Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Geszteréd

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Balázs (44), Dunaújváros Sziasztok! 44 éves vagyok, 3 fiú édesapja.Tanítok emellett pedig zenész is vagyok,gitáron játszom 26 éve és jelenleg dobolni is tanulok. Fontos számomra a rendszeres testmozgás is,kedvenc sportom a kosárlabda de a testépítés sem áll távol tőlem.
  • Zsófia (71), Kazincbarcika Sziasztok- Ahogy egyre inkább megismersz valakit,minden külső tulajdonsága apránként elhalványul. Már nem számít milyen színű a haja,vagy,hogy milyen magas.Idővel sokkal inkább a lelkét figyeled,nem a külsejét. Ezért mondják azt, hogy igazán a másik ember lelkébe szeretünk bele,a külseje után persze vágyakozhatunk,tetszhet nagyon a szeme vagy az izmos hasa,de ezeket csak a szemeddel szereted nem a szíveddel !Mikor úgy igazán megismersz és meg szeretsz valakit,minden külső hiányossága vagy hibája eltűnik!! Ez a szeretet lényege-a tökéletlenségek mögött meglátni valakiben a szépséget!!!!
  • Nikolett (23), Hódmezővásárhely Sziasztok! Niki vagyok szeretek olvasni, a hobbim a festés és az ideális férfi számomra olyan aki elfogad olyannak amilyen vagyok, jó kondiban van.
  • Gábor (46), Budapest, XIX. \"Örizem a szemed\" Vidám vagyok és játékos szeretem hallani a csilingelő hangod, ahogy kacagva rohanunk fel a hegyre kergetjük a bárányfelhőket, majd fekve eltűnődve 1-1 hullócsillagon egymás szemébe feledkezve gyönyörködünk. Máskor meg megülni a kétkerekű lovat egész az Adriáig, ahol vitorlással kergetjük a lemenő napot. Igényes az öltözködésem sportban, munkában és a hétköznapi életben is. Sport az életem, és a munkám is sportos. Szeretem a természetet, erdőt, mezőt, hegyeket. Szeretek túrázni, barlangászni (ferrata, canyoning) ezenkívül, acroyoga, vitorlázást pedig most kezdtem. Igyekszem úgy élni, hogy mindenben megtaláljam a szépet. Fontos számomra a tanulás a fejlődés, szeretem tudni mitől, és hogyan működnek a dolgok. Ez azért is fontos, mert szeretném, hogy boldog légy, ha boldog vagy és látom az élettel teli szemeidet én is boldog vagyok.
  • Aranka (56), Ballószög Sziasztok! Sziasztok. Párom keresem. A többit majd személyesen. Plusz mínusz 6 év.

GeszterédGeszteréd

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk