Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Kisgyőr

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb kisgyőri férfi társkeresők

Péter (36)
Társkereső Kisgyőr
36 napja tag
Szia, Péter vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Gábor (42)
Társkereső Kisgyőr
67 napja tag
Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Attila (45)
Társkereső Kisgyőr
79 napja tag
Negyvenöt éves vagyok, Miskolc mellett, Kisgyőrban élek. Miskolcon születettem, Éltem Miskolcon, Budapesten, Kisgyórben. Második házasságomon vagyok túl, két gyermekemet nem én nevelem, mert a volt feleslegem, akit talán kár volt elvennem, teljesen ellenem fordította a gyermekeimet. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az orvosok nem tudják mi lehet a problémám, mert a lábaim nem követik az akaratom mozgását, tehát magyarul két bottal járok, és ezekkel kell segítenem a mozgásomat.
Atesz (45)
Társkereső Kisgyőr
92 napja tag
Szép napot kívánok! Negyvenöt évesen kettőször elvált férfi vagyok, a leszázalékolás határán, mert hogy az orvosok nem tudják, vagy éppen nem akarják megmondani, mitől Nem mozognak a lábaim akaratom szerint. Azt mondták, gyógyíthatahtlan beteg vagyok, Parkinson-kóros, de ezt nem tudták semmivel bizonyítani, alátámasztani. Egy a biztos, sajnos, két bottal kell magamat helyváltoztatás közben, megtámasztani. az érzelemvilágom, és a gondolatiságom, és a felsó testem reflekszei teljesen rendben vannak. Gondolataimat rendszerezni tudom, érvelésre képes vagyok, valalmint a szépet észreveszem az életben.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Gábor (58), Budapest, II. 57 éves független orvos vagyok. Valamit kéne kezdeni a profilommal. Keresek egy profi profilszerkesztőt.
  • Brigi (25), Bonyhád Sziasztok! Nembináris,queer. Igazából mindenféle klisét lehetne ide írni, de én nem szeretnék! Csupa szépet és jót de mindenki ezt csinálja, szóval én csak azért se szeretném! 🙂 Szétszórt vagyok, két lábon járó káosz. Sokszor vagyok késésben ezért mindenhova szaladok. Sokszor elmélyedek a gondolataimba és elfelejtek oda figyelni dolgokra. Egyszerre hatvan dologba beletudok kezdeni de ha valami kizökkent egyiket se fogom befejezni. Szeretem a saját utamat járni, de ez nem jelenti azt, hogy nem veszem figyelembe mások véleményét. Jókat nem is tudom mit tudnék mondani.. Talán, hogy végtelenül elfogadó vagyok. Legyen ennyi elég. Nyilván van ami nekem sem tetszik, de ha neked igen és ez téged boldoggá tesz akkor én is boldog vagyok! Nekem fontos mások boldogsága!
  • István (60), Debrecen a személyes találkozás meghatározó. Stabil egzisztenciával rendelkező, pozitív értékrendű klasszikus értékeket valló, elvált férfiként, várom azokat a hozzám illő intelligens nemdohányzó nőies nőket, akik harmonikus párkapcsolatra törekszenek. Ami érdekel: zene, művészetek, sport, utazás.
  • Ildikó (55), Szlovákia Olyan férfit keresek aki kedves ,nagylelkű és gondoskodó,komoly kapcsolat céljából.Én boldog nő vagyok aki szereti a zenét,filmeket nézni,utazni.
  • Jani (34), Esztergom Sziasztok...!! Vicces fiú vagyok kapcsit szeretnék , nem tudom h milyen lányt add mellém az elet... De szeretem a szexet vagyis imadom... Ertse a poénokat . Őszinte legyen velem szemben.. az a lenyeg... Kezdjunk el irogatni es majd meglasuk ,hogy milessz belőle...!! *moderálva* \" vagyok😊😊 tesoimmal vvagyok 1 képen

KisgyőrKisgyőr

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk