Társkereső Kunszállás

Legújabb kunszállási női társkeresők

Monika, 54 éves
Társkereső Kunszállás
386 napja tag
Fiatalos,igényes, káros szenvedélyektől mentes, független nő vagyok, keresem korban, gondolkodásban hozzám illő párom, kölcsönös szimpátia esetén komoly kapcsolat céljából.

Legújabb kunszállási férfi társkeresők

Norbert, 23 éves
Társkereső Kunszállás
85 napja tag
Norbert vagyok, 23 éves. Társam keresem Kunszállás környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tibor, 33 éves
Társkereső Kunszállás
248 napja tag
Szia keresem társamat
Laci, 66 éves
Társkereső Kunszállás
481 napja tag
Hali kedves társkereső! Igényes, egyedülélő napi borotválkozós férfi vagyok, aki keresi a kedvesét egy ugyancsak ápolt, maradéktalanul becsületes és harmóniára vágyó hölgy személyében. Kérdezz bátran, s én is azt teszem....
Ernő, 44 éves
Társkereső Kunszállás
768 napja tag
Ernő vagyok, 42 éves, lakhelyem Kunszállás. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Erzsebet (67), Debrecen Sziasztok! Nyugdijas vagyok. 67eves van ket unokam. Egyedul elek. Erzsebet😀😜
  • Tamás (30), Budapest, XI. A türelem rózsát terem Ha az adatlapom alapján szimpatikusak találsz ismerkedjünk. Én inkább a személyes találkozások híve vagyok, de mostanában online világban élünk. Én nem leszek semminek az elrontója.
  • Zsolt (21), Békéscsaba Szerencsét próbálni vagyok itt! Ha valamit szeretnél megtudni, nyugodtan írj rám! :)
  • Viktória (26), Bajna Sziasztok! Viktória vagyok, 26 éves. Társam keresem Bajna környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! Ujvári Viktória neven vagyok fenn a feszbukon kislányommal s a hobbimmal vagyok látható a profil kepemen : mivel itt nem vagyok elofizeto meg válaszolni sem tudok sajnos további mosolygós szép napot kívánok!!
  • Alleirbag (48), Ausztria Sziasztok! 48 èves egyedülàllò nő 3 gyerekkel. 2 màr felnőtt ,es van egy 3 èves kislàmypm. Tartos kapcsolarot keresek

Társkeresés Kunszállás-n

KunszállásKunszállás

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk