Társkereső Gyüre

Legújabb gyürei női társkeresők

József, 65 éves
Társkereső Gyüre
435 napja tag
Erzsèbet vagyok 64 éves. Társam keresem Gyüre környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Legújabb gyürei férfi társkeresők

István, 48 éves
Társkereső Gyüre
298 napja tag
István vagyok, 47 éves. Társam keresem Gyüre környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Sandor, 44 éves
Társkereső Gyüre
482 napja tag
Szia, Sandor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Roland (27), Budapest, VII. Sziasztok! Űdv Roaland vagyok 27 éves és keresem az igazit remélem itt háttha rá akadom
  • Szilvia (29), Budapest Sziasztok! Keresem hozzám illő társamat egy egész életre! ;) Komoly kapcsolatot keresek, amiben mindenképpen fellelhető a romantika és az odaadó kölcsönös vonzalom: szerelem!
  • Anita (35), Veszprém Sziasztok! Hirtelen nem tudok mit írni, mert nehéz pár mondatba összefoglalnia az embernek hogy milyen is. :)
  • Bence (38), Dunaújváros "A hatalom vonzza a beteg lelkeket." Régimódi srác vagyok, aki nem a neten(közösségi oldalakon) akarja élni az életét, hanem szereti átélni a pillanatokat. Ebből kifolyólag szeretek olvasni, társasozni, városokat felfedezni. De az otthon ülés is ugyanolyan jól tud esni, ha épp arra van szükségem. Nem harapok, bátran írj rám, ha én nem teszem. :P
  • Gyöngy (44), Budapest, XI. Kalandorok és nőcsábászok kíméljenek! Vidám, kedves, intelligens nő vagyok Káros szenvedélytől mentes, intelligens férfivel ismerkednék.

Társkeresés Gyüre-n

GyüreGyüre

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk