Társkereső Nagycserkesz

Legújabb nagycserkeszi női társkeresők

Ágota, 53 éves
Társkereső Nagycserkesz
350 napja tag
Szia, Ágota vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ilona, 26 éves
Társkereső Nagycserkesz
389 napja tag
Szia, Ilona vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Legújabb nagycserkeszi férfi társkeresők

Jozsef, 54 éves
Társkereső Nagycserkesz
11 napja tag
Jozsef vagyok, 54 éves. Társam keresem Nagycserkesz környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Józsi, 73 éves
Társkereső Nagycserkesz
82 napja tag
Szia, Józsi vagyok. Szeretem a természetet és a magyar nótát. Ha érdekellek, írj ide vagy küldj smst. 70/398-4209
józsef, 58 éves
Társkereső Nagycserkesz
300 napja tag
józsinak hívnak 57-éves vagyok elvált egyedül élek 3-felnőtt gyerekem van jelenleg Nagycserkeszen tartózkodom mivel it dolgozoma többit ismeretség esetén .
Tamás, 29 éves
Társkereső Nagycserkesz
381 napja tag
Bízom abban, hog most végre rám talál az a férfi, akire egész életemben vártam. De akár az is előfordulhat, hogy Ő talál rám? Talán Te leszel a párom? El tudnál képzelni magad mellett 166 cm magas férfit? Írj rám és meglátjuk!

Diplomás nagycserkeszi társkereső férfiak

Raymond, 58 éves
Társkereső Nagycserkesz
Egyetemet végzett
Hamarosan bővebben is írok magamról, addig is elég annyit tudnod, hogy 57 éves férfi vagyok és remélem hamarosan találok magamnak valaki Nagycserkesz környékén. Szeretnék adni egy esélyt annak, hogy boldogabb, teljes életet éljek melegként. Egyébként 156 cm magassággal ajándékozott meg az élet, a többi adatom lentebb szemügyre veheted.

Keresztény nagycserkeszi társkereső férfiak

József, 73 éves
Társkereső Nagycserkesz
görög katolikus vallású (alkalmanként)
70 éves káros szenvedélyektől mentes komoly gondolkodású férfi hasonló adottságokkal rendelkező társat keres kedves, karcsú nő személyében 65 éves korig.

Fiatalabb, 30 év alatti nagycserkeszi társkereső férfiak

Richard, 29 éves
Társkereső Nagycserkesz
Szia, Richard vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Dávid (55), Győr Sziasztok! A futás, a zene, a humor az életem. Keresem a másik felemet, aki jóban-rosszban velem tart és szintén komoly kapcsolatot akar.
  • Gábor (36), Budapest, X. Harmonikus párkapcsolatra vágyom. Gábor vagyok. Romantikus, mélyérzésű, becsületes, nyugodt természetű vagyok.
  • Mónika (43), Vanyarc Sziasztok! Mit írhatnék magamról elsőre. 43 éves vagyok, van egy 13 éves fiam. Szeretek autót vezetni, bár biztos van néhány \"női\" hibám. Szeretek olvasni, igaz, mostanában nem volt sok időm erre a hobbimra. Jellemzően pszichológiai témájú könyvek érdekelnek, saját magam fejlesztése érdekében. Szeretem az utazást, a viccet is, a spontán dolgok is jöhetnek, a merev és túlzottan leszabályozott dolgokat annyira nem kedvelem.Szeretem a meglepetéseket, és azt gondolom, hogy én is tudok meglepetéseket okozni. Szeretem a focit is. Nem dohányzom, és nem kávézom, nekem a tea a mindennapos \"szükséglet\", télen-nyáron. Egy őszinte, kedves férfit keresek, akinek az életében én lehetnék a Valaki, a Nő, a Társ, Barát, Szerelem...
  • Dorka (37), Budapest Kutya nélkül lehet élni de nem érdemes Milyen vagyok? Sokszor nagyokat nevetős, életvidám, kutyás. A kitűzött céljaimat igyekszem megvalósítani. Ha felcsendül egy jó szám főzés közben is táncra perdülök. Én még papír alapú könyveket olvasok, mert számomra az illatuk hozzá tartozik az olvasás élményéhez. Ez csak néhány példa a személyiségemből, összességében ennél sokkal több vagyok. Ha érdekel a lényem többi része, ismerkedjünk meg. Aztán meglátjuk. 😊
  • Edit (61), Budapest Sziasztok! Tartós kapcsolatot szeretnék. Egyedül nagyon nem jó! Valaki kell Nekem is aki csak az Enyém,,, 62-66-éves jelentkezését várom. Köszönöm szépen S..O,,S,,VÁLASZOLNI SENKINEK NEM TUDOK. PRIVÁTBAN KÜLDJÉL ELÉRHETŐSÉGET.

Társkeresés Nagycserkesz-n

NagycserkeszNagycserkesz

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed: