Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Becske

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb becskei férfi társkeresők

Lóri (56)
Társkereső Becske
267 napja tag
Humort, vidámságot és főleg az őszinteséget tartom fontosnak megemlítenem. Ez mellett az emberi értékek tulajdonságok, és nem a materiális értékrend szerepel előtérben életemben! Elsősorban, laza és együttműködésre épülő kapcsolatra nyitott barátot keresek!
Zoltán (51)
Társkereső Becske
1364 napja tag
Szia! Köszönöm, hogy figyelmet szentelsz nekem és megtekinted az adatlapomat. Az őszinteség kifizetődő, megspórol rengeteg időt, pénzt, energiát, fölösleges köröket, kellemetlen színjátékokat és rossz benyomást! Szerencsére a covid őrület elött sikerült egy szabadabb helyre költöznöm, mint a Főváros. Kocsival 40 percre vagyok pesttől, a Cserhát-ban. Asztrológiailag: Bika nap, oroszlán aszcendens, Vízöntő hold, Bika Vénusz, Ikrek mars, Világnézetileg: gyakorló Buddhista (nem vagyok még megvilágosodva) Mivel, kezdet nélküli idők óta létezünk, már mindenki volt mindenki anya és párja is. Ha, erősek a múltban elültetett pozitív benyomásaink, akkor megtalálhatjuk itt is a párunkat, ha csak addig nem tolja a sarkunkra a bevásárlókocsit az életben. Milyen vagyok!?. Egyiknek hangos, a másik túl halk. Van akinek túl sok, de a másik így szól kellene még egy kis bíbor! Van akinek óriás, a másiknak meg törpe! Mindenki a sajátszemén keresztül ítél meg, ezért olyan vagyok amilyenek engem látsz! Magamról alkotott véleményem: jó szívű, együttérző és bölcsességre törekvő férfi vagyok, akinek mint minden érzőlénynek vannak hibái, Nem út kereső vagyok, hanem úton járó, Beállítottság: Konzervatív! (csak 2 gender van, a Nö legyen Nő a Férfi legyen Férfi. Az Apa férfi, az Anya Nő. A világot elmebetegek irányítják. 911 belsős munka volt, Magyarország a Magyaroké) Humor: Lart pour Laar, Monthy Phyton, jeff Dunham és ami megnevettet. a Nő: érzéki, intelligens, varázslatos. (nem anyukát keresek, mert önálló vagyok, tudok főzni, be is vásárlok hozzá, Nem tanár nüt keresek mer éret vagyok. Inspirációt keressek és lelkesedést, varázst)) Több nyelven értek (beszélek) alapfok a Nők nyelvén, Haladó a gyerekek nyelvén (rendelkezzek tapasztalattal) folyékonyan németül, angol megy. Ha, volna még időm írhatnék még neked, de ami igazán fontos azt személyesen meséljük el egymásnak egy randin. Ui: Nincs olyan fényképem amin "civilben vagyok" mert a munkám és a megélhetésem is a képeken van és civilben nem fotózkodom. (olyan sincs ahol az autóm látható, mert az autó nem lesz boldogabb és mert több autöm volt már életemben mint kapcsolatom) Ismerj fel! Filmiparban és a kézműves iparban dolgozom.
Zsolt (46)
Társkereső Becske
3046 napja tag
Sziasztok!Újra itt!Pedig ,már nem terveztem!De ezt dobta a gép.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Tamás (36), Ausztria Tamás vagyok, 36 éves, lakhelyem Ausztria. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
  • Attila (24), Sóskút Gaming, anime, edzegetes, kocsikazgatas, részletesebb infó élőben :D
  • Zoli (47), Vác Zoli vagyok, 47 éves. Társam keresem Vác környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
  • Csilla (32), Miskolc Csilla vagyok, 32 éves, lakhelyem Miskolc. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
  • Liza (18), Budapest Hali *moderálva* Liza Szófia vagyok 🖐️ Mit is kell rólam tudni? Szeretek sportolni de leginkább focizni, imádom a huskyikat, szeretek utazni enyi de ha szeretnél többet tudni akkor írj!😘

BecskeBecske

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk