Társkereső Újiráz

Legújabb újirázi női társkeresők

Anna, 53 éves
Társkereső Újiráz
1471 napja tag
Anna vagyok keresem hölgy társam Légy egyszerű,őszinte,tisztességes,40-60 éves Én szeretem az állatokat és a természet *moderálva* Békés Csaba,Debrecen,vagyis innen közelről keresem hölgy társam A külső nem játszik nagy szerepet Szeretem a vidéki életet remélem te is Köszöntelek nálam ***
Kati, 43 éves
Társkereső Újiráz
1778 napja tag
4 gyermekes elvált anyuka vagyok.őszinte,mások szerint is.szeretek főzni és tudok is.alkalmazkodok ha te is.szeretek ha te is.megbízható,pontos,próbálok helytállni ebben a nehéz helyzetben is.olyan barátot szeretnék magam mellé aki legalább megpróbálja megszeretni a gyerekeimet.hangosak vagyunk?csak mint a ahol gyerek van.rumlisok vagyunk?pont annyira amennyire kell.viccesek vagyunk?hát sosem unatkozunk!szeretünk bringázni,kertészkedni és persze jókat enni.nem véletlen a többes szám,hisz nekem csak ők vannak,egyenlőre.ha szeretnél egy szerető család barátja lenni,várunk szeretettel.Na hát ez vagyok én,egy szerető anyuka aki néha mégis csak magányos. szeretnék még egy kicsit boldog lenni mert rövid az élet!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Csaba (20), Budapest, X. Lesz ez még így sem A fölösleges dolgoktól a Holdig tudnék futni. Alapvetően ha energiát fektetek valamibe, azt szeretném hosszútávúra tenni, persze ezen a téren ez így túl egyszerű lenne, hisz energia és idő nélkül elég lehetetlen megismerni valakit, de azért az alapelv érvényesül.
  • Csilla (41), Szécsény Sziasztok! Komoly kapcsolatot keresek,csakis komolyat!
  • Éva (61), Szentes Sziasztok! 61 éves vidám nő vagyok. Szeretek túrázni, moziba, színházba, fürdőbe járni. Keresem a társam akivel ezeket együtt átélhetjük. Vékony testalkatú,arcszőrzet nélküli férfiak jelentkezését várom.
  • Zsolt (21), Békéscsaba Szerencsét próbálni vagyok itt! Ha valamit szeretnél megtudni, nyugodtan írj rám! :)
  • István (62), Szeged Sziasztok! Az anyakönyvi kivonatom szerint 62 éves , ténylegesen sokkal fiatalbb . Fiatatalos , nyílt , őszinte ,empatikus a romantikát ,utazást, szórakozást kedvelő elvált férfi vagyok . Várom , hogy rám találjon életem utolsó szerelme.

Társkeresés Újiráz-n

ÚjirázÚjiráz

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk