Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Litke

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Zsuzsanna (48), Újrónafő Sziasztok! keresem másik felem ,aki tud szeretni és ki is tudja mutatni,erős karakterű hölgy vagyok ,skorpió horoszkóppal .aki szívét adja a párjának és hűségét .
  • Réka (47), Budapest Add önmagad! Hasonló értékrendet, közös témákat, programokat, azonos életfelfogást, nyugodt életre törekvő társat keresek.
  • Géza (42), Tatabánya Sziasztok! 42 éves vagyok, 3 gyermekem van. Elváltam, a gyermekeim sokat vannak velem. Én megélem az álmai, nem pedig álmodom az életem. Nem ülök ottho, hanem keresem a kaladokat az élet minden területén. Közép vezetö vagyok, angolul és egy kicsit spanyolul beszélek. Szeretem az extrém helyzeteket, keresem is ezeket. Ha tehetem motorozom, snorkelezem, túrázom, búvárkodom, bringázok.
  • Marcell (20), Törökbálint Sziasztok! Azt mondják hogy egy lány szívéhez a gyomrán vezet az út, szóval igen tudok főzni😌 Mentőápoló🚑 szóval simán megbököm a vénádat😂 Sport-Muay Thai,Buhurt, Horse Riding🐎🐴🤺 Workplace-Escape Room🔐🔑 Language- English-Hungarian Travel😍-China,Switzerland,Germany,England,Greece Music-All type of music *moderálva* Ha felkeltettem érdeklődésed, és matchelünk szerintem a fiuk dolga hogy kezdeményezzenek, szóval én rád fogok írni
  • Zsolt (52), Pécs Sziasztok! Szeretem a sportot és a természetet, zenét. Állatbarát vagyok.

LitkeLitke

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk