Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Ábrahámhegy

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Éva (52), Böhönye Éva vagyok, 52 éves. Társam keresem Böhönye környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
  • Andrea (51), Ráckeve Mosoly, kedvesség Andrea vagyok, 51 éves. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!Nem vagyok előfizető,ha gondolod akkor írj nekem elérhetőséget. Köszönöm
  • Laci (30), Piliscsaba Szia. Laci vagyok, 30 éves, 186 magas, sportosabb alkatú pasi. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam. Sok mindent nem tudok ide írni. Ismerkedni szeretnék, beszélgetni. A többi alakul majd. :)
  • Gabriella (36), Budapest, XXIII. Vidám, kedves, barátságos, a földön két lábbal járó, jól szituált lány vagyok. Mindenem meg van, a lényeg hiányzik, a barát a szerető a társ az életemből. Olyan lányt keresek, akiben mindhármat megtalálom egyszerre.
  • Laci (33), Budapest, XIX. Budapesti lakosú, 33 éves egyedülálló diplomás férfi vagyok. Magamat felelősségteljesnek, megbízhatónak, érett gondolkodásúnak tartom. Azért szeret az ismerősi köröm a társaságomban lenni, mert szerintük humoros, de egyben intelligens, udvarias és figyelmes vagyok. Büszke vagyok arra, hogy egészségesen, káros szenvedélyektől mentesen élek. Szabadidőmben sportolok és jógázom, ezek jelentik nekem a plusz feltöltődést a hétköznapjaimban. Olyan ember vagyok, aki szeret társaságban változatos aktív és beülős programokat szervezni. Nyitott vagyok az új programokra, szeretek új helyeken kirándulni, felfedező sétákat tenni. Ezeket az élményeket szeretném megosztani valakivel. Szeretem a humort, de komoly tudatossággal hozom meg mindig a döntéseimet.

ÁbrahámhegyÁbrahámhegy

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk