Társkereső Dejtár

Legújabb dejtári női társkeresők

Annamaria, 44 éves
Társkereső Dejtár
339 napja tag
Annamaria vagyok, 43 éves, lakhelyem Dejtár. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Legújabb dejtári férfi társkeresők

József, 46 éves
Társkereső Dejtár
47 órája tag
Sziasztok,a hétköznapom munkával telik, hétvégén pihenek lazulok!!!Komoly kapcsolatot keresek!!! Könnyen alkalmazkodik,ember szerető,tisztelő vagyok!!!
Gábor, 56 éves
Társkereső Dejtár
76 napja tag
Empatikus és romantikus férfi vagyok , és hosszú távú kapcsolathoz keresem humort szerető romantikus hölgyet. Nem vagyok egy skalpvadász alkat. A kapcsolatban szeretném, hogy partneremmel megtaláljuk a közös hangot, együtt igazi társként éljük meg az életünket, sok kirándulással utazással....Hogy bevihessem a reggeli kávéját, hogy legyen valaki, akit egy kicsit a tenyeremen hordozhassak, de korlátozni nem szeretném semmiben. A rendvédelemben dolgozom, és bűnmegelőzéssel foglalkozom, jelenleg Balassagyarmaton. Eléggé mobil vagyok szeretek utazni wellnessezni csak egyedül nem az igazi élmény. Olyan hölgyet keresek aki önmagára igényes, ember és állatszerető és elvisel még engem is, bár ez nem olyan nehéz feladat, mert elég elfogadó személyiség vagyok.
Attila, 40 éves
Társkereső Dejtár
325 napja tag
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Péter, 32 éves
Társkereső Dejtár
562 napja tag
Szia, lázasan keresem szerető feleségemet, komoly kapcsolat érdekel, az agyadra akarok menni😂 Nem vagyok milliomos, nem járok hetente nyaralni, nincs Bmw-m, kétkezi munkát végzek, nincs vasalt hajam, nincsenek tükörselfis képeim, nem vagyok kigyúrt (átlagos a testalkatom), ellenben vidám, humoros, őszinte, hűséges, segítőkész, ki tudok cserélni egy villanykörtét, sőt még sok másra is alkalmas vagyok. Nagy vonalakban ennyi🙂 Nem vagyok előfizető, ig: *moderálva*

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Robi (29), Sárvár Ismerj meg! Nem tudok mit írni,inkább ismerj meg és majd te eldöntöd !! :)
  • János (59), Miskolc Ha összeforr, még nagyobbra nő a szív Hogy ki vagyok? Talán a nagy szerelem, egy barát, de mindenkinek mást jelentek.Talán kit szeretni fogsz...ki melletted lesz örökké és viszont szeret téged...esetleg gyűlölni foglak. Nem tudni előre. A jövőnket mi alakítjuk.
  • Andrea (47), Pápa Sziasztok! Szia, Andrea vagyok Pápán lakom. Komoly kapcsolatot keresek.
  • Laci (28), Budapest, IX. Sziasztok! Sziia! Kedves, vicces, empatikus, olykor bolondos vagyok. Szeretem a zenét, az állatokat, a természetet. Szeretek kirándulni, sétálni és bringázni. Sorozat függő tudok lenni ha megtetszik egy sorozat. Kedvenc színészeim Jim Carrey, Adam Sandlert, Vin Diesel sok más mellett. Szeretem az illatokat. A szép színeket. A napfényt. Jó indulatú vagyok és szeretetteljes, romantikus és szenvedélyes. Legyen az életben sok nevetés és móka úgy gondolom Terveim között ott van a szerelem és az hosszútávra szóljon. :) Nagyvonalakban ennyit rólam :D Az e-mail címem: *moderálva*
  • Andi (51), Püspökladány Tanulj meg mosolyogni. A mosolyban mágikus erő rejlik. Az életed szép lesz, ha Te is azzá teszed, Az akadályokat is könnyebben veszed! Minden napod egy-egy kibomló remény, Pedig a küzdelem sokszor nagyon nehéz, Tanulj meg az apró dolgoknak örülni, A ringből aztán győzve kikerülni. Hogyha bánatod van, akkor is nevetni, Meglátod, majd ezért fog más szeretni! Szeretetben élni, nincs is annál jobb, szebb, Aki Téged szeret bújj hozzá közelebb, Az akadályokat is könnyebben veszed! Az élet szép, ha Te azzá teszed!

Társkeresés Dejtár-n

DejtárDejtár

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk