öltözködés és a harmónia.
  • MÓNIKA (48), Budapest Fogadj el . MÓNIKA vagyok, 48 éves, lakhelyem Budapest. ISMERETLEN REMÉLEM TE LESZEL,AZ AKIVEL ÖSSZEHOZ A SORS,,,,,,,,,,,
  • Lajos (75), Szeged JÓ DUMÁLÁS, JÓ SZEX... Nem levelezni, ígérgetni szeretnék, és nem ezt várom. Gyere ismerjük meg egymást. Döntsük el, a másiknak mi volna a legjobb, legkellemesebb. Aztán legyünk egymásnak a Szőke Herceg... a lovak meg kikötve a vár előtt.

JékeJéke

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk