Társkereső Orosztony

Legújabb orosztonyi férfi társkeresők

Boldizsár, 39 éves
Társkereső Orosztony
151 napja tag
Üdvözöllek adatlapomon! Nagy szerencse számomra, hogy éppen rám kattintottál és ide találtál. Lehet, hogy éppen én vagyok a hozzád illő társ? Az esélye kicsi, de sosem lehet tudni. Születési dátumom szerint Bak vagyok, amit írnak rólam a csillagjósok éppenséggel megállja a helyét: precíz és pontos, jó problémamegoldó, keményen tud dolgozni a sikerért, reális és józan, megbízható, hűséges társ, nehezen mutatja ki az érzéseit, ezért sokak szemében érzéketlennek tűnik, sokszor szigorúan ítél meg másokat, bizalmatlan, nehéz megközelíteni, nem barátkozik könnyen, gyakran pesszimista. Ugyancsak szerintük a Bika, Rák, Skorpió, és Szűz jegyűek illenek hozzám leginkább. Korábban valóban egy Skorpió nővel sikerült egy párkapcsolatot kialakítanom. Részemről nyitott vagyok a más csillagjegyűekkel való kapcsolatkialakításra is. Ha nem zavarnak vagy éppenséggel tetszenek a fentebb leírt jellemvonások, tulajdonságok, valamint, hogy jelenleg egy kistelepülésen lakom, akkor részemről kezdhetjük az ismerkedést, a kapcsolatkialakítást, próba-szerencse. Barátságos, szivélyes, és jóhiszemű ember vagyok, ezért írj nyugodtan, mindenképp válaszolok majd a megadott elérhetőségeid valamelyikére. Viber és Whatsapp nekem nincs, mivel annak elenére, hogy informatikus vagyok, nem rendelkezem okostelefonnal... Szerencsés esetben akár már a húsvétot is együtt tölthetjük. Tehát ha írnál nekem, ne felejtes el valamilyen elérhetőséget megadni, ahova válaszolni tudok, mert előfizetni a közeljövőben nem tervezek, anélkül sajnos nem lehetséges a válaszüzenet, köszönöm a megértésed. Segítséget is igénylek: vigyázni kellene majd a macskámra, amíg befekszem a kórházba orrsövény műtétre. Túl sok mindent nem árulnék el magamról, legyen inkább meglepetés. Éppen költözés előtt állok, így szívesen barátkozom, ismerkedem lakóhelytől és életkortól függetlenül. Időbeosztásom kötetlen, szívesen levelezek, beszélgetek mindenféle témáról. Célom az ismerkedés, barátkozás, párkapcsolat kialakítása, a "jobb ketten, mint egyedül" jegyében. Ezenkívül érdekes, inspiráló emberek megismerése, információcsere, és ezáltal egyfajta belső épülés, fejlődés, valamint ugyanezeket mások számára is biztosítani.
Simon, 36 éves
Társkereső Orosztony
159 napja tag
Simon vagyok, 36 éves. Társam keresem Orosztony környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Csaba, 50 éves
Társkereső Orosztony
547 napja tag
Valahol létezik az "igazi" társ? Ha igen,őt keresem.Magamról bővebben személyesen.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Anikó (22), Kiskunlacháza Sziasztok! 22 éves vagyok tudok főzni és sütni is komoly kapcsolatot keresek
  • Tamás (30), Budapest, XI. A türelem rózsát terem Ha az adatlapom alapján szimpatikusak találsz ismerkedjünk. Én inkább a személyes találkozások híve vagyok, de mostanában online világban élünk. Én nem leszek semminek az elrontója.
  • Csilla (41), Szécsény Sziasztok! Komoly kapcsolatot keresek,csakis komolyat!
  • Tímea (41), Aszód La vie est belle Cipőben 180cm magas vagyok, kérlek légy magasabb! Gyerekeimmel élek Aszódon (13,15). Társat szeretnék aki mellett a legjobb én lehetek , élményeket gyűjthetünk és ő is jól érzi magát mellettem. Empata vagyok, hagyományos értékrenddel. Fontos az intelligencia, a tisztelet, igényesség.Szeretetnyelvem a dícséret és a gondoskodás.alexitímiások, házasok , vulgárisak és nyomulósok KÍMÉLJENEK!!! Ha a külső kiemelten fontos ,nem engem keresel!
  • István (53), Bonyhád Sziasztok! Szeretném ha szeretnének....

Társkeresés Orosztony-n

OrosztonyOrosztony

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk