Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Kup

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Zsolt (46), Szentendre Isten hozott a szívek szemétdombján! :) Szentendre / Dunakanyar / Budapest Aktív, természetközeli élet.
  • László (42), Érd Sziasztok! Komoly kapcsolatot keresek ! Őszinte, egyenes, megbízható, szerethető nőt, akivel öröm együtt felfedezni a világot és értékelni a mindennapokat
  • Andrea (38), Sárvár Sziasztok! Szeretnèl megismerni, csak írj! Őszintén szólva nem is tudom, mit is írhatnèk. Jelölj be ha érdekellek!
  • Hajni (40), Berettyóújfalu Csak eszelősen boldog szeretnék lenni... Szia! 40 éves koromra amit lehetett nagyjából elértem, viszont az “igazi”még várat magára. (Tudom, hogy közhely, de így van!)
  • Irén (46), Dabas Sziasztok! Komoly kapcsolat reményében vagyok itt újra. Nem egy alkalmi barátot keresek hanem társat hosszabb távra .Az ismerkedés alakul vagy alakítjuk ,ha kölcsönösen egyre gondolunk.

KupKup

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk