Társkereső Bakonyszücs

Legújabb bakonyszücsi férfi társkeresők

Imre, 47 éves
Társkereső Bakonyszücs
125 napja tag
Keresem a táram,egy életvidám,természetkedvelő nő személyében.Magam tanár vagyok,gyermekeimtől külön élő,sportot és a biogazdálkodást preferáló férfi
Géza, 32 éves
Társkereső Bakonyszücs
731 napja tag
Szia! Szerettem volna egy vicces bemutatkozást írni magamról, ám a szavak nem jönnek. Ha szeretnéd megtudni ki vagyok, milyen vagyok, akkor írj! :) Könnyebb megfogalmaznom mi az, amit szeretnék mi az, amit keresek: rengeteg nevetést, beszélgetéseket, egy igazi nőt. Akivel lehet jövőt építeni, és akivel igazán lehet élvezni az életet.
Győző, 34 éves
Társkereső Bakonyszücs
1001 napja tag
Szia, Győző vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Klau (28), Budapest, XX. "Az élet túl rövid ahhoz, hogy ... " Egy pár szó magamról: szeretek kirándulni, olvasni, futni, főzni, szeretem a munkám, és szeretem az állatokat...stb.
  • Gabriella (50), Tata Sziasztok! Kedves, vidám és őszinte ember vagyok. Hasonló társat keresek, mert rossz egyedül. Szeretek jönni-menni, megismerni új dolgokat, felfedezni új tájakat. Ha kíváncsi vagy kérdezz!!
  • Viktor (31), Németország Sziasztok! A szabadidőmet szeretem aktívan, a szabadban eltölteni, sportolással kirándulással. Esténként lazításképp egy film, sorozat, esetleg főzés.
  • Gyozo (54), Mezőberény Sziasztok! Elváltam szeretnék egy okán csajt aki belevalo
  • Honorka (49), Gödöllő Sziasztok! Független, spostos nőként keresem a párom! Nincs rutinom a szövegben, új a helyzet!

Társkeresés Bakonyszücs-n

BakonyszücsBakonyszücs

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk