Társkereső Dunafalva

Legújabb dunafalvai férfi társkeresők

Péter, 23 éves
Társkereső Dunafalva
56 napja tag
Szia, Péter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Kálmán, 23 éves
Társkereső Dunafalva
102 napja tag
Kálmán vagyok, 23 éves. Társam keresem Dunafalva környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
József, 39 éves
Társkereső Dunafalva
476 napja tag
József vagyok, 37 éves, lakhelyem Dunafalva. Egy olyan ember vagyok aki meghalgatlya mások problémályát.Amúgy csendes megértö nyugót természetü vagyok.Olyan hölgyet keresek vagy menyecskét aki elfógad olyanak amijen vagyok.Igaz nem vagyok egy nagy szám de ha rálelek az iletö hölgyre vagy menyecskére akit tudnák szeretni anak mindent megadnák ami az erömböl telik meg a tudásomból.Salyna itt nem tudok válaszolni de van egy nagyón ismert közöségi oldal ott megtaláltok és ott bárkinek szívesen válaszolok.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • János (41), Gyula Sziasztok! Egy sport kedvelö , ezer mester szerú , káros szenvedelyektöl mentes férfi vagyok ! ( a tobbit meg beszéljük )
  • Anna (55), Győr Sziasztok! Komoly kapcsolatot keresek.
  • Zsuzsanna (46), Sárbogárd Sziasztok!A szeretet az élet értelme! Komoly kapcsolatra keresem törödő,szerető társam!Nincs gyerekem egyedül élek!
  • László (61), Szolnok Hmm Ha TÖKÉLETES pasit keresel az az előttem , vagy utánam lévők a sorban !................................remélem tudtam segíteni........
  • Vali (30), Kereki Az élet keringőjét az igazival táncold végig! Ha szimpatikusnak találsz, ismerkedjünk meg! A személyes találkozás híve vagyok.

Társkeresés Dunafalva-n

DunafalvaDunafalva

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk