Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Novajidrány

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Erzsébet (57), Kecskemét Szivesen meginnék veled egy kávét Ez még semmit nem jelent, csupán egy lehetőséget adtunk magunknak. Nem szeretném ha félre értenéd a meghívásomat. Én azt gondolom, hogy az ismerkedés a személyes találkozásnál kezdődik. Ha például az utcán vagy egy bevásárló központban vagy bárhol egymásba botlanánk? Akkor, ha szimpatikus a másik fél biztosan váltunk egy pár szót, és már el is indulhat valami!? Csak mi ezen az oldalon botlottunk egy másba. Szóval nem szeretek levelezni, a személyes találkozásban hiszek. Ha kérdésed van írj. Természetesen válaszolok. Azért egy pár szó magamról.Özvegy vagyok, még a szót is utálom de ez van, az élet megy tovább. Szeretném újra megtalálni a páromat akivel a hátra lévő életemet leélhetem. Nem ragaszkodom az összeköltözéshez. Vidám, pozitívan gondolkodó emberek társaságát keresem. Erzsébet
  • Andrea (51), Ráckeve Mosoly, kedvesség Andrea vagyok, 51 éves. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!Nem vagyok előfizető,ha gondolod akkor írj nekem elérhetőséget. Köszönöm
  • Adam (42), Győr Sziasztok szívesen ismerkedem környékbeli tagokkal igényes diszkrét 42 éves független férfi volnék hasonló értékrendek bíró partnerrel ismerkednék!..
  • Gábor (23), Németország Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Isti (42), Kecskemét Szia, Isti vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

NovajidrányNovajidrány

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk