Társkereső Dejtár

Legújabb dejtári női társkeresők

Annamaria, 44 éves
Társkereső Dejtár
251 napja tag
Annamaria vagyok, 43 éves, lakhelyem Dejtár. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Legújabb dejtári férfi társkeresők

Csaba, 19 éves
Társkereső Dejtár
7 napja tag
Csaba vagyok, 19 éves, lakhelyem Dejtár. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Alex, 27 éves
Társkereső Dejtár
97 napja tag
Szia, Alex vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Attila, 40 éves
Társkereső Dejtár
236 napja tag
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Péter, 32 éves
Társkereső Dejtár
473 napja tag
Szia, lázasan keresem szerető feleségemet, komoly kapcsolat érdekel, az agyadra akarok menni😂 Nem vagyok milliomos, nem járok hetente nyaralni, nincs Bmw-m, kétkezi munkát végzek, nincs vasalt hajam, nincsenek tükörselfis képeim, nem vagyok kigyúrt (átlagos a testalkatom), ellenben vidám, humoros, őszinte, hűséges, segítőkész, ki tudok cserélni egy villanykörtét, sőt még sok másra is alkalmas vagyok. Nagy vonalakban ennyi🙂 Nem vagyok előfizető, ig: *moderálva*

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Dávid (55), Győr Sziasztok! A futás, a zene, a humor az életem. Keresem a másik felemet, aki jóban-rosszban velem tart és szintén komoly kapcsolatot akar.
  • Erika (50), Eger Sziasztok! Erika vagyok, 50 éves. Vállalkozásom van, elváltam, 2 lányom egyetemista Budapesten.
  • Ildi (55), Budapest, XVI. Az ismerkedés kívülről befelé történik. Egészséges IQ, egészséges EQ, egészséges SQ. Magamhoz illő férfit keresek. Nincs előfizetésem.
  • Gábor (36), Budapest, X. Harmonikus párkapcsolatra vágyom. Gábor vagyok. Romantikus, mélyérzésű, becsületes, nyugodt természetű vagyok.
  • Soma (24), Budapest, XI. Az élet rövid, így törekedjünk a boldogságra! Soma vagyok, 24 éves. *moderálva*, ha ismerkednél :)

Társkeresés Dejtár-n

DejtárDejtár

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk