Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Hidasnémeti

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Legújabb hidasnémeti férfi társkeresők

Lala (40)
Társkereső Hidasnémeti
271 napja tag
Őszinte ember vagyok, mindenkiben a jót látom. Lelkiismeretes ember vagyok, aki a barátaiért mindent megtesz. Ezermester vagyok, bármire van szükséged nyugodt szívvel fordulhatsz hozzám. Komoly, felelősségteljes, egyben mókás fickó vagyok.
Laci (68)
Társkereső Hidasnémeti
594 napja tag
Szia, Laci vagyok, Kassán élek, saját házba melyket nemrégen egyedúl folépitettem. Magyarúl nemtudok perfekt, it Kassán csak szlovákul beszélek, de ha fogok gyakrabban szórakozni magyarul gyorsan megtanulok jobban Sokat most mikor már lehet, járok Magyarországra. Csak ide kozeleb Kassátol. Miskolcra, Egerbe és még Mezókovesdre. Szeretek járni magyar termál furdókre, sokkal jobbak mint szlovákiába. Leggyakraban járok Miskolcra (oda kozel Kassárok) és Egerbe, ot nagyon teczik nekem és a víz is jó gyógyító . Sokat ot úszok. Nyáron sokat járok kerékpáron, valamikor viszem velem vonaton, kiszálok és asztán megyek kerékpáron. Tisza tó korúl mentem úgy . Késób akarnák venni valami szép helyen kisseb házikót hogy tugyak magyarba hoszab ideig maradni . Kivan nézve egy nyaraló - házikó Mezókovesd mellet . Ezermester vagyok, szívesen segítek akármijen munkával . irni soha nemtanúltam magyarul azért sok hibát csinálok , bocsánat . Keresek vékony vagy sportos nót melyikel mennék turistikára, kirándulni, furodni termál furdóbe, szinházba is és koncertra valamikor. Késób majd meglátjuk mi lesz, talán tob is . Szeretem álatokat, van nekem tyukocska, nyúl, furj és macska .
József (49)
Társkereső Hidasnémeti
678 napja tag
Szeretem ha ö szintén megdeszélnénk mindent
Tamás (41)
Társkereső Hidasnémeti
1153 napja tag
Én egy vékony 184 cm magas barna hajú vékony testalkatú átlagos egyedülálló férfi vagyok!Keresem társam 26-38 éves korig olyan magyar nő személyében aki szeretne velem randizni és megismerkedni velem Borsod - Abaúj- Zemplén- Megyében Hidasnémetiben lakom!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Judit (47), Kiskunmajsa Élet Ismerkedem, közben kiderül, mi lehet belőle. A cél egy tartalmas, élettel teli, kölcsönösen elfogadó, támogató szeretetkapcsolat. Őszinteség, bizalom, nyíltottság alap, a többit közösen megoldjuk! ;)
  • Nóra (30), Budapest, XIII. Sziasztok! Sziasztok! Most vagyok túl egy négy éves párkapcsolaton. Szeretném újra megtalálni azt az embert, akivel újra élhetem boldogan az életemet.
  • Ilona (64), Nyíregyháza Sziasztok! Kedves Társkeresők! Elérkezett az idő, hogy Társat/Párt keressek. Jogilag, anyagilag rendezetten élek. Hasonló értékrendű férfi társaságát keresem, elsősorban Nyíregyházáról. Monden másról személyesen beszélgethetünk.
  • Farkas (48), Eger Sziasztok! Sziasztok. Online társkeresés, hmmm, de ha az ember fia nem jár sehova és dolgozik milyen lehetőségei is lehetnének...Ja, hogy a \"boltba\" épp belebotlok, szeretem és nézem is a meséket csak már nem hiszem el. :)
  • István (28), Budapest, III. Intelligens imserkedés :) Ismerkedés vidáman és mosolygósan ,nem mellesleg okosan :)

HidasnémetiHidasnémeti

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk