Társkereső Pócsmegyer

Legújabb pócsmegyeri női társkeresők

napsugar, 37 éves
Társkereső Pócsmegyer
21 napja tag
Szia, napsugar vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Krisztina, 44 éves
Társkereső Pócsmegyer
157 napja tag
Romantikus lány keresi romantikus párját 43-53 éves korig:)
Kriszta, 44 éves
Társkereső Pócsmegyer
160 napja tag
43 éves romantikus duci lány keresi őszinte, romantikus társát.
Éva, 61 éves
Társkereső Pócsmegyer
263 napja tag
Éva vagyok, 60 éves, lakhelyem Pócsmegyer. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Legújabb pócsmegyeri férfi társkeresők

Ferenc, 49 éves
Társkereső Pócsmegyer
55 napja tag
Ferenc vagyok, 49 éves, lakhelyem Pócsmegyer. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Laci, 70 éves
Társkereső Pócsmegyer
108 napja tag
Laci vagyok, 70 éves, lakhelyem Pócsmegyer. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Endre, 49 éves
Társkereső Pócsmegyer
277 napja tag
Szia, Endre vagyok, gyermektelen, nőtlen. A hobbim, az akvarisztika, a súlyzózás inkább életforma. Ez a "sport", tényleg része az életemnek, a mindennapjaimnak. Sok mindent szeretek, nem is érzem úgy, hogy fel tudnám sorolni, hiszen valami úgy is kimaradna. Magamat tájékozottnak érzem, kevés az a téma, amihez nem tudok hozzászólni (ilyen pl. a celeb világ). Ha feloldódok, akkor (sajnos) igen bőbeszédű tudok lenni. Nem locsogok, sok a mondanivalóm. Szeretem a vicceket, és ez veszélyes fegyver, hiszen a humor kétélű penge! Hazudnék, ha azt állítanám, hogy még senkit sem bántottam meg vele, de ha történt is ilyen, soha nem volt szándékos! Sajnos ebben a korban már a legtöbbünknek van valami"múltja", tudom, hogy a bizalmat ki kell érdemelni, és az hosszú idő. Tudom, és el is fogadom! Nem ugrunk már fejjel a falnak, de valamennyi bizalmat meg kell hitelezni, hogy valami komoly dolog kialakulhasson. Nekem is vannak nő nemű ismerőseim, még barátaim is, neked is biztosan vannak a környezetedben férfiak, és ez nem szabad, hogy zavarjon! Én nem vagyok féltékeny, Te se legyél! Ha ezen az oldalon vagyunk, akkor nem valószínű, hogy a környezetünkből sikerül választani társat! Amit nem szeretek? Ebből kevesebb van, tőszavakban, a teljesség igénye nélkül: hazugság, hűtlenség, féltékenység, veszekedés, tunyaság, kövérség, nagy társaság, féktelen bulik... stb. Biztosan sok fontos dolgot kihagytam, ha érdekel, kérdezd meg! A kérdésedre őszintén válaszolok (vagy nem válaszolok, de biztosan nem hazudok!), annyit kérek, hogy olyat kérdezz tőlem, amit Én is kérdezhetek Tőled! *moderálva*
Gergő , 26 éves
Társkereső Pócsmegyer
387 napja tag
Gergő vagyok, 25 éves. Társam keresem Pócsmegyer környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

30-as pócsmegyeri társkereső nők

Nikolett, 31 éves
Társkereső Pócsmegyer
Majd személyesen bemutatkozom.

30-as pócsmegyeri társkereső férfiak

Gábor, 37 éves
Társkereső Pócsmegyer
Helló Hölgyeim! Sziasztok! Komoly szándékból regisztráltam,mivel úgy gondolom, h létezik a lelki mágnes. Kirándulást, túrázást kedvelő Hölgyet várnék Akivel esetleg egy vár tövében borozgathatnánk és megvitathatnánk az élet szép oldalait.. Életigenlő, sportkedvelő, játszma mentes, jó kedélyű fiatalember vagyok- dióhéjban- ;-) Jóga, spiritualitás preferenciálva :-)

Középkorú pócsmegyeri társkereső férfiak

Gábor, 44 éves
Társkereső Pócsmegyer
Csak komoly kapcsolatott keresek!Budapesten èltem,most vidèken Budapesthez közel.Egyedül élek,nem dohányzom.Szeretek vezetni,sportolni,kirándulni,bogràcs,grill,sütès főzès együtt is,sport autok,kerèkpàr.Ritkán járok szorakozni.Az èrdekeljen milyen ember vagyok,ès boldogok tudunk lenni!Hűsèg,bizalom,szorakozàs,stb

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Erzsebet (67), Debrecen Sziasztok! Nyugdijas vagyok. 67eves van ket unokam. Egyedul elek. Erzsebet😀😜
  • Hilda (48), Svájc Éljél úgy, hogy kérdezzenek róla. A sikeres múltamat szeretném összekötni egy közös , derűs jövővel a jelenen keresztül. Ehhez keresek elszánt, komoly társat.
  • Zsolt (21), Békéscsaba Szerencsét próbálni vagyok itt! Ha valamit szeretnél megtudni, nyugodtan írj rám! :)
  • István (53), Bonyhád Sziasztok! Szeretném ha szeretnének....
  • Tamás (30), Budapest, XI. A türelem rózsát terem Ha az adatlapom alapján szimpatikusak találsz ismerkedjünk. Én inkább a személyes találkozások híve vagyok, de mostanában online világban élünk. Én nem leszek semminek az elrontója.

Társkeresés Pócsmegyer-n

PócsmegyerPócsmegyer

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk