Társkereső Boldogkőváralja

Legújabb boldogkőváraljai női társkeresők

Csenge, 25 éves
Társkereső Boldogkőváralja
324 napja tag
Bízom abban, hog most végre rám talál az a nő, akire egész életemben vártam. De akár az is előfordulhat, hogy Ő talál rám? Talán Te leszel a párom? El tudnál képzelni magad mellett 164 cm magas nőt? Írj rám és meglátjuk!
Csenge, 25 éves
Társkereső Boldogkőváralja
828 napja tag
Ismerkedési szándékkal regisztráltam az oldalra,nem vagyok híve annak,hogy már az elején kijelentsem,komoly kapcsolatot szeretnék. Ismerkedjünk, beszélgessünk aztán majd dől jobbra vagy balra a dolog. Semmitől nem zárkózom el. Nem zavar ha elvált vagy és van egy vagy esetleg több gyermeked!

Legújabb boldogkőváraljai férfi társkeresők

Ambrus, 28 éves
Társkereső Boldogkőváralja
250 napja tag
Ambrus vagyok, 27 éves. Társam keresem Boldogkőváralja környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Pál, 57 éves
Társkereső Boldogkőváralja
1065 napja tag
Nem tudok jól bemutatkozni. Nem vagyok fellengző páva, sem pojáca. Megbízható mély érzelmű palinak tartom magam, bár az érzelmeimet baromira elrejtem, ha mégsem sikerül, és "lelepleződöm" akkor idétlenül viselkedem.
Péter, 44 éves
Társkereső Boldogkőváralja
1768 napja tag
Sohasem szerettem ezeket a pár soros bemutatkozókat, mivel olyan érzésem van, mintha egy termék lennék egy reklámban ahol a cél az érdeklődés felkeltése majd megvásárlása. Ha felsorolom az előnyeimet nagyképűnek fogok látszani a negatív dolgokról meg senki sem szeret beszélni:-)

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Marton (29), Sopron Sziasztok! Biciklizès szabadidőben sètálás szeretek főzőcskèzni a konyhába lenni ezt azt csinálni nyitott vagyok sok dologra Szerintem kedves aranyos nevetgèlős vagyok de ismerjük meg ès szerezz saját vèlemènyt
  • Tibor (25), Románia Sziasztok! Budapesti kiránsulásomhoz keresek társaságot. Augusztus közepe fele. Addig is kis csevegés
  • ROZÁLIA (75), Debrecen Sziasztok! Özvegy vagyok. Kedvenc időtöltésem zenei csoportokkal való együtt működés. Járásomban korlátozott vagyok.
  • Gabi (42), Budapest …. Nincs előfizetésem így kérlek adj meg egy elérhetőséget, ha megvan a szimpátia írni fogok 🙂
  • Zoltán (63), Budapest Helló! Jelenleg egyedül élek, keresem a párom. 45-58 év közötti, normál test alkatú, Budapesti, szintén egyedül élő hölgyet keresek lelki és testi társnak. Nem dohányzom, nem iszok.

Társkeresés Boldogkőváralja-n

BoldogkőváraljaBoldogkőváralja

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk